Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 15 септември, 18:00

Мнениеот Бекъма » 08 сеп 2012 19:54

T&T написа:Първа загуба за Левски по стар старозагорски обичай. Прогноза 2-1 за Берое.

Не знаех че под тепетата уважавате старозагорските мурафети.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 сеп 2012 17:42

не ми се щеше да го споделям,точно сега само 4-кръга след началото на шампионата,но ще го кажа.
Левски е изпекъл работата си не само в Стара Загора и в целия шампионат.
Ботев,Монтана,Черно море,Берое,Етър-това са едни интересни тимове които знаят как да играят и срещу кого-няма да изспадам в подробности по-умните знаят какво говоря.Най силния трансфер на Левски нали не сте забравили на кого- :) :) :) :) :) :) -Ванката Вуцов,още като чух че се връща и казах кой ще е шампиона.Ключовата роля май ще се падне на Ботев,преди мача с тях споделих че ще ги минем лесно така и стана,защото Ботев са ни второто отборче,а сега и още нещо-зимата трансферите входящи на Левски в зависимост от желанието на Тонев и Илиан ще са минимум два от Ботев.
За Берое как да скочат горките-ми ние се върнахме сутринта от Сараево и на обяд Везалов беше в София.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 сеп 2012 18:01

zlatan написа:не ми се щеше да го споделям,точно сега само 4-кръга след началото на шампионата,но ще го кажа.
Левски е изпекъл работата си не само в Стара Загора и в целия шампионат.
Ботев,Монтана,Черно море,Берое,Етър-това са едни интересни тимове които знаят как да играят и срещу кого-няма да изспадам в подробности по-умните знаят какво говоря.Най силния трансфер на Левски нали не сте забравили на кого- :) :) :) :) :) :) -Ванката Вуцов,още като чух че се връща и казах кой ще е шампиона.Ключовата роля май ще се падне на Ботев,преди мача с тях споделих че ще ги минем лесно така и стана,защото Ботев са ни второто отборче,а сега и още нещо-зимата трансферите входящи на Левски в зависимост от желанието на Тонев и Илиан ще са минимум два от Ботев.
За Берое как да скочат горките-ми ние се върнахме сутринта от Сараево и на обяд Везалов беше в София.

Аз това го вметнах още преди мачовете със Сараево :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 09 сеп 2012 23:10

Искам Берое да се затворят ,а ние да не вкараме ранен гол и въпреки това да победим за да се уверя че в Левски става нещо хубаво в игрови план след 3години мъка.
1:2

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 сеп 2012 00:39

Когато се спомене мач Левски-Берое , трябва да се сещаме за един мач мужду тях , завършил 2-3 .Това е един от малкото мачове , когато левскарите не сме желали победата на любимия отбор ( например друг такъв е с Локо Сф 3-3).Ако Левски бе бил тогава , Берое нямаше да стане шампион - и това го помнят и левскари и заралии. Та оттогава трудно двата отбора и фенове биха се настървили един срещу друг.
И да не се караме за И.Илиев - той си е първо моряк. :lol:

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 10 сеп 2012 16:20

zlatan,

Връзката Вуцов и всички клубове, които си изброил изглежда съществува само в твоята(надявам се) глава. Да го беше асоциирал с уреждане на съдии, бих бил склонен да се усъмня, че може да има нещо, но да го сочиш като като организатор на "леки" мачове точно него, срещу точно тези отбори е смешно. Ако искаш да кажеш, че този човек има тази власт, ставаш смешен. Ако искаш да кажеш, че друг човек от ръководството ги "организира" тези мачове, то тогава се изразявай по-правилно. Ако нямаш информация, а просто си произвеждаш интриги, моля те нека не бъдат на гърба на Левски София, нам врагове достатъчно, които са се заели с такава задача. Ако имаш някакви лични мотиви да обезценяваш досегашните победи в първенството и затова твориш глупости, тогава те разбирам, но ти прощавам :!:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 сеп 2012 17:50

bono написа:zlatan,

Връзката Вуцов и всички клубове, които си изброил изглежда съществува само в твоята(надявам се) глава. Да го беше асоциирал с уреждане на съдии, бих бил склонен да се усъмня, че може да има нещо, но да го сочиш като като организатор на "леки" мачове точно него, срещу точно тези отбори е смешно. Ако искаш да кажеш, че този човек има тази власт, ставаш смешен. Ако искаш да кажеш, че друг човек от ръководството ги "организира" тези мачове, то тогава се изразявай по-правилно. Ако нямаш информация, а просто си произвеждаш интриги, моля те нека не бъдат на гърба на Левски София, нам врагове достатъчно, които са се заели с такава задача. Ако имаш някакви лични мотиви да обезценяваш досегашните победи в първенството и затова твориш глупости, тогава те разбирам, но ти прощавам :!:

Интересно мнение ! Човека (златан) има съмнения , както всички в България имаме , че голяма част от мачовете са манипулирани , в това число и мачове на Левски, но даказателства черно на бяло , липсват , а "Еврофутбол" продължава да е монополист в България .

ПП : последната част от поста леко повдига крайчето на завесата . :)) Едни ще разберат какво искам да кажа , други ще се чудят , но проблема си е техен .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 сеп 2012 18:59

боно,аз съм на 34год. и пределно ми е ясно защо взехме Вуцата,естествено че няма как Ванката да е свързан с изброените от мен отбори,там съм посочил факторите които ще правят Левски шампион но съм направил граматическа грешка като не съм поставил запетая.
А иначе с теб ,боно може да си приказваме много,защото и ти като мен обичаш много силно Левски,ама много си краен бе човек пък аз лесно прощавам.Добре че не съм жена иначе.............. :) :) :) :) :) гащите все свалени.
И сега едно нещо-помниш ли загубата от Родопа См.Аз я помня -помня и къде бяха Левскарите когато Коприварката се качи до Пампорово и им каза на тогавашните шефове,че Родопа утре ще взема мача,а нашите бяха пияни до козирка-видях ги всичките ,боно тогава-аз карах Коприваров. :shock: :shock: .Тогава в Смолян само Гонзо играеше.Всичко бяха уредили Батков и Караманджуков-тогавашен шеф на Родопа.
Та ,боно аз отдавна съм преглътнал всичко в нашия любим Левски.Знам и други историйки ако искаш ще ти драсна нещо и за великия тандем Сираков-Стоилов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 сеп 2012 23:07

Вече има индикации, че и този кръг ще остане без ефир.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 сеп 2012 10:52

0-2
очаквам ексцесии след мача между феновете и ръководството на отбора на Берое :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”