Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: Станишев: Бедността, която създаде ГЕРБ е страшна

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2012 22:12

Ти тихо, че Ботев ПД от 2 години не съществува вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 09 сеп 2012 22:13

ТОЯ И ПЪРВАНОВ трябва да ги обесят на площада публично

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 09 сеп 2012 22:14

БСП е единствената партия с капацитет да управлява държавата. Останлите им дъщерни фирми са жалка история.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 09 сеп 2012 22:14

Тоя цайсат *** вярва ли си като говори?
не мога да повярвам ако има още лапнишарани да му се връзват на изветрелия мозък!

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 09 сеп 2012 22:17

stn написа:БСП е единствената партия с капацитет да управлява държавата. Останлите им дъщерни фирми са жалка история.

+1
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 09 сеп 2012 22:20

Точно на днешния ден можем да си спестим глупостите на Станишев .. айде нема нужда :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 09 сеп 2012 22:22

Трябва един път завинаги ние,българите да проумеем,че това ,което извършиха многото знайни и незнайни политици през тези 22-23 години ,в други държави вече щяха роднините им да им изнасят помен или най-малкото нямаше да смеят да си покажат носа пред хора и общество !
Последна промяна от Син до гроб на 09 сеп 2012 22:25, променено общо 1 път.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 сеп 2012 22:22

За ей такива като Станишев,трябва да се върнат лагерите :twisted: Човек,който възхвалява,празнува празник на най-големите престъпници и техните наследници,и ни управляваха и спряха развитието на България,е да го убиеш му е малко!!!!

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 09 сеп 2012 22:24

fen na batmanlevski написа:Изображение

БСП почва кръстоносен поход срещу ГЕРБ

Най-страшното нещо, което създаде управлението на ГЕРБ е бедността. Това заяви националният лидер на БСП Сергей Станишев на местността „Копривките”, където левицата празнува 9 септември, предава агенция Блиц.
Освен с лъжите, управляващите продължават и с предизборно залъгване и засипване с обещания, като тези за по-високи доходи, които няма как да изпълнят, коментира още Станишев. Трябва да спрем ГЕРБ. Трябва да го направим заради България и българите. Битката няма да е лека, срещу нас ще се впрегнат много медии и ще има черна пропаганда. Ще има фалшифициране и купуване на гласове.

Ние обаче няма да мълчим. Няма да се уплашим, каза още червеният лидер. Целта на БСП е икономиката да се стабилизира, да се откриват нови работни места, хората да имат добри доходи, да отглеждат спокойно децата си, а възрастните да живеят добре. Областният лидер на БСП Пловдив Георги Гергов представи стария кмет на Калофер и кандидат за нов Румен Стоянов.

Сигурно е, че той ще победи. Това ще бъде началото на края на ГЕРБ, каза Гергов, а множеството ексалира в одобрителни възгласи. Гергов и Станишев определиха 9 септември 1944 година като историческа дата, в която България е престанала да бъде сателит на фашистка Германия.

Благодарение на антифашистите, партизаните, ятаците и войниците, които участват във военните действия от септември 1944 до май 1945, беше запазена честта и териториалната цялост на страната ни”, поясни Станишев. Според него преходът на демокрацията е разрушил тези ценности.

Много истини е казал Станишев. ГРОБ докара народа до пълна мизерия, хората ровят по казаните за комат хляб и обелки. Вън ГРОБ и Картофа от България !

Човек, от доста време ти чета коментарите и темите и досега не съм се обръщал към теб, но сега ще си позволя. Ти или нарочно се правиш на интересен и леко хахав, или сериозно имаш нужда от помощ! Не знам как постоянно ти идват такива мнения и теми, но честно вече доста пъти съм се чудел възможно ли е чак толкова да си промит. За мен по скоро се правиш на интересен, но това е мое мнение, а и нищо лично, ако съм те засегнал, съжелявам.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 09 сеп 2012 22:31

В момента живеем почти по-същият начин както и при БСП.С това изключение,че финансовата криза се задълбочи а Герб няма абсолютно никакъв капацитет за да излезе от нея бих казал,че по-некадърност са най-големи Герб е може би защото сме забравили и бакиите на Бсп,които също бяха доста.Реално погледнато една от двете партии ще управлява ако хората не излезнат и не гласуват анти-Герб и Бсп,но не за подлизурковците на Герб.Например за Синята Коалиция или Атака това за мен са вариантите,които обаче вообще не означават,че ни очаква добро бъдеше само си се надяваме.За съжаление обаче съм сигурен,че простият ни народ ще избере Герб отново,Бсп също има шансове, но са по-малки.

Върни се в “Свободна зона”