FM: Football Manager

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: FM

Мнениеот greedy » 31 авг 2009 22:26

enzo написа:А някой знае ли какво става с CM 2009? До колкото ми е известно, CM 2008 е последната версия на тази игра. До колкото знам компаниите създатели на тази игра имат някакви проблеми по между си....

Благодаря предварително!

Еми те от CM я направиха FM доколкото знам, май заради проблеми с права нещо. Спряха CM и почнаха да пускат FM

Може и да се бъркам де, не съм 100% сигурен

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 31 авг 2009 22:28

отборът става известен с много търпение и труд. Прави пробиви, печели всичко възможно, направи стабилен отбор и за 4-5 сезона ще бъдеш гранд

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 31 авг 2009 22:29

Можете да намерите много тактики, интересни кариери и т.н. в този форум.

http://fmsupportersbg.org/phpbb/

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 31 авг 2009 22:29

greedy написа:Football Manager се казва ;)

О,аз значи съвсем друга разцъквам.Мойта е една онлайн зарибявка, Manager League се казва. :)
Изображение

enzo
Контакти:

Re: FM: Football Manager

Мнениеот enzo » 31 авг 2009 22:36

Ами до сега не съм играл FM. Дано да прилича на CM, защото съм и голям фен и според мен е направена много интелигентно и близко до реалността. Доста години играя версиите и, и ще е жалко ако спре да съществува. Много от приятелите ми също са и големи почитатели...

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 31 авг 2009 22:42

enzo написа:Ами до сега не съм играл FM. Дано да прилича на CM, защото съм и голям фен и според мен е направена много интелигентно и близко до реалността. Доста години играя версиите и, и ще е жалко ако спре да съществува. Много от приятелите ми също са и големи почитатели...

Ами бих казал, че са едни същи - преди играех CM 03-04, сега FM 06-07 (щото най ме кефи) и всичко е почти едно и също като подредба и оформление на играта ;) само дето е на по-високо ниво :)

enzo
Контакти:

Мнениеот enzo » 31 авг 2009 22:53

greedy написа:
enzo написа:Ами до сега не съм играл FM. Дано да прилича на CM, защото съм и голям фен и според мен е направена много интелигентно и близко до реалността. Доста години играя версиите и, и ще е жалко ако спре да съществува. Много от приятелите ми също са и големи почитатели...

Ами бих казал, че са едни същи - преди играех CM 03-04, сега FM 06-07 (щото най ме кефи) и всичко е почти едно и също като подредба и оформление на играта ;) само дето е на по-високо ниво :)

Благодаря ти! Ще взема да се пробвам и аз на нея. Дано наистина да е така както казваш!
Мерси отново!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 31 авг 2009 22:58

Човече не вярвам да се разочароваш, като се закрастиш няма спирка ;) играя я от 3-4 години :) а преди я играх в компютърни зали само да пробвам дали ще ми хареса и от тогава ми е една от любимите игри :) Ако има нещо драскай ЛС, ще помагам, имам голям опит :)

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 01 сеп 2009 13:51

greedy написа:Еми те от CM я направиха FM доколкото знам, май заради проблеми с права нещо. Спряха CM и почнаха да пускат FM

Може и да се бъркам де, не съм 100% сигурен

Преди 6 години мисля фирмите, които правеха играта се разделиха като едните взеха правата върху името на играта, а за другите остана платформата. От тогава всяка година има и Football Manager и Championship Manager. Едната фирма е Eidos, а другата Sports interactive.

Потребителски аватар
Davidcho
Контакти:

Мнениеот Davidcho » 01 сеп 2009 15:26

enzo написа:А някой знае ли какво става с CM 2009? До колкото ми е известно, CM 2008 е последната версия на тази игра. До колкото знам компаниите създатели на тази игра имат някакви проблеми по между си....

Благодаря предварително!

Септември излиза следващото издание. С 3Д енджин ще бъде. В момента има демо версия на ЦМ в официалния сайт.

Върни се в “Игри и забавления”