Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот moonlight » 31 авг 2009 22:31

aloha^guy написа:Не съм злобен..просто ме хвана яд и това е ;) Мина ми вече - нали Иванков ще пази... ;) Поне той не кара ферари :lol:

Има ли значение кой ще е третия вратар , при положение че той може въобще да не е в групата .При наличието на Иванков и Петков в групата най-вероятно единственото място ,което ще пази Ники Михайлов е вратата на Ферарито :lol:
П.С. Стига сте нареждали алохата . Той е пич на място , ама нещо днеска се изложи с тая тема :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 22:35

Не съм се изложил :shock: Просто си казах мнението ,че не се е доказал за 3ти вратар...както и да е ,всеки си има спадове :| :| :|
Стискаме палци на националите ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 22:47

Крайно време е в Левски да почнат да се налагат само млади играчи :!: Сегашната ни политика само с тия по-старите не е добра. Аз ги виждам, че те нямат сили да си поемат въздух след 60 мин., а младите си тичат. Трябва ни физическа подготовка здрава + млади играчи и ще видите, че ще има резултати.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Левски - Литекс на 18 или 25 ноември!

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 22:50

sven_goran написа:Когато и да се играе Левски ще падне! Вече продажника Мъри го няма...

Мечтите са безплатни :)
Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 31 авг 2009 22:51

Какво става преди всеки важен мач в евротурнирите -отлага се някои мач от първенството и какво става като се отложи -обикновенно пада.Така стана и с Дебрецен ,така стана и с Литекс като отложиха мача паднаха от БАТЕ още няколко мача.Отлагането на мач от първенството е вредно и трябва да се спре с тази практика . Ще поясня защо е вредно : отборите като отложат мача за да се подготвят по-добре всъщност и пада формата и 2-ро през тази дълга подготовка се мисли само за мача и футболистите прегарят особенно ,ако получат ранен гол .Проверете кога сър Алекс Фъргюсън е отложил мач на Манчестер Юнаитед заради мач с Барселона примерно . Искрено се надявам някой да чете форумите и да види добрите идеи.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот slavi_1914 » 31 авг 2009 22:54

Здравейте отново. Пак се размечтах като прочетох това :
ХЕРО: НЕ ЗНАМ ОЩЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ОСТАВКА
„Не знам още дали ще има оставка, или не. Но това ще зависи от ръководството. Нямам никакви претенции към момчетата, те се стараха много и направиха всичко, което можеха”, завърши наставникът на Амкар
Честно да ви кажа това е златен шанс за нас ! Сега е момента да се разберат за зимата ! Всички знае че Ратко няма да изкара повече от 2-3 месеца !
Херо за мен е като "ЛЕПИЛОТО КАПЧИЦА " умее да сглоби отбор от нежеланите и недооценени футболисти на Цска, Левски, Литекс... А какво остава ако тези футболисти са "Големите таланти"
Херо е голям тактик ! Умее да налага и да работи с млади футболисти !
Още повече за Батков е перфектния ! Няма да иска много пари за трансфери ! Голям ЛЕВСКАР Е!
Жена ми е от бургас и съм си говорил с бургазлии. Те казват,че дакато бил в Нафтата преди мач с Левски казвал: Трябва да ги бия че да ме вземат.
Незнам вие харесвате ли го,но за Левски е най-добрия вариант.Дано и Батков се усети.
Спомни си престоя му в Левски ! Направи дубъл и лятото преди ЕКТ го уволниха !?! И защо ? Никой не каза. А беше неудобен за Наско ! Знаеш,че той прави пари и от тренерите,като ги урежда в Левски а после като го уволнят взима % от заплатите до края на договора му...
Мисля,че Херо трябва да акустира зимата в Левски за поне 3 години ! Ще направи чудеса ! Всички знаем на какво е способен той. Доказал го е 100-пъти !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 22:54

zap_lv написа:Какво става преди всеки важен мач в евротурнирите -отлага се някои мач от първенството и какво става като се отложи -обикновенно пада.Така стана и с Дебрецен ,така стана и с Литекс като отложиха мача паднаха от БАТЕ още няколко мача.Отлагането на мач от първенството е вредно и трябва да се спре с тази практика . Ще поясня защо е вредно : отборите като отложат мача за да се подготвят по-добре всъщност и пада формата и 2-ро през тази дълга подготовка се мисли само за мача и футболистите прегарят особенно ,ако получат ранен гол .Проверете кога сър Алекс Фъргюсън е отложил мач на Манчестер Юнаитед заради мач с Барселона примерно . Искрено се надявам някой да чете форумите и да види добрите идеи.

Чакай малко, ти Левски и Литекс с Манчестър Юнайтед ли ги сравняваш? На англичаните физическата подготовка е много по-добра от наща и те могат да си издържат, а и даже и някой да се умори резервната скамейка е пълна със страхотни играчи, които ще заместят излизащия много добре.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот DukeUnv » 31 авг 2009 22:56

Пак ли почнаха теми за нов треньор?! :oops: Още не са минали и 5 кръга от "А" Група, а вече се почна.
Изображение

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот gonzofenka » 31 авг 2009 23:00

delpi написа:gonzofenka, незнам какво точно правиш като цитираш, но по-горе има думи, които не са казани от мен!
Не е толкова сложно това с цитата... натискаш "цитат" и пишеш, без да триеш нещо, ако незнаеш какво е... :)

Извинявам се,че се е получило така.Станаха много цитати един в друг и изтрих единия и нещо съм оплескала.... :oops: :oops: Sorry!Ще си взема поука!
Последна промяна от gonzofenka на 02 сеп 2009 01:37, променено общо 1 път.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Има ли място Херо в Левски отново ?

Мнениеот slavi_1914 » 31 авг 2009 23:00

DukeUnv написа:Пак ли почнаха теми за нов треньор?! :oops: Още не са минали и 5 кръга от "А" Група, а вече се почна.

Не говоря за нов треньор ! Просто питах има ли място ? Защото никой не каза защо го махнаха !
Искам да ти кажа че хората гледат винаги към по-доброто и да не се лъжем,но Ратко няма да изкара повече от 2-3 месеца и като зареже каруцата в калта ще те питам после : Пак ли говорим за нов треньор ?
Херо е класа сред младите треньори. За разлика от Мъри примерно, той няма неуспех в отбор. Който е хванал го е научил да играе тактически правилно и със стил ! Това което ни липсва на нас. И още повече направи дубъл с Левски за 5 месеца и го махнаха без дори да кажат защо !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”