Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот moonlight » 31 авг 2009 23:01

slavi_1914 написа:Всички знае че Ратко няма да изкара повече от 2-3 месеца !

Ако ми обясниш какво си недоволен от Ратко и според теб няма да изкара повече от 2-3 месеца ще съм ти благодарен ;)

simeon tzanev

Мнениеот simeon tzanev » 01 сеп 2009 10:22

Абе аман от специалисти, аман от разбирачи...

Явно автора на статията не разбира нищо от футбол, та тръгнал мнения да дава...

Абе, пич, Ратко е в Левски от 2 месеца, не е правил селекция, Батков няма пари да му купи футболисти, а ти си тръгнал да го сменяш...

Защо?

Левски не играе лошо, с малко повече късмет можехме и да сме в ШЛ.

Най голямата грешка ще е нова смяна именно сега, даже и зимата...

Нека мине полусезона, мачовете от Лига Европа, нека отборът да добие облик, да се вземат футболисти зимата и тогава евентуално може да се повдигне темата.

Сега просто е глупаво да се говори и обсъжда такова нещо, писна ми от знайни и незнайни "специалисти".

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот delpi » 01 сеп 2009 10:32

gonzofenka написа:...
Извинявам се,че се е получило така.Стана много цитати един в друг и изтрих единия и нещо съм оплескала.... :oops: :oops: Sorry!Ще си взема поука!

Ама спокойно няма проблем! :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 01 сеп 2009 10:42

За влиянието на Херо в Левски говори фактът, че следкато стана шампион беше освободен. То така се случва често в Левски наистина. Геле Станков и 14-те му победи също е фрапантен пример. Кокала - тоже. Е, не мисля че е нормално нещо подобно.

Херо е много противоречив като треньор според мен. В момента няма логика да е в Левски.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 01 сеп 2009 10:44

Нека мине полусезона, мачовете от Лига Европа, нека отборът да добие облик, да се вземат футболисти зимата и тогава евентуално може да се повдигне темата.

Сега просто е глупаво да се говори и обсъжда такова нещо, писна ми от знайни и незнайни "специалисти".

Абсолютно сме на едно мнение колега!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 сеп 2009 10:50

Да,Херо има място. Много ми беше тъпо когато Сафарито го уволни без никаква логично обосована причина. Левски играел слабо и грозно...и направи дубъл ! Вярно,че си пада малко истерик,но такъв е той..Гори :) Под негово ръководство,Нафтата мачкаже жестоко,Литекс беше супер отбор,Левски направи дубъл.
moonlight написа:Ако ми обясниш какво си недоволен от Ратко и според теб няма да изкара повече от 2-3 месеца ще съм ти благодарен ;)

Може ли аз?Защо не харесвам Ратко..Тук няма да вземам предвид простотиите вършил преди да дойде в Левски
Ако се не лъжа тимът под негово ръководство е играл 8 мача. В тези 8 мача имаме 5 победи,1 равен и 2 загуби. Както и да го говориме такъв баланс не е допустим за отбор,като Левски. Нека видиме и срещу кой са победите. Победа срещу БЕЗКРАЙНО слабия Литекс на финала за СК. Да не говориме,че Литекс до един момент седеше по-добре от нас, а ние нямахме реално голово положение. Ботев...тая победа няма да я коментирам. Смешно е ако съдиме по нея. МиньорО...късметлийски първи гол,пак много тегава игра и .. надиграни на моменти от миньорци. Славия...супер слаб отбор. Вижте им резултатите. Много икономична игра..като цяло на фона на супер слабия мач,Левски се държеше нормално. Баку...толкова нерви,срещу толкова слаб отбор.
Равния беше гостуването в Баку...пак надиграни,нито едно положение,Гошо Вратаря герой за Левски.
Мачовете с Дебрецен се видя. Тотално надиграни във всяко едно отношение.
Селекция...имаше малко време поне да каже какви играчи иска. Взехме Ортега и Симонович. Дадохме Цачев на Пирин ! Изкара младоците от основния отбор (Цачев,Огнянов, Иса) - тотално недопустимо според мен.
Експериментите,които си позволява с Минев като десен бек и т.н. няма да ги коментирам. Всеки треньор прави такива експерименти. Въпроса е,че обикновено не в толкова важни мачове.Това,че не може да накара Тасевски да играе пак няма да го коментирам.Обаче липсата на какъвто и да е облик на отбора в 7 от 8 мача (изключвам гостуването на Дебрецен,където пак загубихме) няма как да не се коментира. Вие си решете за вас дали състава на отбора е оптималния (колкото хора,толкова и мнения),дали е нормално Сърмов да е единствения дефанзивен халф,дали използваме наличните футболисти оптимално.
И аз не съм за поредната смяна на треньора. Особено по никое време,но трудните мачове в първенството още не са започнали.Да не говориме за тези в ЛЕ. Ще видиме как ще излезне Левски от тях. Имаме най-добрите играчи в родното първенство (с някои изключения),би било недопустимо поне в първенството да не покажеме силна игра.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 сеп 2009 11:00

simeon tzanev написа:Абе аман от специалисти, аман от разбирачи...

Явно автора на статията не разбира нищо от футбол, та тръгнал мнения да дава...

Абе, пич, Ратко е в Левски от 2 месеца, не е правил селекция, Батков няма пари да му купи футболисти, а ти си тръгнал да го сменяш...

Защо?

За 2 месеца отбора показа по-слаба и по-неефективна игра отколкото миналия сезон.Ако до мачове срещу Лацио и Виляреал,ако нямаме облик трудно ще придобиеме такъв...Не мислиш ли пич? Отбора играел добре? В кой мач? Само липсата на шанс ни попречи да влезнеме в ШЛ? След като едвам се отървахме в Баку? След като Дебрецен можеше да ни размаже на Герена? Г.р. 1-4 срещу Дебрецен и 2 загуби. Не ми звучи,като липса на шанс.Е,да..Гостуването играхме добре общо взето.Там нямахме шанс. Но пък това беше наваксване за домакинството в което можехме да загубиме с далеч по-неприятен резултат. Селекция през зимата? Наивно. Най-много Ричи,ако все още няма отбор. Когато идваш в отбор ,чиято селекция не си правил,трябва да се съобразяваш с футболистите които имаш преди да градиш тактика. Не обратното. Каква тактика имаме? Центрирания? При положение,че нямаме висок център нападател? Ти харесваш играта на отбора,така ли? Би ли ми казал кое точно ти харесва. Кой мач ти хареса най-много и какъв беше резултата?
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 сеп 2009 11:04

groti, за 8 мача трудно можем да го оценим подобаващо. Още доста време трябва да мине. Жалко е обаче, че дори и за тези няколко мача Ратко допусна няколко фрапантни грешки. За първия мач с Дебрецен коментар не е нужен. За втория въпреки добрата игра на отбора за мен имаше 3 много важни пропуска на треньора:
1. Йовов не трябваше да играе на мястото на Дарко
2. Жо беше и все още е в слаба форма и вместо няго отляво трябваше да е Йовов или Хичо
3. Късно беше сменен Христов...

Но въпреки тези грешки в двата най-важни мача на отбора до момента смятам, че Ратко трябва да остане и да ни покаже, че има качества за треньор на Левски... всъщност мисля, че до края на този месец ще ни се изяснят още доста неща с оглед на предстоящите мачове с Локо Сф и ЦСКА и дебюта в ЛЕ!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 01 сеп 2009 11:08

Да, за мен има място! За жалост се вижда, че в Левски няма никаква тансферна политика. Да, събраха се добри играчи за нашето първество, но дотам. Нито един от тези играчи няма равностоен заместник на поста си (справка Гаджев). Факт е, че отборът нищо не играе, победите в общи линии ги взехме с доста грозен футбол и с голяма доза късмет...не знам дали някой си е правил труда да преброи колко грешни подавания и центрирания правим във всеки мач. Съгласен съм с groti, че сериозните ни мачове още не са започнали и тези 3 победи в първенството изобщо не бива да ни успокояват, защото те не бяха постигнати с красив и тактически правилен футбол.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?

Мнениеот vasilev2 » 01 сеп 2009 11:22

:arrow: Българските представители Левски и ЦСКА си осигуриха по 900 хиляди евро от новия турнир на УЕФА Лига Европа, съобщиха от УЕФА. Както е известно, "сините" заработиха и бонус от 2,1 милиона евро за участието си в плейофите на Шампионската лига.
:idea: По моите сметки тоза са 3 000 000 евро. Какво правим оттук нататък с тези приходи?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”