Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан

Мнениеот GOLEADOR » 08 сеп 2012 13:27

TristaNNN написа:
onegavon написа:Единствено губим концесията и коефицента, но пък всички борчове и дела изчезват.

Ама че наглост :shock: А кой ще плати сметката? Кой ще даде дължимото на разни бивши играчи, фирми и институции? Я си представи че, да не дава Господ, фирмата ти или където там си изкарваш хляба изведнъж ти задлъжнее с 3-4 заплати и хлопне кепенците ... няма да ти стане приятно да те прецакат, нали :?:

Точно за това подкрепи феновете на ЦСКА в борбата им с Титан.Ето ти една справедлива кауза в която може да се включиш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2012 14:06

GOLEADOR написа:
Точно за това подкрепи феновете на ЦСКА в борбата им с Титан.Ето ти една справедлива кауза в която може да се включиш.

Само дето аз не искам титаните да се махат :lol: , но да приемем че се съглася с теб. И така, като ви подкрепя и със задружни усилия ги преборим, кой ще плати сметката :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 сеп 2012 15:06

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:

Само дето аз не искам титаните да се махат :lol: , но да приемем че се съглася с теб. И така, като ви подкрепя и със задружни усилия ги преборим, кой ще плати сметката :lol:

Ми този който я е направил - Титан,това е толкоз просто и логично.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2012 15:13

GOLEADOR написа:Ми този който я е направил - Титан,това е толкоз просто и логично.

:lol: Е не е е толкоз просто и логично колкото главицата ти си мисли. Нали вече ще сме ги преборили, следователно няма да ги има... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 сеп 2012 19:09

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:Ми този който я е направил - Титан,това е толкоз просто и логично.

:lol: Е не е е толкоз просто и логично колкото главицата ти си мисли. Нали вече ще сме ги преборили, следователно няма да ги има... :?

Е,самите Титан искат да изчистят задълженията на ЦСКА и тогава да се измитат от Армията,ти да не искаш да им пречим?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот onegavon » 08 сеп 2012 19:13

Пич ти от небето ли падаш? Логично е да плати длъжника.Ти какво искаш феновете ли да платим на Титан задълженията? Ние си искаме отбора,кой каквото си е надробил да сърба.
Ние не сме ги направили тези борчове и нямаме намерение да носим последствията от малоумното управление на боклуците. Щом закона позволява ще си търсим варианти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2012 23:16

onegavon написа:Пич ти от небето ли падаш? Логично е да плати длъжника.Ти какво искаш феновете ли да платим на Титан задълженията? Ние си искаме отбора,кой каквото си е надробил да сърба.
Ние не сме ги направили тези борчове и нямаме намерение да носим последствията от малоумното управление на боклуците. Щом закона позволява ще си търсим варианти.

Ама подкрепяхте, га крадоха и лъгаха, не плащаха и фалираха други клубове, а? За Анисе изписахте страници за възхвала на титансските адвокати, сега справедливоост искате? Ем така-ем инак? Не става!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2012 23:40

GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:

Е,самите Титан искат да изчистят задълженията на ЦСКА и тогава да се измитат от Армията,ти да не искаш да им пречим?

Иди ми, дойди ми. Последно ще ги чакаме ли да платят и после да ги борим, или направо да се включваме с "Ура" в борбата :)
[offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 сеп 2012 00:12

Иди ми, дойди ми. Последно ще ги чакаме ли да платят и после да ги борим, или направо да се включваме с "Ура" в борбата :)[/quote]

Не бъди меркантилен и подкрепи армейците в борбата им с Титан.Каузата е справедлива и не виждам защо те е страх да я подкрепиш. :shock:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2012 00:31

GOLEADOR написа:

Не бъди меркантилен и подкрепи армейците в борбата им с Титан.Каузата е справедлива и не виждам защо те е страх да я подкрепиш. :shock:

Подкрепям! Без значение от цвета-сини, лилави,пембяни и тн, не държим и да сте умни, просто ни трябва тълпа, затова ви каним :!: Нека се обединим :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”