Още едно допитване до Гонг!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Още едно допитване до Гонг!
Пускам обратна на предната тема,за да видим дали има президент на ФК в България,който да си вършидобре работата и феновете му да са доволни от него?
Re: Още едно допитване до Гонг!
Сираков май едно време изпълняваше такава длъжност (поне така изписваха по ТВ,затова ако съм в грешка поправка моля
) и ако не греша,ще да съм доволен от него ! Ама ако греша,извинявам се за което, епЪ те такова животно нЕмъ !

Mи от Ганчев несам чул някои да не е доволен.
а да бе,гришата
Макар,че със съдийте е имал вземане даване,но като цяло май излиза да е най-добрия президент ! Бивш спортист - личи му
Просто малко или много му пука за спорта в града му ! Евалата

- plamen etov
- Контакти:
ГИГОВ НА ЛОКОТО!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
И май с Гришата и Гигов се изчерпват примерите за дългогодишно управление на футболни клубове без кой знае какви скандали и катаклизми в...Имам предвид клубове които са някакъв фактор в първенството

То проблема е,че няма кой да ги замести тези който са в момента ! Аз поне на този етап други не виждам.Или ще са сегашните или ще са като тях ако не и по-лоши.Варианта да се направи фондация подобна на тази която направи Ботев ми е малко неясен,но поне на думи по това което разбрах изглежда не лош.Ще видим
Все пак си оставам оптимист за бъдещето на държавата и спорта.

А Лечков може би .Оправи базата, която доскоро беше развалина , вкара отбора в А гр и ако изключим скандалите в Първите 3 ,4 кръга отбора се представя добре.

Върни се в “Футбол - България”