Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2012 23:33

1982 написа:
Аха, когато бият ваш инвалид, е реална случка, ама човек като спомене ваша изцепка, било фантазия. Понеже боклуци има само в другите агитки, вие всички сте мъже на честта.

Това е глупост! Аз лично съм връщал шал на цесекарче, което беше с момиче! И доколкото съм бил старши на групата, няма как да стане подобно нещо! Да, аз съм на честта и стоя зад нея! А такива изсмукани от пръстите случаи сме ги слушали!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Забрана за посещение на футболни срещи

Мнениеот Corwin » 08 сеп 2012 23:33

Any написа:
Corwin написа:И всеки ден по 2 минути омраза по образа на Гугутката или Дучето за цялата фирма (не знам дали ще ме разбереш) - за пречистване.
Може би на някои от вас ви убягва фактът, че идиотите не са само по стадионите. Може би на вашия стадион няма отделни сектори с огради и полицаи между тях. Може би не се замисляте, че праведният (не иронизирам) гняв към ядрото олигофрени във всяка агитка се разпростира върху всеки фен? А казаното в първото мнение от темата всъщност е твърде вярно - никъде другаде няма гражданско общество, колкото и уродливо да е.

то идиоти има всякакви и под път и над път се намират даже и на пътя

Ми тогава? Идиотите, от които ви пазят огради и полицаи, по-опасни ли са за вас от идиотите, които дебнат да продават дрога на децата ви на ъгъла на кварталното СОУ; или от идиотите, които всеки ден убиват хора по пътищата?
Все пак, ако ви е толкова неудобно и неуютно да седнете възможно най-далече от 'хулиганите' (далечните от тях места обикновено са и най-хубавите за спокойното гледане на мач), винаги можете да идете на театър (аз лично се наслаждавам и на двете неща) или да си гледате мача вкъщи, тъкмо псувните няма да ви пречат да чувате коментара от мача.
Също много бих искал някой да ми обясни защо димките, факлите и знамената на стадиона са толкова ужасни за вас, редовите привърженици (за бомбите е ясно, опасни са си), а в същото време всяка зима има по 4-5 деца, които след празниците са останали с 4-5 пръстчета по-малко?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2012 23:33

pens написа:

1982, не се правим на ощипани. Аз обиждам феновете на ЦСКА, но не ходя в сектор "Г". Не защото е техен, а защото просто не ги харесвам.
Второ, Васил Левски е патрон на нашия отбор, макар и посмъртно. Нищо общо ли нямаме с него? Това че вие, от който и отбор да си, го мислите, това си е лично ваш проблем. Пейте го онова нещо, но после не идвайте там, където сме ние.

На мач на България не сме ли всички българи ??

Аз съм цесекар, но нямам проблем да бъда с левскар на мач на националите, нищо, че е обиждал моя клуб. Нали на първо място сме българи ??! Или греша ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 23:33

Е как няма да ви викаме "Турци сте" след като на всеки гол дето вкарвате и почвате с 3те думи гавра с Апостола. Ставате шампиони и пак същото. Тогава кви сте?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2012 23:35

sin4ec написа:
1982 написа:
Аха, когато бият ваш инвалид, е реална случка, ама човек като спомене ваша изцепка, било фантазия. Понеже боклуци има само в другите агитки, вие всички сте мъже на честта.

Това е глупост! Аз лично съм връщал шал на чорбарче, което беше с момиче! И доколкото съм бил старши на групата, няма как да стане подобно нещо! Да, аз съм на честта и стоя зад нея! А такива изсмукани от пръстите случаи сме ги слушали!

Дори и да е истина това, нали не си мислиш, че всички в Сектор Б са като теб ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2012 23:36

zlostar написа:Е как няма да ви викаме "Турци сте" след като на всеки гол дето вкарвате и почвате с 3те думи гавра с Апостола. Ставате шампиони и пак същото. Тогава кви сте?

+1!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 сеп 2012 23:36

Аллоууууу някои хора май се бъркат доста сериозно . Първо сме хора и после фенове !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 08 сеп 2012 23:37

джони написа:Това че голяма част от феновете на Левски взимат наркотици не е новина.Това че феновете на Берое,които все още нямат дори една спечелена битка и пак са изяли спарчето също не е новина,както се написа ако същите бяха в сектор Г пак щяха да ги бият,защото никой не ги уважава и няма респект към тях.А относно буферите не виждам нищо ново което да се е случило и по никакъв начин не ме дразни,това че споменават Ботев е добре,както за нас ботевистите,че постоянно ни правят реклама,така и за тях ,така че цялата тема си е много шум за нищо

[offtopic]...да вечно рекламирани , вечно комплексирани[/offtopic]

1948`
Контакти:

Мнениеот 1948` » 08 сеп 2012 23:38

zlostar написа:Е как няма да ви викаме "Турци сте" след като на всеки гол дето вкарвате и почвате с 3те думи гавра с Апостола. Ставате шампиони и пак същото. Тогава кви сте?

:o Апостола няма цвят той е на България...никой който скандира кзл не ви оприличава с него.. :) Апостола вика..стойте си Витоша или спартак ми никво уважение към паметта нямате и неговите морални ценности са ви далеч от надрусаните глави.Извинявай за тона ако има нещо ;)
ВЪН ОТ ЦСКА БОКЛУЦИ!

petko_cska
Контакти:

Re: Тема за футболното хулиганство

Мнениеот petko_cska » 08 сеп 2012 23:38

Авторът на темата си даде отговора с първото мнение. С разединение ни държат изкъсо, а че арестували двама трима това е само прах в очите. Лошото е, че всичко деградира и резултатът снощи го видяхме - едни малоумници се биха срамно пред цял свят, други комплексари се грабнали от Пловдив в София не да подкрепят България ами да пеят за жълтите. Това са всичко друго, но не и футболни фенове.

Върни се в “Футбол - България”