Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот vpnikolov » 11 сеп 2012 13:50

Червени_шампиони написа:
radko_piratko написа:От години ходим с Дучето по мачове и всичко си беше ОК, организацията на ниво, феновете сплотени, а бе с две думи правехме си кефа.Сега от къде се взеха тези офанзиви и разните там други, по всичко личи, че ще се връщам в Г и ще хващам сопата! От Ловеч много съм им набрал.

Идвай, а знаеш ли, че хореографиите ги правеха същите тези момчета, които сега са в "Офанзива"? Малко е това което е сега..трябва да се направи така който е в сектор "Г" и не пее - бой! Семкари и седящи хора в "Г" нямат място, трябва да го разберат.

Ти не си в ред бе, момче. Като наркоманите отсреща ли ще ставаме??? А замислял ли си се, че на повечето хора просто билетът им за Г е по-евтин и затова ходят там?! Аман от тъпи парчета... Е заради това мислене хората се плашат да идват на стадиона. :evil:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 сеп 2012 13:54

Червени_шампиони написа:
radko_piratko написа:От години ходим с Дучето по мачове и всичко си беше ОК, организацията на ниво, феновете сплотени, а бе с две думи правехме си кефа.Сега от къде се взеха тези офанзиви и разните там други, по всичко личи, че ще се връщам в Г и ще хващам сопата! От Ловеч много съм им набрал.

Идвай, а знаеш ли, че хореографиите ги правеха същите тези момчета, които сега са в "Офанзива"? Малко е това което е сега..трябва да се направи така който е в сектор "Г" и не пее - бой! Семкари и седящи хора в "Г" нямат място, трябва да го разберат.

Ти нещо не си добре... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот Червени_шампиони » 11 сеп 2012 14:08

Напротив, много добре съм си. Просто искам една УЛТРА трибуна, това че вие сте някакви пенсии и ви пречи всичко, пиратки, големи знамена, факли си е ваш проблем.

vpnikolov написа:А замислял ли си се, че на повечето хора просто билетът им за Г е по-евтин и затова ходят там?!

:shock:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Allemalle
Контакти:

Мнениеот Allemalle » 11 сеп 2012 14:36

Е то зареди такива УЛТРА лумпени стадиона е празен.Дете говориш глупости и там на Офанзива лидерите не е зле да си стегнат редиците ,че вече не са 90-те години.Бой мой лумпенщини разни... пичове има закони има камери.Лидерите на агитки носят отговорност за хората си.Лошо ги настройвате тия деца на по 19-20 години и някой път ще сгазят лука кофти.Аз седя във Сектор Г и гледам мача . Разни лапетии ниско долу седят и правят пого.Сега кой е фена и кой е на стадиона за да се ръга с гръб към мача?

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 11 сеп 2012 15:00

Червени_шампиони написа:

Песни пеехме и хореографии правехме, когато бяхме единни, сега сме като сините маймуни, всеки някакви притенции има.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 сеп 2012 16:00

Никой не може да гони хора от сектор Г. А, да заплашваш с бой, който не пее е направо смешно. Вземете се в ръце, защото така ще изгоните и малкото фенове идващи на стадиона. Тогава, какво ще стане, трябва да се биете помежду си. Не, че не съм го виждал, но досега за щастие е в минимални размери. Аз също искам една здрава ултрас трибуна, но обединена, а не всеки за себе си. Преди нямаше фен клубове и се знаеше-преди мача на Царевец, след това в ресторант Ракацители/Раците/ или кръчмето на Армията. Същото беше и при ходенията в провинцията-всички заедно към гарата. Вас доста ви разглезиха, рейсове, стюарди, полиция.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 11 сеп 2012 17:01

redpride написа:Никой не може да гони хора от сектор Г. А, да заплашваш с бой, който не пее е направо смешно. Вземете се в ръце, защото така ще изгоните и малкото фенове идващи на стадиона. Тогава, какво ще стане, трябва да се биете помежду си. Не, че не съм го виждал, но досега за щастие е в минимални размери. Аз също искам една здрава ултрас трибуна, но обединена, а не всеки за себе си. Преди нямаше фен клубове и се знаеше-преди мача на Царевец, след това в ресторант Ракацители/Раците/ или кръчмето на Армията. Същото беше и при ходенията в провинцията-всички заедно към гарата. Вас доста ви разглезиха, рейсове, стюарди, полиция.

Да така е,само бих добавил и ресторант Мизия-надолу по Иван Асен,по късно в Барбекю.................и така
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 11 сеп 2012 18:03

Ама вие продължавате да си дрънкате глупости! Ква офанзива, кви 5 лв?? Да не е наш човек шеф на фенклуба?? Вчера,който е бил видя ква е позицията на Офанзива!!САмо ни езададохме въпроси, на които не получихме отговори-да се надяваме ,че и това ще стане!! Като сте толкова отворени (danko_sot) )що не дойдохте да си кажете мнението-а до правите скрити у вас!!От такива като вас полза няма-2309123 съвета ама в интернет!Аре нема нужда!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

joro bad

Мнениеот joro bad » 11 сеп 2012 19:27

Червени_шампиони написа:

Ясни сте ми вече напълно. Това за пеенето и семките беше по времето на С.З. в нашият сектор!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 11 сеп 2012 19:45

Червени_шампиони написа:

Е аз се чудя кой ще отиде в "Г" и ще седи да ми чопли семки. Против това с боя съм, но наистина този сектор е предназначен за агитката, а под "агитка" се подразбира хората, които викат, скачат и пеят. Хора, които се опитват да надъхват футболистите. Съвсем различно е понятието за публика - хора, които отиват да гледат мач и своите любимци, макар това да се отнася и за хората в агитката.

Върни се в “ЦСКА”