Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия?

Мнениеот doktora25 » 07 сеп 2012 16:23

astra написа:НЯМА да ида, защото не ми се гледат разни лекета - Сърмов, Гаджев, лекетата Миневи, тарана БАДЕМ, и вратаря синковец Перуканов. Тая пасмина ги виждам във всяка столична чалготека, сега да ги гледам на стадиона - не бл -ря.

Добре де, не са ми роднини, че ги защитавам но какво толкова имате против близнаците? Веско беше бе незаменим в Левски и след като напусна едва тази година успяхме да му намерим равностойни заместници и лявата зона едва сега започна да функционира нормално. Данчо също бе неизменен титуляр в българския шампион и внасяше необходимата стабилност. А и единствените мачове, в които те двамата започнаха като титуляри в националния в последно време бяха контролите с Холандия и Кипър - единствените, които спечелихме. Какво повече да добавя и кои други предлагате да започнат на техните места - Бандаловски ли, Занев ли, кои?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2012 16:25

1913 написа:
Първо, отивам на мача, за да подкрепям националния ни отбор, не да гледам. Второ, от блоковете, където ходим ние се вижда идеално, който не вижда оттам, посещава една оптика, взима си подходящите очила и проблемът е решен. От всяко място на "Васил Левски" се вижда много по-добре от местата, от които гледах 1/4 финала Англия-Италия, който се игра на стадиона в Киев, където беше и финалът на европейското. Не чух хората там да плачат, че не виждат, а цените бяха от 100 лева нагоре. Вместо да отидем довечера, да напълним стадиона, да си направим веселото, както срещу Ирландия, подкрепяйки отбора на държавата ни, ние сме се размрънкали като някакви баби. Добър или лош, това е нашият отбор, друг нямаме. Много е лесно да се подкрепя отбор, който е 4-ти в света, че дори и тогава беше пълно с недоволни :lol:

Всичко е ОК, но айде само моля те не ми говори, че от страничните сектори се гледа мача добре. До преди 10 години бях в агитката на "Г" сектор и знам за какво става въпрос. Там е за хора до 18 годишна възраст, които искат повече да пеят и викат отколкото да гледат мач.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 07 сеп 2012 16:28

ultrasloko_sf написа:принципно хода на тия мачове,но вече ми писна да слушам песните и храните на синята и червената сган

Абсолютно. Тръгне ли мачът в негативна посока за нашия отбор, веднага се започват "к*р за ЦСКА" и "к*р за Левски" от секторите Б и Г. Всички се правят на патриоти, приказват как трябвало да сме обединени на мачовете на националите заради България.. Еми, айде де. Когато загубихме от Англия с 0-3, не искам и да си припомням каква селяния беше по трибуните.
Относно темата: Нямам възможност да отида на мача и от финансова гледна точка, и поради факта, че съм в провинцията в момента.
Последна промяна от pesho_1913 на 07 сеп 2012 16:28, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 07 сеп 2012 16:28

Около 1000 привърженици на Пловдивският Локомотив ще са в сектор "Б" блок 25 тази вечер за да подкрепят българския национален отбор срещу Италия. РЕСПЕКТ!

8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 сеп 2012 16:29

AREA BIANCONERA написа:Около 1000 привърженици на Пловдивският Локомотив ще са в сектор "Б" блок 25 тази вечер за да подкрепят българския национален отбор срещу Италия. РЕСПЕКТ!

8-)

Браво!
Само Левски!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2012 16:30

Вярно ли, че Перуката дал безплатни билети на агитките? :?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 сеп 2012 16:30

Гласувам с "Не" , защото не мога да си позволя да ходя през ден в София , иначе като фен Юве се гласих да ходя на мача с един авер . Миналата година ходих на мача с Англия и на мача с Швейцария , не защото нашите футболисти заслужават , а за да видя Рууни , Тери , Лампард и Алекс Фрей . Нашите национали отдавна изчерпаха кредита ми на доверие . А 10 лв. билет за мача с Армения е пълна лудост . В тая цена трябва да влиза по един "blowjob" на входа на стадиона :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 сеп 2012 16:31

Red Warrior написа:Вярно ли, че Перуката дал безплатни билети на агитките? :?

Да ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 07 сеп 2012 16:33

Red Warrior написа:
1913 написа:
Първо, отивам на мача, за да подкрепям националния ни отбор, не да гледам. Второ, от блоковете, където ходим ние се вижда идеално, който не вижда оттам, посещава една оптика, взима си подходящите очила и проблемът е решен. От всяко място на "Васил Левски" се вижда много по-добре от местата, от които гледах 1/4 финала Англия-Италия, който се игра на стадиона в Киев, където беше и финалът на европейското. Не чух хората там да плачат, че не виждат, а цените бяха от 100 лева нагоре. Вместо да отидем довечера, да напълним стадиона, да си направим веселото, както срещу Ирландия, подкрепяйки отбора на държавата ни, ние сме се размрънкали като някакви баби. Добър или лош, това е нашият отбор, друг нямаме. Много е лесно да се подкрепя отбор, който е 4-ти в света, че дори и тогава беше пълно с недоволни :lol:

Всичко е ОК, но айде само моля те не ми говори, че от страничните сектори се гледа мача добре. До преди 10 години бях в агитката на "Г" сектор и знам за какво става въпрос. Там е за хора до 18 годишна възраст, които искат повече да пеят и викат отколкото да гледат мач.

Аз виждам добре, с мен идват много хора, слависти и фенове на други отбори, от 8 до 60 годишни, които не се оплакват от гледната точка. Твое право е да искаш да седиш централно, но това че ти не виждаш от крайните сектори, по една или друга причина, не означава непременно, че секторите са виновни Хайде, жив и здрав, пожелавам ти приятно гледане по телевизията и победа срещу Италия!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2012 16:33

bilyaletdinov написа: В тая цена трябва да влиза по един "blowjob" на входа на стадиона :lol: :lol:

Заедно с "cumshot". ;)

Върни се в “Национален отбор”