Квалификации - евентуални изненади за добри печалби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Квалификации - евентуални изненади за добри печалби

Мнениеот unist_gp » 01 сеп 2009 12:50

евентуални изненади от световните квалификации с добър коефициент
от бет-ет-хоум (bet-at-home.com)
САМО европейски мачове, (защото имам по-ясна представа, а пък се очертават и предостатъчно издънки в Европа!) :)

за 5 септември

Азербайджан - Финландия - 1 за 4,50 или равен за 3,45
България - Монтенегро - равен за 3,70 (двойката е с фантастичния коф. 7!!!!!) :)
Армения - БоснаХ. - равен за 3,75 (ако все пак БоснаХ победят, ще им коства сили и може да се залага твърдо на Турция в следващата сряда,на 9 септ.)
Молдова - Люксембург- равен за 4 и 2-ка за 7,20!!! Люксембург би като гост Швейцария (с много късметІ). Молдова са много слаб отбор.
Франция - Румъния равен за 3.55 (имам чувството,че след като играят вече за нищо, румънците няма да загубят този мач)
Исландия - Норвегия - 2-ка за 1.80 (Норвегия би с 4-0 Шотландия и ще бият и в Исландия)
Грузия - Италия - 1-ца за 8!!!! равен за 4.75. Тук ще играя 1-ца със сигурност ;) Ектор купер е обещал да ми помогне :) :)
Дания - Португалия 2-ка (2,20) и Унгария - Швеция и 1-ца (3,00), но коеф. не са кой знае колко атрактивни.
Словакия - Чехия 2-ка (за 2,55)
Швейцария - Гърция - равен за 3,15 или 2-ка за 3,50. Този мач със сигурност НЯМА да го спечелят швейцарците :)
Кипър - Ейре - 1-ца за 4,20

предложения за мачовете от 9 септември - по нататък, след впечатлението ми от мачовете в събота ;)

novnik
Контакти:

Re: Квалификации - евентуални изненади за добри печалби

Мнениеот novnik » 01 сеп 2009 12:58

Според мен Дания и Словакия по-скоро ще бият. Португалците са много слаби в квалификациите досега, a словаците биха Чехия като гост и ще го сторят и като домакин.
Единицата на Кипър - Ейре е много удобна и вероятна. Двойката за Норвегия е сигурна.

sbs

Мнениеот sbs » 01 сеп 2009 12:59

Има как да се играят в система

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 01 сеп 2009 13:00

България - Черна гора много е вероятен Х-са в тоя мач предвид правилния футбол :lol: а защо не и 2-ка с правилен футбол :mrgreen: но както сме в подкарали с равни мачове и приказки от Сираков и Михайлов, че са довони от играта, един Х 1:1 и отново доволни от играта изглежда най-логичното :mrgreen:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 сеп 2009 13:04

novnik написа:Според мен Дания и Словакия по-скоро ще бият. Португалците са много слаби в квалификациите досега, a словаците биха Чехия като гост и ще го сторят и като домакин.
Единицата на Кипър - Ейре е много удобна и вероятна. Двойката за Норвегия е сигурна.

Дания обаче трудно ще удържат португалците 90 мин. Още им пари загубата от Дания като домакин, когато изпуснаха победата в последните минути.
Горе долу е същото положение и на Словакия-Чехия. Каквото словаците взеха като гост,сега ще изгубят като домакин .
Кипър би последно Ейре с 5-2 като домакин в предните квалификации. Много атрактивна е нашата група в събота и може да донесе големи пари в следната комбинация - БГ-ЧГ-X КИП-ЕЙ-1 ГРУ-ИТА-1 :)

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 01 сеп 2009 13:19

Повечето изненади, които си писал дано не ги играеш, че ще ти олекне джобът.Относно мача от нашата група...Кипър - Ейре-имах надежди Кипър да хванат поне равен, но наскоро ги разгромиха в контрола, което не е много важно, но показва моментна форма :? :cry:

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 01 сеп 2009 13:30

Чак ми е съвестно да сложа 2 за гората :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 сеп 2009 14:03

Fichango написа:Чак ми е съвестно да сложа 2 за гората :)

че то мача е ясен - 0-2 ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 01 сеп 2009 14:29

Армения-БоснаХ. е твърда 2-ка.Босненците ще прецакат Турция за второто място в групата.Аз предлагам:
    Израел-Латвия-1 хандикап 0:1
      Руанда-Египет-2
        Словакия-Чехия-1

Върни се в “Игри и забавления”