Тема за футболното хулиганство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- daniel_red
- Контакти:
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите
daniel_red написа:За Берое.
мерси много
[offtopic]сори за спама[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]ненормална история ей!едно време стояхме един до друг с така наречените "врагове" и проблеми никога не е имало!сега децата нямат озъптяване!жалка картинка...няма го уважението..няма го! в крайна сметка играе Националният Отбор на БЪЛГАРИЯ,какъв сектор "Б","к'ви 5 лева"????[/center]
Последна промяна от mannoli на 08 сеп 2012 20:52, променено общо 1 път.
Тези неща стават навсякъде по света , но в общи линии има един виновник и това е държавата . Очевадно е , че цялата тази агресия и чувство за безнаказаност е производна на "дупките " в закона за футболното хулиганство , ако има такъв изобщо.
Ето например , снощи камерите показаха лицата на участващите в конфликта . Нека сега полицията да си свърши работата ,защото заради това НИЕ плащаме данъци ..НЯКОЙ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.
ПП Друг е момента , че все още определени хора имат интерес от това по стадионите да ходи целия този "боклук" на обществото . Разбира се да ме извиняват , случайно попадналите в тази ситуация , защото и аз например ако отида на мач и някой ме удари и аз ще гледам да му тресна един , което автоматически ще ме направи част от същите тия които визирам .
Ето например , снощи камерите показаха лицата на участващите в конфликта . Нека сега полицията да си свърши работата ,защото заради това НИЕ плащаме данъци ..НЯКОЙ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.
ПП Друг е момента , че все още определени хора имат интерес от това по стадионите да ходи целия този "боклук" на обществото . Разбира се да ме извиняват , случайно попадналите в тази ситуация , защото и аз например ако отида на мач и някой ме удари и аз ще гледам да му тресна един , което автоматически ще ме направи част от същите тия които визирам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- 1912plovdiv
- Контакти:
leedsuafc написа:Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме!
[/quote]
Ей тове е истината ! С реване из форумите "ама не всички фенове на Левски са такива" и "не ни слагайте под един знаменател" няма да стане

Ми като не сте такива направете нещо да си проличи бе майна. Когато нищо не правиш значи приемаш нещата, значи си съгласен със статуквото, значи че си съпричастен с въпросните индивиди. После форумните обяснения за общия знаменате си остават чиста проба лицемерие. Не може на стадиона да си мълчиш , а после във форума : ама ние не сме като тях.
Това естествено не важи само за вас, а и за нас, за локото, цска и т.н. ...
Последна промяна от 1912plovdiv на 08 сеп 2012 20:52, променено общо 1 път.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- фифи перото
ultralevski написа:фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва", за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.
Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?
Дай пример в последните години в коя нормална държава
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Vincenzo написа:И на мен ми е любопитно, ако може някой от ваш'те хора да поясни...
Този бой е поредното доказателството,че държавата трябва да вземе специални мерки срещу една част от феновете на Левски а именно престъпната организация София-Запад вече вкараха няколко от тях там където им е мястото а именно в затвора и всички знаем по-каква причина.Това не се случва за първи път на мач националният отбор няма и да е за последен господата от подуене или ще се сбият с някого или ще скандират към някого,че е турчин.Питам се аз какво прави онзи г-н Владимир Владимиров който определено не е дори средно интелигентен?Къде беше полицията,къде бяха стюардите защо нямаше?Уж мерки за сигурност а всъщност позволиха на 20-тина дилъри и надрусани пишлемета да казват кой е селянин и гражданин точно и заради това е станал боя.Този бой става една седмица след като гугутката уверява феновете на Берое на среща организирана от БФС,че проблеми с феновете от Стара Загора няма да има,но за пореден път се убедих,че подуенци нямат и капка чест и дойстойнство,но това е нормално е за тях.Ето за това и тази картинка на мачовете на националният отбор няма да се промени и заради такива като сините господа няма да има обединение.
Мястото на всички от престъпната организация сз барабар с лидера им антончо е при любо. Който пък миналата седмица по тв ни обясняваше до как бил натопен и държавата била срещу него. Да се чуди човек защо държавата и полицията в частност не се заяжда с мен, а това скромно момче.
Тези стюарди нали се избират от същите тези хора с километрични досиета. Пък и само преди 2 седмици видяхме какво представляват и те
фифи перото написа:ultralevski написа:фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва", за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.
Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?
Дай пример в последните години в коя нормална държава има.
[offtopic]и не ми говори на БЕ ,МА[/offtopic]
Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?
- slavia_forever
- Контакти:
joro bad написа:Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме!
Браво за мнението!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- obi4am_pirin
- Контакти:
slavia_forever написа:obi4am_pirin написа:Vincenzo написа:Ама много ви бива всички в плюнките. Винаги има 2 гледни точки. Абсолютно съм сигурен, че 80% от хората нямат никаква представа какво се е случило. Даже преди мача имаше анкета, която го потвърждава. Не защитавам никой, просто казвам, че почти никога виновните не са само от едната страна.
За боя сигурно!
И за боя не ги оправдавам. Какво го интересува някой, който е дошъл да наблюдава и подкрепя Националния отбор и се отзове около мелето и отнесе някой тупаник? Какво го интересува този привърженик гледните точки на някакви лумпени, които са заплашили здравето му и нарушили закона?
Форевер и аз не съм съгласен за боя!Казвам сигурно...защото вероятно и момчетата от Берое имат своя дял за сценката!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Върни се в “Футбол - България”