Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro bad

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот joro bad » 08 сеп 2012 20:57

Avanti_Ragazzi написа:Абе къв Запад, ви гони, ква Дивизия! :lol: От друга групировка момчета са били най-дейни! :lol: :lol: :lol:

Да от групичката на бул. ,,Тодор Александров", може и да има ново име, то и те вече незнаят, как се казват и от кои са. ;) Важното е да има малко от ,,нещата", безплатни билети, пиене или стотинки! :idea:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 08 сеп 2012 20:57

zlostar написа:
фифи перото написа:Дай пример в последните години в коя нормална държава има.
[offtopic]и не ми говори на БЕ ,МА :mrgreen:[/offtopic]

Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?

На мач на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР :?: Я си помисли пак :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 сеп 2012 20:57

Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 21:00

zlostar написа:Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?

Ти правиш ли разлика между английските фенове сега и преди 20 години, когато се убиваха по улиците? Прилагането на закона и СУРОВИТЕ САНКЦИИ спря това явление! Скоро гледах мач между Евертън и Ливърпул на Гудисън парк и видях, че масово допреди враговете вече стояха заедно по секторите с децата си без да се притесняват и без да се бият озлобени по между си. Аз не помня да съм наблюдавал мач на националните отбори на Англия, Холандия, Италия и Германия, на който техните фенове да се млатят като животни по трибуните!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 21:02

cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!

Е да де сега не те касае...но след мача в Разград ...сигурно си бил на друго мнение!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 08 сеп 2012 21:03

На записите ясно се вижда как голяма тълпа озверели типове напада далеч по-малобройна група хора, които се опитват да се предпазят. Глупавия режисьор на предаването, вместо да скрие тази международна излагация, взе че задържа камерата, та да може всички да се "насладят". Разбира се "органите" гледаха безуачастно отстрани, а утре бай ганьо ще каже не закачайте децата на България, и всичко ще си остане по старому. Като чета някои от мненията тук, направо ме хваща срам, че съм българин.
Последна промяна от nature на 08 сеп 2012 21:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 21:03

Avanti_Ragazzi написа:Сектор Б е само и единствено за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ! като си отишъл в него ще се съобразяваш с това иначе, бой! Както и стана! Не може да си скандирал оня велик рефрен и да искаш хората в Б да те приемат. Щом някога си скандирал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В Б СЕКТОР! Бяха предупредени още на мача с Англия никога повече да не идват в Б, никога ако ли не...... И то това стана, при 30 000 свободни билета кво изобщо търсиха там тези индивиди? Защо с феновете на Локо Пд никога не е имало проблеми, щото хората първо са пичове, второ знаят къде се намират и трето никога не са скандирали онова с трите думички! Сектор Б е нещо свято за истинските левскари и няма как да се позволи на разни момченца, дето изобщо мястото не им е там да си разиграват коня!

Щом един път си споменавал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В СЕКТОР Б!!! Запомнете го всички това и най-вече тия от Берое, ако пак дойдете в този сектор ще стане абсолютно същото нещо! Ходете си на мачове на националният отбор, подкрепвайте го, но в Б сектор сте нежелани и нямате място там!

Не знаех, че сектор Б, е частна собственост на някакви първобитни маймуни, още повече пък на националният стадион. Все си мислех, че там е за всчки българи, ноявно от как се пръкнаха ултрасчетата вече всичко е тяхно.
Колко са лоши феновете на Берое, видяхме преди седмица при мача им с Етър, когато това направят и шепата криминално проявени тогава могат да се нарекът истински фенове и българи.
Дайте другият път да бият и точно фенове на Локото с които заедно сме скандирали на един мач с треньор Стоичков, Ицо, Ицо при това в сектор Б.
И преди съм ги писал едни думи на баба ми, '' гърне ми викай, ама ме не троши''.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 08 сеп 2012 21:03

cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??

Ами засяга ме защото играе моят национален отбор и вместо целят стадион да реве хората се чудят за какво става въпрос, после защо няма никой на стадиона . Засяга ме защото ме излагат пред целия свят . А как мислиш подобни изпълнения се отразяват на футболистите ? Изобщо ти на 12 ли си ?
Последна промяна от 1912plovdiv на 08 сеп 2012 21:05, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 сеп 2012 21:04

Avanti_Ragazzi, много си се вкарал във филма мой човек, за да казваш кой къде ще седи и кой сектор на кого бил на мач НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. :lol: :lol: :lol: Бил съм в Г сектор със слависти, цесекари и левскари, бил съм и в Б съответно с цесекари отново, така че да правиш някакво разпределение на хората е смешно ;) Естествено, че ако изрева еди какво си за Левски и провокирам, ще си изям боя, но аз никога няма да го направя, просто защото на мач на националите НЯМА МЯСТО ЗА КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ :!: :!: :!: Не знам какъв е бил проблема с момчетата от Берое, не знам кой крив, кой прав, знам само че заради простотиите ви отново се излагаме като кифладжии пред целия свят Изображение Пак казвам, не знам колко трябва да си малоумен, за да скандираш нещо за или против Левски, ЦСКА, Ботев, Славия, Локо и т.н. на мач на националния тим. А иначе като имате толкова проблеми с момчетата от Берое, уговорете си бой на някоя поляна 20 на 20 или 50 на 50, както правят истинските хулигани, а не им скачайте с десеторно превъзходство, защото излагате и себе си, и цяла България ;)
Изображение

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 08 сеп 2012 21:05

какво му е нормалното на всичко това???-Българи да се бият срещу Българи на мач на Българския Национален Отбор и то на Националния стадион???

Върни се в “Футбол - България”