Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Мнениеот Седем » 07 сеп 2012 19:06

шивача написа:
Седем написа:Да го закриват тва четирибуквие, че да се свърши тоя сапунен сериал веднъж за винаги!

[offtopic]това да не е петият ти ник, от поредицата"пумата си търси кожичката" :lol:[/offtopic]
не вярвам, надали Газпром ще го допусне :)

Не знам за каква поредица говориш и с кого точно е закачката ти, но аз не съм този. А относно Газпром - да идват и да ги купуват. Тогава пак ще свърши сериала. Аман вече от пресконференции, ялови комитети и откровени психари като ГА.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 07 сеп 2012 19:12

Какви пари бе?3000 лв за охрана беше като тези пари отиваха за хореография това е във всеки един клуб Дучето е достатъчно финансово способен.Защо не питате сините ви приятелки колко взима гугутката аз ще ти кажа 15 000 бона чисто той дори сам се издаде до сега винаги е спирал феновете да не протестират.[/quote]
Не ми се спори с вас нито ме интересуват сините просто отстрани така изглежда(спряха им парите и ревнаха).Ще ме прощаваш обаче това "това е във всеки един клуб" е пълна глупост.[/quote]
и кой го казва, дето защитавахте Тото скилачи, нали не играехте в уговорени мачове, нали защитавахте коко, а ся обърнахте палачинката, така изглеждате отстрани

п.п. прочее, Коко също ви е давал пари на феновете :) че и на Дучето е давал, както и на Вальо-космите, дето маймуната е кьосе пред него :mrgreen:[/quote]
Не ми се спори с вас,щом Дучето и ГА са предводители на светлото ви бъдеще :o ок така да бъде.Жив и здрав бъди.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 07 сеп 2012 19:13

1948` написа:
Седем написа:Да го закриват тва четирибуквие, че да се свърши тоя сапунен сериал веднъж за винаги!

Все си мисля,че ако подуенците бяха на наше място нямаше да им обръщам толко внимание а както на локомотивите,славия и калиакра примерно.Смисъл такъв ,че сте незначителни и си проличава колко едно нещо те е дразнило и подтискало с времето и сега си личи кой повече обича и кой повече мрази.

Е те тука си у много гоУема грешка! Просто ми писна като пусна чешмата и от там да излизат разни боклукчии, комитети, депутати, дучета и откачалки като ГА! Те тия почнаха по 3 пресконферинции на ден да дават и да обясняват колко са добри и как ше спасят цесекато.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

1948`
Контакти:

Мнениеот 1948` » 07 сеп 2012 19:23

Седем написа:
1948` написа:

Все си мисля,че ако подуенците бяха на наше място нямаше да им обръщам толко внимание а както на локомотивите,славия и калиакра примерно.Смисъл такъв ,че сте незначителни и си проличава колко едно нещо те е дразнило и подтискало с времето и сега си личи кой повече обича и кой повече мрази.

Е те тука си у много гоУема грешка! Просто ми писна като пусна чешмата и от там да излизат разни боклукчии, комитети, депутати, дучета и откачалки като ГА! Те тия почнаха по 3 пресконферинции на ден да дават и да обясняват колко са добри и как ше спасят цесекато.

Ти нищо не каза бе,пич..потвърждаваш ми думите само!Поласкани сме от вниманието!
ВЪН ОТ ЦСКА БОКЛУЦИ!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 сеп 2012 19:49

тоя па се едно тия комитети и пресконференции ги правят у тях и той е длъжен да седи и да ги слуша ........ или ги правят за да спасяват синьото отборче и пак е длъжен да ги гледа .... ебати ....... като ти писна излизаш от форума и почваш да пишеш само във вашият и ето ти спокойствие ..... а и ние ще се отървен от сините конплекси ..... тва е win - win ситуация ....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 сеп 2012 20:00

Дучето е тотално превъртял.Явно спирането на парите за хореография му идва повече.
Аз ако съм на мястото на Борисов ще го съдя за обида.Яно искат да им подарят клуба
без пари.НЯМА ДА СТАНЕ!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 07 сеп 2012 20:09

petko.h.markov написа:Дучето е тотално превъртял.Явно спирането на парите за хореография му идва повече.
Аз ако съм на мястото на Борисов ще го съдя за обида.Яно искат да им подарят клуба
без пари.НЯМА ДА СТАНЕ!

Бягай при м.борисов да докладваш
Нищо общо нямате с Апостола

ГА-президент
Контакти:

Мнениеот ГА-президент » 07 сеп 2012 20:37

Цялото безумие и целият абсурд, който мнозина продължават да не разбират, е, че този ЦСКА, срещу когото Атанасов се опитва да вдигне някаква революция, си е само и единствено негово дело Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно. Години, десетилетия фатмашкият ЦСКА ставаше все по-фатмашки, а трудовете на неговия духовен баща все по-истерични, по-несъстоятелни, по-отдалечени от времето, в което живеем. Ден след ден, година след година и Атанасов, и Ангелов се занимаваха с това да представляват “червената” общност, да не допускат никой до себе си и пред себе си и е време, крайно време веднъж и те да изсърбат каквото са надробили. Да спрат да го побутват към милионите симпатизанти на ЦСКА, защото тази каша не е тяхна. Тя е на тези, които я забъркаха.

Ако Атанасов не разбира кой е двигателят на неговата лудост, то това задължително трябва да разбират тези около него. Тези, които се опитва да подвежда. Не от днес и не от вчера бившият и настоящ редактор на “Работническо дело”-Sport1 се опитва да създава революционни ситуации и произтичащи от тях революции. И понеже ставащото в момента не мяза на революция, а на някакъв пуч, за това и Атанасов е изпаднал в дълбока депресия и национален нихилизъм. В цялата патаклама отсъства народът, масите, отсъстват събития като тези във филмите за ВОСР. Няма ги хилядите фенове по жълтите павета, няма го бруталният натиск срещу институциите, продължаващи да не разбират какво значи ЦСКА, каква сила е това, няма ги Дучето и Атанасов начело на народното недоволство, отрупани с цветя като чавдарци, няма я и черешката на тортата. Народен съд и публична екзекуция на Борисов-Иванов чрез разстрел или гилотиниране на площад “9-ти септември”.

Всичко, което се случва в момента, целият срам, който е принуден да преживява ЦСКА, е продукт не толкова на реална ситуация, а е дело на въпросните двама юнака. На Ангелов, на когото отдавна му спряха кранчето и на Атанасов, който си иска неговата революция. Който няма да се откаже и ще продължи да я измисля.

Да се опитаме да си представим какво щеше да бъде днес ЦСКА, ако ги нямаше въпросните двама юнака, ако го нямаше това “Вън боклуците”, което заради тях се скандира от месеци. Ами ЦСКА щеше да бъде това, което беше през пролетта. Нямаше да бъде спряно финансирането, защото само глупак ще дава още при положение, че са му казали да си ходи и само глупак ще продължава да налива милиони при отношението, което Атанасов и Ангелов успяха да генерират. Накрая на кампанията, в която ЦСКА пак щеше да се бори за титлата, вътрешният дълг от 45 милиона щеше да стане 60, което си е едно нищо. Както е нищо в момента стига възрожденците да имаха пари като за отбор от А група и то не какъв и да е, а от ранга на ЦСКА.

Да отидем и по-нататък. Да се опитаме да си представим какво щеше да бъде ЦСКА, ако общността и случващото се в общността не бе доминирано от Ангелов-Атанасов, а от хора мислещи и движени не от патологични идеи, и не от безплодния стремеж да се борят за личния си интерес. Ами ако го имаше това, нямаше да бъдем в този филм, в който сме в момента. Щеше да има конструктивен диалог с “червената” управа, щеше да има друга клубна стратегия, щеше да има структурирана и силна “червена” общност, най-накрая нямаше да ги има и тези милиони задължения тук и там. Защото налетите милиони щяха да произведат нещо, а нямаше да потънат като вода в пясъка.

Цялото безумие и целият абсурд, който мнозина продължават да не разбират, е, че този ЦСКА, срещу когото Атанасов се опитва да вдигне някаква революция, си е само и единствено негово дело. Негов образ и подобие и негово духовно чадо. Защото и БФС си е негов, и Стойчо Младенов си е негов. Не на преобладаваща част от “червените” симпатизанти и не мои, защото аз срещу двата стълба на нерадостното ни настояще стоя от години и пиша от години. За съжаление обаче титаните или не прочетоха, или не разбраха какво съм им написал. Чуха или просто им беше по-лесно да тръгнат натам, накъдето ги побутваха Атанасов и гошковци, заради което успяхме да стигнем дотук. Редакторът на “Работническо дело” да прави революции срещу каквото сам е произвел, а Стойчо Младенов да ни заплашва, че имал широк гръб. Не, г-н Стойчо, ти нямаш широк гръб. Имаш широк джоб, който нищо не може да напълни. Щирок гръб имат “червените” фенове, които ще бъдат сурвакани с мури от тук до края на света. Защото независимо от твоите дела, независимо от делата на другите двама-трима юнака, ЦСКА ще продължи да го има. Разбира се не благодарение на вас, а благодарение на онези, които Атанасов нарече “мърши”.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 07 сеп 2012 20:44

ГА-президент написа:Цялото безумие и целият абсурд, който мнозина продължават да не разбират, е, че този ЦСКА, срещу когото Атанасов се опитва да вдигне някаква революция, си е само и единствено негово дело Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно. Години, десетилетия фатмашкият ЦСКА ставаше все по-фатмашки, а трудовете на неговия духовен баща все по-истерични, по-несъстоятелни, по-отдалечени от времето, в което живеем. Ден след ден, година след година и Атанасов, и Ангелов се занимаваха с това да представляват “червената” общност, да не допускат никой до себе си и пред себе си и е време, крайно време веднъж и те да изсърбат каквото са надробили. Да спрат да го побутват към милионите симпатизанти на ЦСКА, защото тази каша не е тяхна. Тя е на тези, които я забъркаха.

Ако Атанасов не разбира кой е двигателят на неговата лудост, то това задължително трябва да разбират тези около него. Тези, които се опитва да подвежда. Не от днес и не от вчера бившият и настоящ редактор на “Работническо дело”-Sport1 се опитва да създава революционни ситуации и произтичащи от тях революции. И понеже ставащото в момента не мяза на революция, а на някакъв пуч, за това и Атанасов е изпаднал в дълбока депресия и национален нихилизъм. В цялата патаклама отсъства народът, масите, отсъстват събития като тези във филмите за ВОСР. Няма ги хилядите фенове по жълтите павета, няма го бруталният натиск срещу институциите, продължаващи да не разбират какво значи ЦСКА, каква сила е това, няма ги Дучето и Атанасов начело на народното недоволство, отрупани с цветя като чавдарци, няма я и черешката на тортата. Народен съд и публична екзекуция на Борисов-Иванов чрез разстрел или гилотиниране на площад “9-ти септември”.

Всичко, което се случва в момента, целият срам, който е принуден да преживява ЦСКА, е продукт не толкова на реална ситуация, а е дело на въпросните двама юнака. На Ангелов, на когото отдавна му спряха кранчето и на Атанасов, който си иска неговата революция. Който няма да се откаже и ще продължи да я измисля.

Да се опитаме да си представим какво щеше да бъде днес ЦСКА, ако ги нямаше въпросните двама юнака, ако го нямаше това “Вън боклуците”, което заради тях се скандира от месеци. Ами ЦСКА щеше да бъде това, което беше през пролетта. Нямаше да бъде спряно финансирането, защото само глупак ще дава още при положение, че са му казали да си ходи и само глупак ще продължава да налива милиони при отношението, което Атанасов и Ангелов успяха да генерират. Накрая на кампанията, в която ЦСКА пак щеше да се бори за титлата, вътрешният дълг от 45 милиона щеше да стане 60, което си е едно нищо. Както е нищо в момента стига възрожденците да имаха пари като за отбор от А група и то не какъв и да е, а от ранга на ЦСКА.

Да отидем и по-нататък. Да се опитаме да си представим какво щеше да бъде ЦСКА, ако общността и случващото се в общността не бе доминирано от Ангелов-Атанасов, а от хора мислещи и движени не от патологични идеи, и не от безплодния стремеж да се борят за личния си интерес. Ами ако го имаше това, нямаше да бъдем в този филм, в който сме в момента. Щеше да има конструктивен диалог с “червената” управа, щеше да има друга клубна стратегия, щеше да има структурирана и силна “червена” общност, най-накрая нямаше да ги има и тези милиони задължения тук и там. Защото налетите милиони щяха да произведат нещо, а нямаше да потънат като вода в пясъка.

Цялото безумие и целият абсурд, който мнозина продължават да не разбират, е, че този ЦСКА, срещу когото Атанасов се опитва да вдигне някаква революция, си е само и единствено негово дело. Негов образ и подобие и негово духовно чадо. Защото и БФС си е негов, и Стойчо Младенов си е негов. Не на преобладаваща част от “червените” симпатизанти и не мои, защото аз срещу двата стълба на нерадостното ни настояще стоя от години и пиша от години. За съжаление обаче титаните или не прочетоха, или не разбраха какво съм им написал. Чуха или просто им беше по-лесно да тръгнат натам, накъдето ги побутваха Атанасов и гошковци, заради което успяхме да стигнем дотук. Редакторът на “Работническо дело” да прави революции срещу каквото сам е произвел, а Стойчо Младенов да ни заплашва, че имал широк гръб. Не, г-н Стойчо, ти нямаш широк гръб. Имаш широк джоб, който нищо не може да напълни. Щирок гръб имат “червените” фенове, които ще бъдат сурвакани с мури от тук до края на света. Защото независимо от твоите дела, независимо от делата на другите двама-трима юнака, ЦСКА ще продължи да го има. Разбира се не благодарение на вас, а благодарение на онези, които Атанасов нарече “мърши”.

Браво на теб!Много бързо си направи нов профил и започна да драскаш "умни неща"
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 сеп 2012 20:45

http://www.sport1.bg/sport1/node/273515
Дучето отново показа ако не едно, то поне е страхотен оратор и МЪЖ. Събра сили и напусна поста си, виновен за нещо или не, той го направи заради любимият си отбор. И заслужава поздравление за постъпката си.
Интересно е едно врабче ли е гугутка ли е, дали ще събере мъжествво в себе си, да го направи. Надали, той знае, че кокала хванал ли си го веднъж не се пуска, майн%§а и на любовта към Левски важното е келепир да има

Върни се в “ЦСКА”