Аз в случая обвинявам БФС, защо те са дали на всички фен клубове билети без пари ,а ние редовните фенове си платихме по 10 та и повече лева???
С какво тия боклуци са повече от нас???
Тема за футболното хулиганство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите
Theos написа:Аз в случая обвинявам БФС, защо те са дали на всички фен клубове билети без пари ,а ние редовните фенове си платихме по 10 та и повече лева???
С какво тия боклуци са повече от нас???
Това с безплатните билети е вярно, но не е причината за този срам. В Г също имаше фенове на други отбори, но такова нещо за радост не се случи (поне за този мач де). Иначе си прав - голяма част от безплатните билети са отишли точно в такива екземляри
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Pupper_ написа:СРАМ за Левски! Този сектор Б, не отговаря на идеала Левски и петни паметта му! Вие сте срам за отбора си!
"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" - В. Левски, в писмо до Л. Каравелов.
Колега, защо говориш в множествено число???
Срам са онези боклуци и много отдавна се знае кой е в сектор Б, а къде са истинските фенове на Левски, спри с тъпите коментари относно петненето на Левски!
На 15 септември в Зарата ще ги взривиме .. ще има още такива сцени със селската агитка на Чорбое .
Феновете на Локо Пд са ебаси пичовете. Вече не знам колко години нямаме никакви проблеми с тях ? Защо ли ? Защото те не са селска агитка и знаят къде се намират и защо са отишли на стадиона . Не като някой от Зарата , който отиват да се снимат за фейсбук .
Феновете на Локо Пд са ебаси пичовете. Вече не знам колко години нямаме никакви проблеми с тях ? Защо ли ? Защото те не са селска агитка и знаят къде се намират и защо са отишли на стадиона . Не като някой от Зарата , който отиват да се снимат за фейсбук .
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...
Avanti_Ragazzi написа:Сектор Б е само и единствено за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ! като си отишъл в него ще се съобразяваш с това иначе, бой! Както и стана! Не може да си скандирал оня велик рефрен и да искаш хората в Б да те приемат. Щом някога си скандирал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В Б СЕКТОР! Бяха предупредени още на мача с Англия никога повече да не идват в Б, никога ако ли не...... И то това стана, при 30 000 свободни билета кво изобщо търсиха там тези индивиди? Защо с феновете на Локо Пд никога не е имало проблеми, щото хората първо са пичове, второ знаят къде се намират и трето никога не са скандирали онова с трите думички! Сектор Б е нещо свято за истинските левскари и няма как да се позволи на разни момченца, дето изобщо мястото не им е там да си разиграват коня!
Щом един път си споменавал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В СЕКТОР Б!!! Запомнете го всички това и най-вече тия от Берое, ако пак дойдете в този сектор ще стане абсолютно същото нещо! Ходете си на мачове на националният отбор, подкрепвайте го, но в Б сектор сте нежелани и нямате място там!
Аз бях в сектор Б (към А) и видях, каква съвършена простотия спретнаха феновете на Левски и Берое. Аз съм Славист и ЖЕЛАЯ да си стоя, където си пожелая и НЕ ЖЕЛАЯ да се съобразявам с някакви заблудени хорица, които си мислят, че държат собственост върху отрязъци от сектори на Националния стадион. Това да не е стадиона квартал Подуяне? Аз ако отида на Герена в А сектор, където стои агитката на Славия на своя стадион това означава ли, че той става мой/наш/бял? Това не означава, че одобрявам ако е имало провокации от беройци! Аз съм затова да се гледат камерите и по тях да разпознаят ВСИЧКИ участници в побоя - псевдособствениците на сектор Б на Националния стадион и побойниците, фенове на отбор от провинцията и да им наложат такива глоби, които да ги изплащат във времето, както и да ги лишат от посещаване на спортни събития съобразно закона. Жалка история! И аз вместо да си гледам НЕОБЕЗПОКОЯВАН мача и да си подкрепям Националния отбор, гледам около мен някакви момченца, много от които вероятно ако са самички са нацапали гащичките още преди каквото и да било сбиване, аз ще им гледам сеирите, как петнят името на Националния отбор!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Bartolomej
- Контакти:
Аз за тва казвам да няма мачове на национален отбор никога вече в София . Аз ша ходя да викам за България и некви шопи тъпи ше ми дават акъл как и какво и къде .. аре фора . То за тва и вече няма хора на мачовете на националите , не е само зарад отбора , че не играе да си знаете .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
.[/quote]
+1
Тези лумпени в същността си изобщо не са истински футболни фенове! Истинските фенове уважават избора на другите фенове и си подкрепят своя отбор, а не отиват на стадиона за да обиждат когото и да било ( изключвам рефера, разбира с
) и да се бият с някого. Същото нещо е и с разпъването на разни транспаранти с пълни глупости и безсмислици по тях! " България мрази Тодор Живков" ?!?!?!? И аз го мразя, ама какво общо има това с мача България - Италия? Това доказва че тези индивиди са безмозъчни дрогирани селски пръчки, които си избиват комплексите, като се правят на по-шопи от шопите, ходят на мачовете за да сеят омраза, но не и да гледат любимия си отбор и да го подкрепят! Тия тъпаци ако ги питаш кой е вкарал гола за техния отбор, ще те гледат умно като телета! Нямам предвид само "феновете" на Левски, а и останалите! На всичко отгоре и сектор еди-кой си бил техен?!?!? Че вие с какво сте по-специални от останалите, че да имате претенции върху който и да е сектор на националния стадион ??? На този стадион ходят българи, а не фенове на клубни отбори !!! И подкрепят националния отбор, а не да се бият и да се обиждат с останалите зрители !!! Които иска да се бие и каквото и да било, да отива в гората, а не да притеснява нормалните хора !
Pupper_ написа:СРАМ за Левски! Този сектор Б, не отговаря на идеала Левски и петни паметта му! Вие сте срам за отбора си!
"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" - В. Левски, в писмо до Л. Каравелов.
+1
Тези лумпени в същността си изобщо не са истински футболни фенове! Истинските фенове уважават избора на другите фенове и си подкрепят своя отбор, а не отиват на стадиона за да обиждат когото и да било ( изключвам рефера, разбира с

Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
zlostar написа:Всички "коментатори" обаче са били на мача и знаят за какво точно става въпросПринципно Берое не знам с кой нямат пробеми. Преди 7-8 години 50 техни се пуснаха на 10 бургазлии от Черноморец и го ядоха на техния стадион. Със Спартак Вн също се опитаха да се правят на интересни на техния стадион и се наложи полиция да ги спасява. С Нефтохимик също имат вражда. На всеки мач с Левски не пропускат да пеят 3те думички. С Ботев Пд на техния стадион щяха да бъдат пометени и после сълзотворен газ по пловдивчани. От този мач гледат всеки път да избягват срещи с Ботев и поради тази причина са си взели билети за Б, за да не го ядат по- голям от други в Г. Не е приятно такива неща да се случват на мач на националния отбор, но имаите в предвид все пак за какви хора сте тръгнали да се пените по форуми
.
Хубаво прочетете тва мнение тия от Берое са много отворени и имат проблеми с много от агитките.Добре са изяли боя да са осъзнаят малко каде се намират не може се дърват на всички и винаги да им се разминава
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- 1912plovdiv
- Контакти:
hazza написа:На 15 септември в Зарата ще ги взривиме .. ще има още такива сцени със селската агитка на Чорбое .
Феновете на Локо Пд отиват на стадиона за да зеят "жълта кочина" както винаги без значение кой играе. Тях това ги топли. Вие също бяхте там повече да псувате сектор Г и да се покажите селянията и комплексите. Иделана двойка сте си . Горчиво

Последна промяна от 1912plovdiv на 08 сеп 2012 19:17, променено общо 2 пъти.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Някой може ли да ми посочи друг такъв мач на национален отбор, където феновете се обиждат на "турци", бият се помежду си и освиркват химна на гостуващия отбор?Нямам думи...Направо съм отвратен до каква степен е стигнал упадъка на обществото!!И някви пишлемета тук седнали да ми ги защитават и нареждат кой къде трябва да стои на националния стадион..Наистина май трябва да го направят както каза някой от форума - феновете на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо, Берое, Нефтохимик, Миньор и т.н. да ги разделят в отделни капсули, за да не стават инциденти..Няма такава молоумщина като нашата!!За какво съединение и обединение да говорим, когато стават такива работи и то на мачове на националния отбор на България?
Върни се в “Футбол - България”