Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Dani написа:ralka_levskarka написа:Dani написа:Мале Рали, кви са тия мазохистични изяви от теб?
Защо бе, какво им има
Ми малко лудо ми изглежда да бродираш с нож по циците си.![]()
avon18 написа:?чух че ако ти лапат мъжките цици ти е ставало ??? вярно ли е ?
slavia_forever написа:avon18 написа:?чух че ако ти лапат мъжките цици ти е ставало ??? вярно ли е ?
![]()
avon18 написа:Здравейте питам как да спечеля уважението на кучето ми ?
Значи то ме уважава ама аз го бия всеки ден като се ядосам без нищо и той стана много страхлив и не ми се радва само спи яде и сере , как да го зарадвам той наистина ми е най добрият приятел , а е станал много спотан...
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
ivo23 написа:avon18 написа:Давайте момчета кой къде е служил искам интересни и смешни истории аз бях в в поделение 28870 и после в дисциплинарна рота в Плевен Ивайло се казвам висок със сини очи имах доста приятели може и с тук някой да сме служили заедно , разкажете спомените си за онова прекрасно време
Ти па за кво си бил в дисципа?
avon18 написа:ivo23 написа:avon18 написа:първо бях блъснал един зил131 после бях се изсрал на вишката щото само ме тормозеха и карах по 5-6 часа на студа такива годории има и още обаче са срамнинакрая направих една беля и го взеха като подигравка с казармата и ме осъдиха и ме пратиха там.
Тъй като служих в Плевен, това беше най-споменавано като заплаха към войниците, поделение 36 000 (усмифки)
зависи там е или ебеш или те ебат обаче главния ебе всички обаче накрая изизаш винаги пре**** от там;)![]()
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта