Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: "Титаните" обещаха да покрият дълговете на ЦСКА

Мнениеот AN71 » 07 сеп 2012 14:02

Кировец написа:Що има толкова много говеда тук? Разсмърдял се е целият форум на ЦСКА, та се налага Кировец да влезне в действие.
Кой какво казал и смятал да прави за ЦСКА не е ваша работа,драги ми рогати неприятели. Събирайте си катуня и марш на пасището в Подуене да целувате ръка и мустак на Орденоносеца, а после направете поклонение пред офиса на Тотомилионера.

Още един гуро който ще се взриви от интелект :) :) :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 14:13

AN71 написа:
Кировец написа:Що има толкова много говеда тук? Разсмърдял се е целият форум на ЦСКА, та се налага Кировец да влезне в действие.
Кой какво казал и смятал да прави за ЦСКА не е ваша работа,драги ми рогати неприятели. Събирайте си катуня и марш на пасището в Подуене да целувате ръка и мустак на Орденоносеца, а после направете поклонение пред офиса на Тотомилионера.

Още един гуро който ще се взриви от интелект :) :) :)

Ама, приятелче, ти и всички като теб - нямате място във форума за ЦСКА! РАЗБЕРЕТЕ ГО! Присъствието на вашите мнения трябва да се третират като СПАМ!
Имате си РАЗДЕЛ - ЛЕВСКИ! От там нататък не виждам смисъл да споря! Що се правите на госпожици и радетели на доброто дело?!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 07 сеп 2012 15:01

шивача на 07 Сеп 2012 11:56

Кировец написа:

4oko i boko написа:

Кировец на 07 Сеп 2012 08:53
Що има толкова много говеда тук? Разсмърдял се е целият форум на ЦСКА, та се налага Кировец да влезне в действие.

Няма смисъл да си правиш нови аватари...Изказвай се с оригинала..

Нямам оригинал. От известно време посещавам редовно Гонг.бг и следя фенското мнение само и единствено за случващото се в ЦСКА, а като гледам колко нагло и надменно е държанието на рогатите не се сдържах и реших да се регистрирам.

:lol:
тоя също е милиционер, а вероятно те мисли за гражданина от село, тб1957, баткото, лески, злобул и куп други :lol: казвам ти го, за да не се учудваш, като те нарекат с нещо от сорта, милиционерска им работа ;)

Шивачо караш ме да мисля че понякога сините колеги са прави че подклаждаш препирни тук...Не знам какво искаш да кажеш...Или обвиняваш ей така просто?Или се засегна заради "правописа"?А как разбра че Кировеца е ЦСКА-р ...по епитетите "говеда"?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 07 сеп 2012 15:22

Кировец нещо малко си се объркал моето момче я влез в нашия форум и там питай какво правят каката ,баткото ,шивача,шибачката и още знайни и незнайни червени герой ;)Нали знаеш има една поговорка каквото повикало това се обадило ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 15:54

4oko i boko написа:

Шивачо караш ме да мисля че понякога сините колеги са прави че подклаждаш препирни тук...Не знам какво искаш да кажеш...Или обвиняваш ей така просто?Или се засегна заради "правописа"?А как разбра че Кировеца е ЦСКА-р ...по епитетите "говеда"?

теб никой не може да те накара да мислиш, а и не ме Ибе за сините ти колеги ;)
естествено, че не си разбрал, важното е, че Кировец разбра :!:
нямам претенции за правописа, но е хубаво, когато правиш забележки относно правописа, да спазваш и пунктуацията, която е част от правописа :)
6-то чувство се нарича, плюс капчица разум, но е неприсъщо за животни.....така разбрах, освен ако аз не съм Кировеца :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 15:56

AN71 написа:Кировец нещо малко си се объркал моето момче я влез в нашия форум и там питай какво правят каката ,баткото ,шивача,шибачката и още знайни и незнайни червени герой ;)Нали знаеш има една поговорка каквото повикало това се обадило ;)

ани, нашето е зъб за чене, така че недей да фъфлиш тук :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 16:10

Shaka, няма защо да се обръщаш към мен, пиши си квото ти е кеф, аз съм г-н никой тук. Тогава те заядох, понеже влезе в руслото на кашчей и блу аваланс, доказани серачи в подфорума ни.
Относно Литекс- да, аз също се радвах на възможността да дойде Гришата при нас, но винаги съм бил ЗА конкуренцията, никога не съм искал да ви закриват, изтриват и тем подобни. Същото важи и за Лудогорец, Ботев и всеки следващ, изключвам Левски!
Ако ти се рови, имам мнения във форума на Литекс точно по тази тема ;)

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 07 сеп 2012 20:39

"Как да разберем кой е най-големият отбор в една държава?"
"Отговорът е лесен", казал той.
"Клубът, който най-много е мразен в дадена държава винаги е най-големият за страната. Силните не ги харесват, винаги им завиждат!"

Диего Армандо Марадона.

Поредното доказателство, че ЦСКА София - 1948 е най-големият отбор в България, и винаги ще остане такъв!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2012 13:16

onegavon написа:Единствено губим концесията и коефицента, но пък всички борчове и дела изчезват.

Ама че наглост :shock: А кой ще плати сметката? Кой ще даде дължимото на разни бивши играчи, фирми и институции? Я си представи че, да не дава Господ, фирмата ти или където там си изкарваш хляба изведнъж ти задлъжнее с 3-4 заплати и хлопне кепенците ... няма да ти стане приятно да те прецакат, нали :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”