Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Станишев: Бедността, която създаде ГЕРБ е страшна

Мнениеот W84me » 10 сеп 2012 01:04

Samoyl написа:Радвам се, че има все повече млади хора, които виждат истината за бсп,станишев,доган и т.н. На горе по коментарите има всякакви отлични примери за това какво са и какво не са направили комунистите.В общи линии те си работят по една система... а именно да крадат.Не съм голям почитател на ГЕРБ и Г-н. Борисов и CO., но разликата между това което те правят и гадните комунисти които ни "мамата на държавата" е ОГРОМНА.Искрено се надявам никога повече да не видя червена партия да управлява моя ГРАД( София ) и нашата мила,родна страна. БСП - тумор...който не убива,а само мори!

Кажи какво е направил ГРОБ за държавата бе пубер! Много почнахте да ги разбирате нещата, ама половината тука не можете да напишете 2 изречения, като хората!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 10 сеп 2012 01:08

W84me написа:
Samoyl написа:Радвам се, че има все повече млади хора, които виждат истината за бсп,станишев,доган и т.н. На горе по коментарите има всякакви отлични примери за това какво са и какво не са направили комунистите.В общи линии те си работят по една система... а именно да крадат.Не съм голям почитател на ГЕРБ и Г-н. Борисов и CO., но разликата между това което те правят и гадните комунисти които ни "мамата на държавата" е ОГРОМНА.Искрено се надявам никога повече да не видя червена партия да управлява моя ГРАД( София ) и нашата мила,родна страна. БСП - тумор...който не убива,а само мори!

Кажи какво е направил ГРОБ за държавата бе пубер! Много почнахте да ги разбирате нещата, ама половината тука не можете да напишете 2 изречения, като хората!

Не обиждай. Нито ме познаваш, нито ме знаеш. Не е нужно да ти обяснявам.Да съм по-конкретен.... и да ти обясна от твоя страна ще има само мучене.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 10 сеп 2012 01:21

Така е Станишев. ГЕРБ имат още 1 година на разположение и си отиват.
forever and ever :)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 сеп 2012 01:31

Голяма пропаганда се вихри в тоя форум.Как може изобщо тоя нещастник да се показва и да говори.Заслужава да го убият него и всички негови роднини по особено мъчителен начин :twisted:

Герб се мъчат да оправят простотиите на всички преди тях.Вярно е че и те крадат, ама поне правят нещо.Какво направи жалкия Сергей-гей за България.Бойко поне магистрали прави :)

Освен това ГЕРБ нямат алтернатива(серго е само за дръвника) :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 10 сеп 2012 01:50

Определено ако има хора , които предпочитат Станишев пред ББ са хора , които тотално си нямат представа от политика или управление....Лично аз не мисля,че Борисов е най-великия,но мнението ми е ,че откакто ГЕРБ са на власт има развитие(това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него).Много бързо хората забравиха "Заменките" , спирането на еврофондовете,Масларова , Топлото....Клиширано е да го споменавам , но ГЕРБ управляват в много тежки времена на криза и колкото и ние да си говорим ,че сме били винаги в криза не е така.Кризата е главно за западняците,ЗАЩОТО там всеки исплаща лизинг за кола или кредит за къщата,а тук над 90% си имаме собствени от годините....Аз работя с хора и уча Социология нещата в градовете не са зле и постепенно се убеждавам , че много хора просто ги МЪРЗИ...Гледам , че заплатите се вдигат в здравеопазването..Спряха им бонусите И ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВАТ НОВИТЕ ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ....ако не ви харесва гласувайте си за БСП , но аз няма да го направя....Знаете ли колко е трудно за държава като България да каже НЕ на Америка за шистовия газ и на Русия за Белене....ИСКА СЕ ВОЛЯ...Успех на всички независимо какъв цвят сме

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 10 сеп 2012 01:53

W84me написа:

така някой като почне да говори веднага направо умирам от яд...По принцип не обичам да влизам в такива спорове,но да те питам ние като сме на по 22-3 години да не мислиш ,че ядеме доматите с колците...извинявай , но се замисли какво БСП направиха за 4 години...смея да твърдя ,че достатъчно съм чел и вестници и сме коментирали с преподавателите от университета за да съм по компетентен от теб в тази област....лека вечер

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2012 01:56

neverbackdown написа:Определено ако има хора , които предпочитат Станишев пред ББ са хора , които тотално си нямат представа от политика или управление....Лично аз не мисля,че Борисов е най-великия,но мнението ми е ,че откакто ГЕРБ са на власт има развитие(това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него).Много бързо хората забравиха "Заменките" , спирането на еврофондовете,Масларова , Топлото....Клиширано е да го споменавам , но ГЕРБ управляват в много тежки времена на криза и колкото и ние да си говорим ,че сме били винаги в криза не е така.Кризата е главно за западняците,ЗАЩОТО там всеки исплаща лизинг за кола или кредит за къщата,а тук над 90% си имаме собствени от годините....Аз работя с хора и уча Социология нещата в градовете не са зле и постепенно се убеждавам , че много хора просто ги МЪРЗИ...Гледам , че заплатите се вдигат в здравеопазването..Спряха им бонусите И ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВАТ НОВИТЕ ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ....ако не ви харесва гласувайте си за БСП , но аз няма да го направя....Знаете ли колко е трудно за държава като България да каже НЕ на Америка за шистовия газ и на Русия за Белене....ИСКА СЕ ВОЛЯ...Успех на всички независимо какъв цвят сме

Ти наистина вярваш, че Бойко може да каже "НЕ" на Русия и на САЩ? Какви заплати се вдигат, само на приказки, три години нито стотинка за социална политика! Във Варна нещата са много по-зле от преди 5-6 години да кажем, няма работа, а където има се работи за жълти стотинки! В кое министерство и в кое направление на политиката на ГЕРБ виждаш подобрението?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 10 сеп 2012 01:58

БСП реално е тумор който трябва да се отстрани от държавата , хора ако не желаете още можещи и млади българи да напуснат страната моля ви не гласувайте за тях както и за доган и миглена кунева . Не казвам да гласувате за герб / макар , че аз най вероятно това ще направя / но не им давайте шанс на тези престъпници които са толкова прозрачни :!: Има много време помислете си но моля ви не връщайте власта в ръцете на доган :!:

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 10 сеп 2012 02:08

W84me написа:
neverbackdown написа:Определено ако има хора , които предпочитат Станишев пред ББ са хора , които тотално си нямат представа от политика или управление....Лично аз не мисля,че Борисов е най-великия,но мнението ми е ,че откакто ГЕРБ са на власт има развитие(това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него).Много бързо хората забравиха "Заменките" , спирането на еврофондовете,Масларова , Топлото....Клиширано е да го споменавам , но ГЕРБ управляват в много тежки времена на криза и колкото и ние да си говорим ,че сме били винаги в криза не е така.Кризата е главно за западняците,ЗАЩОТО там всеки исплаща лизинг за кола или кредит за къщата,а тук над 90% си имаме собствени от годините....Аз работя с хора и уча Социология нещата в градовете не са зле и постепенно се убеждавам , че много хора просто ги МЪРЗИ...Гледам , че заплатите се вдигат в здравеопазването..Спряха им бонусите И ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВАТ НОВИТЕ ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ....ако не ви харесва гласувайте си за БСП , но аз няма да го направя....Знаете ли колко е трудно за държава като България да каже НЕ на Америка за шистовия газ и на Русия за Белене....ИСКА СЕ ВОЛЯ...Успех на всички независимо какъв цвят сме

Ти наистина вярваш, че Бойко може да каже "НЕ" на Русия и на САЩ? Какви заплати се вдигат, само на приказки, три години нито стотинка за социална политика! Във Варна нещата са много по-зле от преди 5-6 години да кажем, няма работа, а където има се работи за жълти стотинки! В кое министерство и в кое направление на политиката на ГЕРБ виждаш подобрението?

Лично познавам една инспекторка от министерството на земеделието ,която ми споделя някои неща като това как се усвояват парите за земеделие.МВР според мен е на високо ниво като цяло от години(и не ми минаваи с това ,че сме полицейска държава , защото всеки се мисли за недосегаем и има едно чувство на безнаказаност което е неоправдано..) , в министерството на транспорта .....искам да ти кажа ,че има много неща , които ме дразнят.Например как ГЕРБ защитава корпорациите.Имам предвид фармацевтичните фирми и най-вече картела в петролните компании.Далеч съм от мисълта , че са перфектни не ме разбирай погрешно,но да кажеш ,че БСП са тези ,които ще управляват по-добре не мога да го приема.Ти казваш за Варна , който е много хубав град с хубави хора,а защо не погледнем Бургас.Това е един уникален град за мен от известно време.Виж там хората си избраха кмета на ГЕРБ с 75 %... виж промяната....пътища реклама и т.н.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 10 сеп 2012 02:09

забравих да кажа ,че когато БСП бяха на власт имаше по 30-40 техни представители в парламента и редовно нямаше кворум,а виж сега...

Върни се в “Свободна зона”