Един отбор купува играчи на поразия, а ние свободни агенти

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Re: Един отбор купува играчи на поразия, а ние свободни агенти

Мнениеот lider » 31 авг 2009 14:13

chelseabg написа:Това си е направо комично.Трябва да има някаква комисия да ги проверява тези неща,неможе така да се подаряват играчи.
Това ако не е предпоставка за корупция здраве му кажи.
Дали пък няма Черноморец да изненадат ЦСКА? :lol: :mrgreen:
Ква корупция бе пич,това са самостоятелни търговски дружества.Все едно ако решиш да си подариш телевизора на съседа да те разследват и теб :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 авг 2009 14:13

krsn написа:
ЕМИЛ написа:Сега след като ме нахранихте ще ви попитам вас червени приятели:Защо си мислите ,че всички искат при вас?Ако може да се аргументирате

Не си мислим,че всики искат,просто тези са дошли!Ако бяха отишли в Левси сигурно щяха да кажат,че са искали в Левски!Да си чул някой да отиде някъде и да каже,че не е искал!!!

Точно това и аз намеквах...... ;)

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 31 авг 2009 14:15

Каво искаш да кажат пред медиите?Че не им се играе ли там?Просто нашият Мустачко спи.И вие се възползвате от това.В което няма нищо лошо разбира се

ЕМИЛ,не мислиш ли ,че това обяснява всичко!Аз не знам наистина к'во е това реване.Ми могли са-вземали са.Кои е виновен за ,,баницата"?Май тоя дето я дава,а?Това,че са сключили такава сделка заслужава само адмираций за сключилите я от страна на ЦСКА!Никой не е виновен на привържениците на Левски,че Боратков плакне всички с хладка водичка.Не се заяждам,ама нещата при вас се изпуснаха след участието ви в ШЛ.А нали знаете и затова кой е виновен?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 авг 2009 14:18

lider написа:
chelseabg написа:Това си е направо комично.Трябва да има някаква комисия да ги проверява тези неща,неможе така да се подаряват играчи.
Това ако не е предпоставка за корупция здраве му кажи.
Дали пък няма Черноморец да изненадат ЦСКА? :lol: :mrgreen:
Ква корупция бе пич,това са самостоятелни търговски дружества.Все едно ако решиш да си подариш телевизора на съседа да те разследват и теб :)

Ясно ми е,лошо говори за отборите шефовете им и най вече за Черноморец.Всъщност най-вече за футбола в българия.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 31 авг 2009 15:04

Самият факт че четирибуквието не дължи пари само на папата и Осама Бин Ладен (понеже не са ги срещали, а и те не се занимават с футбол), но все още им позволяват да правят трансфери говори достатъчно за гротеската наречена футбол БГ. Те все още не са се разплатили с Вихрен за Ододжи, когото взеха преди три години, вече дори не играе при тях, но Вихрен продължават да им се навеждат.
А това, че Балъков се съгласи да се раздели със звездата си говори доколко сериозен е проекта Черноморец и как всички се кланят пред бога на парите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 31 авг 2009 15:54

levski-varna_15 написа:И аз да вметна нещо че Митко Събев( собственика на Черноморец който затри Нафтекс) е казал че понеже четирибуквието ще играе в ЛЕ затова решили да йм помогнат. А защо не изявиха желание да помогнат на Литекс,Левски или Черно Море? Нали и Балъков казваше че Платини ще отиде само в Бундеслигата ,но в никой БГ отбор? Подмолните игри продължават :lol:

А Славия не помогна ли?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2009 19:49

Момчета, не се сърдете, но това е форум на ЧЕРНО МОРЕ. Не, че е лошо и други да пишат в нашия форум ама моля ви се не прекалявайте. Все пак поне на мен ми се иска да чуя мнението на нашите фенове, а не препирни между привърженици на ЦСКА и Левски. :(
Към Моряците: все пак ще подписваме ли с Е. Йорданов или някой друг?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2009 21:35

Литекс взе Саидходжа Принтирай Литекс взе Саидходжа Изпрати

Нападателят на ЦСКА Дормушали Саидходжа вече ефутболист на Литекс, съобщава официалният сайт на ловчанлии. Той започва тренировки от вторник под ръководството на наследника на Станимир Стоилов - Ангел Червенков.

Саидходжа, който е играл за Ботев (Пд), датския Рандерс и ЦСКА, ще дебютира за Литекс в контрола по време на паузата в първенството.

"Надяваме се Дормушали Саидходжа да повиши конкуренцията в нападение и да отбележи много голове", коментираха от ръководството на Литекс.

Съществуваше вероятност Муши да играе в руското първенство, но след едноседмичния престой в тима на Спартак Налчик, преговорите пропаднаха.

А ние пак лапаме мухите? :o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 авг 2009 22:05

Зеления, каво толкова му харесваш на Дормушали???
Кръгла нула е Саидходжа. Голяма нула. Дупка.
Платини бил голяма работа.
Като е голяма защо не го продадоха или дадоха под наем в чужд отбор???
Щутгарт, Лаверкузен, Дуизбург и го докараха до Чорбаспор Панчерево. СМЯХ :mrgreen: .
Платини е дърво, абсолютно дърво и смешмик.

Върни се в “Черно море”