Какво "разграничи категорично" - та те казаха, че нямат мнение. Тепърва щели да се събират да обсъждат.
И тоя Зазо като разбрал едва вчера, преди това не е ли имал мнение за Титан?!?!
Ще ви цитирам моето мнение за ОС от Фейса, че ми е по-лесно само да копирам:
Върнах се от Общото събрание. Описвам го с една дума - пародия!
И сега по-подробно: Имаше толкова много процесуални пропуски, че то всъщност нямаше нищо правилно. Това нещо ще падне в съда, освен ако не се преправи и фалшифицира.
За председател избраха някакъв Зазо. Аз лично не го знам. Обаче е председател един път - излязоха няколко човека на микрофона да го питат каква ще бъде политиката на НФК, каква ще е позицията ни относно Титан и такива неща. Човекът каза, че нямал мнение, защото едва вчера разбрал, че ще го номинират. Е, преди това не е ли имал мнение за Титан?!?!
Иначе, за да разберете колко смешно беше, ще ви дам пример с начина на гласуване - гласуваше се първо ЗА, после кой е ПРОТИВ и нито веднъж не се гласува за ВЪЗДЪРЖАЛ се, т.е. не бяха преброени всички гласове.
Любопитното е, че Офанзива не се сдобиха с властта - избраха 2 от тях в УС, който общо е от 11 души, но и те бяха от тези с неудобните въпроси към новото ръководство и си личеше, че не са доволни.
За член на УС даже се избра човек, който е в чужбина и нито го знаем какъв е, нито дали наистина иска да участва в УС.
Членовете бяха предложени от един лист хартия, без изобщо да има официално номиниране и издигане на кандидатури. За председател си беше само този Зазо, т.е. избор нямаше.
Като хора си мисля, че имахме 1000. Главата беше там и препредаваше информация на Дучето по телефона, който пък не се появи на събранието.
Като цяло коментарите бяха, че новия УС и Председател са там с основна цел да се докопат до парите от Титан за охрана и хореография. Може би затова не изразиха никаква позиция ЗА или ПРОТИВ Титан. Щели да се съберат тепърва, да говорят и после щели да кажат. Е, какво има да му се мисли и обсъжда толкова - или са ПРОТИВ, или ЗА.
Като цяло на микрофона имаше повече скандирания против Лефски, отколкото за ЦСКА, което също беше излагация. Даже Председателят и членове на УС по микрофона си позволиха да говорят за кyрове, лапане и такива работи - доста вулгарно и лошо впечатление за лица, които ще представляват публично феновете на ЦСКА.
Отсега може да спокойно да се каже, че истинско обединение на феновете и фенклубовете няма да се получи. Ще има някакви напъни първоначално и дотам. Нещата се видяха още на стадиона, когато бързо-бързо се оформиха групички и всяка си коментираше нейните неща, видимо недоволни.
Тоя пич къде е видял 1000 човека не зная
http://livesport.bg/Armiyata-stana-plen ... O%29-72082