Бланка Влашич
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Бланка Влашич
Какво мислите за резултата на Бланка от 208 см в Загреб? За мен това е един съмнителен домакински резултат, дали наистина летвата е била на 208 см? Това ми прилича на рекорда на Йорданка Донкова от 12,21 в Стара Загора на турнирчето Самарско знаме. Как е измерено времето, само нашите си знаят. И защо не е отишла на 210 см директно, а е минала през 208см? Защото ако беше поставила световен рекорд, резултатът щеше да бъде щателно проверен и разследван. Иначе не искам да кажа нищо лошо за Бланка, талантлива е и нека точно тя да го подобри.
Re: Бланка Влашич
сложи и някоя нейна снимка, да има какво да коментираме 

ludiq1913 написа:сложи и някоя нейна снимка, да има какво да коментираме

Междудругото аз си мисля че 1 см = 9 мм

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Аз за кака ви Бланка лоши думи няма да изрека. Симпатично момиче, да не кажа и по-силна дума. Но не ми се вярва, че ще успее да мине рекорда. Опира до психика все пак.
Тази девойка много пъти съм я гледал да се пробва да го подобрява и все събаря летвата.Тези 210 см(209см сегашния рекорд) трудно ще ги направи
Леко ми е антипатична и не искам да подобрява БГ рекорда
Изглежда прекалено надъхана и има голямо самочувствие, че няма кой да я победи.Исинбаева(овчарски скок) също си има самочувствие и то с покритие, но тази година на световното плака....... 

Доколкото разбрах турнира в Загреб е от сериите Гран При така, че да се съмняваме в коректността на резултата е типична българщина!
Според мен поне, този сезон Бланка няма да успее да подобри рекорда. За догодина не се знае... дано не става по-добра
Според мен поне, този сезон Бланка няма да успее да подобри рекорда. За догодина не се знае... дано не става по-добра

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
195 м е висока,изключителна фигура,прекалено самоуверена,няма да подобри рекорда на кака ти Стефка.
Хау.
Хау.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Турнирът наистина е от сериите Гран При, както се уверих, така че вероятно красивата хърватка си ги е скочила реално. Да е жива и здрава и все така надъхана да бие германката Фрийдрих.
Що пък да не го подобри? Съмнението за точността на резултата е меко казано детинско, при положение, че 207 ги е взимала доста пъти, едно 208 не е изненадващо. Тя често се опитва на 210, предполагам сега е решила да го кара по-полека.
А относно рекорда - щом самата Стефка й пожела да го бие, не виждам кой друг има правото да й пожелава обратното. Това момиче е един от светлите лъчи в модерния спорт, а същевременно има всички данни да бие рекорда, все пак е с 10см по-висока от Стефка. А Стефка ще си остане в историята завинаги, така или иначе.
А относно рекорда - щом самата Стефка й пожела да го бие, не виждам кой друг има правото да й пожелава обратното. Това момиче е един от светлите лъчи в модерния спорт, а същевременно има всички данни да бие рекорда, все пак е с 10см по-висока от Стефка. А Стефка ще си остане в историята завинаги, така или иначе.
Абе ,хубаво скача зъбатата му хърватка с хърватка ! Дано се позадържи рекорда на Стефка още някоя и друга година !