Мнениеот slavi_1914 » 31 авг 2009 22:54
Здравейте отново. Пак се размечтах като прочетох това :
ХЕРО: НЕ ЗНАМ ОЩЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ОСТАВКА
„Не знам още дали ще има оставка, или не. Но това ще зависи от ръководството. Нямам никакви претенции към момчетата, те се стараха много и направиха всичко, което можеха”, завърши наставникът на Амкар
Честно да ви кажа това е златен шанс за нас ! Сега е момента да се разберат за зимата ! Всички знае че Ратко няма да изкара повече от 2-3 месеца !
Херо за мен е като "ЛЕПИЛОТО КАПЧИЦА " умее да сглоби отбор от нежеланите и недооценени футболисти на Цска, Левски, Литекс... А какво остава ако тези футболисти са "Големите таланти"
Херо е голям тактик ! Умее да налага и да работи с млади футболисти !
Още повече за Батков е перфектния ! Няма да иска много пари за трансфери ! Голям ЛЕВСКАР Е!
Жена ми е от бургас и съм си говорил с бургазлии. Те казват,че дакато бил в Нафтата преди мач с Левски казвал: Трябва да ги бия че да ме вземат.
Незнам вие харесвате ли го,но за Левски е най-добрия вариант.Дано и Батков се усети.
Спомни си престоя му в Левски ! Направи дубъл и лятото преди ЕКТ го уволниха !?! И защо ? Никой не каза. А беше неудобен за Наско ! Знаеш,че той прави пари и от тренерите,като ги урежда в Левски а после като го уволнят взима % от заплатите до края на договора му...
Мисля,че Херо трябва да акустира зимата в Левски за поне 3 години ! Ще направи чудеса ! Всички знаем на какво е способен той. Доказал го е 100-пъти !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !