Red thunderstorm написа:stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през него

Под блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него
През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей

Ти какво бе, хвалиш се с простащината си ли? Той ти се е извинил без да е виновен, а ти тръгваш да го обиждаш и да обясняваш на другите, че бил гей! !
Кое е простащина? Един нелеп инцидент ли или това, че предварително бяха сложили хора, които да му задават удобни въпроси и да приказват колко велика партия е ГЕРБ, което се случи и при визитата на американския посланик, а на останалите с истнинските въпроси не им дадоха микрофона?
Не съм го обидил, а изразих мнението си за това, което виждам, докато го слушам и гледам как се държи, а това стана час преди д аго блъсна!!!
Аман от такива възвишени създанийца, които се мислят за интелигенти, а всъщност са антулагенти. АКо не са били и не са такива хора като мен сега още щеше да живееш в пещерата, да рисуваш по стените й, д агониш елени и глигани с пръчка и да ядеш сурово месо, защото още не са ти открили огъня! Това с еотнася и за Миленчо
Изложени са той и охраната му, които не са ме видели как приближавам към него. Ако имах оръжие сега нямаше да водим разговор за сричащия Плевнелиев.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...