Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

100 години 100

Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Мнениеот 100 години 100 » 07 сеп 2012 18:26

шивача написа:
джони написа:рухна още един мит,че цска имали милиони фенове,като това дори чорбарите си го знаят много добре.в момента са дори след локо сф по посещемост,който има милиони фенове не го страх от в група,не се събират само 3-ма човек на протест и ще намери кадрови потенциал много по голям от постоянните чиркаджии-чезари,дуче и лейди гага

това независимия ли е :lol:
нали нямаше да пишете бе, моми. Локото ви ощипа, ревльовци мамине :lol: вие сте само семкари и викащи-уУ, никъв интелект, никва фенска култура, събрани по нивите, с такива-толкоз :lol:

Отивай да шиеш селски костюми. Ще ти трябват! Там е много "хубавко". Трошат крака и пукат гуми ;) Свиквай!
Последна промяна от 100 години 100 на 07 сеп 2012 18:27, променено общо 1 път.
slabia_forever

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 18:26

100 години 100 написа:
шивача написа::lol: Металикъ
това си го говорете между вас, на село. аз ги познавам половината от тея, дето дадоха по някой лев. Та събрахте сума, като да си покриете нафтата за автобуса, без наема за него :lol: понеже ползваш гуглето избирателно, напиши ирен, христолов и бареков, та ди се проясни картинката- откога, къде и защо....като завършиш това си обучение, падуане, ще те светна и за кой ви е истинския собственик :mrgreen: не е ц.в. С*

Много ги обичам такива като теб, да ми разясняват картинките! Марш сега при Дучето, да облажеш малко, като гледам документите, ще има и за теб!

:lol:
не ме гони, тъ.анар :lol:
[offtopic]единственото сто, са ти никовете, клубче на три години със селски произход :lol:[/offtopic]
Браво на Дучето, сега е момента да ги махнем, а не като жълтите, дет си обикаляха роднините след 10г селско стопанисване :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 07 сеп 2012 18:28

шивача написа:
100 години 100 написа:
това си го говорете между вас, на село. аз ги познавам половината от тея, дето дадоха по някой лев. Та събрахте сума, като да си покриете нафтата за автобуса, без наема за него :lol: понеже ползваш гуглето избирателно, напиши ирен, христолов и бареков, та ди се проясни картинката- откога, къде и защо....като завършиш това си обучение, падуане, ще те светна и за кой ви е истинския собственик :mrgreen: не е ц.в. С*

Много ги обичам такива като теб, да ми разясняват картинките! Марш сега при Дучето, да облажеш малко, като гледам документите, ще има и за теб!

[offtopic]единственото сто, са ти никовете, клубче на три години със селски произход :lol:[/offtopic]
Браво на Дучето, сега е момента да ги махнем, а не като жълтите, дет си обикаляха роднините след 10г селско стопанисване :lol:

Браво на Дучето? Хахахаха, ясен си ми :mrgreen:
slabia_forever

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 18:31

един въпрос имам :lol:
нали нямаше да пишете тук, поне веднъж си дръжте на лопатата :lol:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 сеп 2012 18:31

шивача написа:
100 години 100 написа:

тогава какво правиш тука,отивай да целуваш на дучето паласките,на лейди гага брадавиците и на чезари къдриците :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 18:36

[offtopic]пиша бе, коментирам си отбора, не съм се отказвал :lol:
а и обичам да дарявам с просо :lol:[/offtopic]
пишете по темата, спамери такива :evil:
Браво Дуче, ти си герой :!:

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 07 сеп 2012 18:37

шивача написа:един въпрос имам :lol:

Пиша, за да изразя любовта си към великия ЦСКА. Гледам още много има като мен :mrgreen:
slabia_forever

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 18:43

100 години 100 написа:
шивача написа:един въпрос имам :lol:

Пиша, за да изразя любовта си към великия ЦСКА. Гледам още много има като мен :mrgreen:

аха, достойно е, като за ку.ва.
[offtopic]кусвам е , да опиташ нещо, без значение дали е просо или друго нещо :lol: знаеш ,що ти го обяснявам 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 сеп 2012 18:44

Яко вони на завист тука, че ние май ще закрепим положението, а "най-стария футболен клуб" е създаден през 2010 и трябваше да мине по принцип през селските групи, но решиха да направят много спортсменско решение, преименувайки Металик Сопот. true story

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 сеп 2012 18:47

Янис Зику написа:Яко вони на завист тука, че ние май ще закрепим положението, а "най-стария футболен клуб" е създаден през 2010 и трябваше да мине по принцип през селските групи, но решиха да направят много спортсменско решение, преименувайки Металик Сопот. true story

Прост, по-прост, най-прост :mrgreen:
Колко тъп трябва да си, за да виждаш в подигравките на чуждите фенове завист :o

Върни се в “ЦСКА”