Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2012 13:35

Син до гроб написа:
Кировец написа:
blue avalanche написа:ГАЗПРОМ,та ГАЗПРОМ...
Ама вие наистина ли си мислите,че ББ може да "извива ръцете" на ГАЗПРОМ?Че ако,НЕ спонсорират ЦСКА Борисов няма да подпише за "Южен поток".
Ако не бяхте жалки,щяхте да сте смешни...
Какъв ГАЗПРОМ,какви 5 лева...

Не знам дали ние наистина го мислим, но определено не искаме да знаем вие какво мислите. Аман от говежди просветители тука. Няма, няма и се включи някое рогато с прясна диария.

А ти пък днес си направи регистрация сутринта и веднага гледам скачаш с 24-25 мнения ,от които 20 са ти типично розови панчаревски простотии за Левски,говедата,Батков и т.н. ....типичен пример за червендалест фен ! :roll:

Който,обаче,остава ненаказан от Модераторите...Защо ли?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 сеп 2012 13:41

k_oleto написа:Аз пък не мисля, че Възраждане нямат пари. К. Георгиев си го каза в прав текст, че неясното финансиране и многото дела плашат в момента. Както и многото футболисти, които имат да получват пари + бонуси + комисионни от различни мениджъри. При смяна на собствеността - ведна ще дотича Паунич, която ще има да обяснява че има да взима едни пари.
В Sportal излезе и интересна статия, според която на сезон 2% от бюджета отива при Дучето. Лично аз си представям колко такива разходи ще цъфнат. Тези хора, според мен не се притесняват от големите разходи, а от много малки.

Имаш информация за финансовото състояние на фирмите които посочиха сред учредителите? Почти няма една
сериозна такава.Убеден съм че нямат финансов ресурс.Само вкарват въздух в свирката.Те с 5млн.лв ще доведат
още по-голям батак.А прегледахте ли и списъка за освободени футболисти.Бандаловски и Родригес аут.А кой
ще играе десен бег.Явно са поредните палячовци!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2012 13:53

Какво стана с масовите протести на милионите фенове на ЦСКА по села и градове?
Да не хванете шумата,ей!
Да възродите спомена за бригада Чавдар? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 14:06

blue avalanche написа:
Син до гроб написа:А ти пък днес си направи регистрация сутринта и веднага гледам скачаш с 24-25 мнения ,от които 20 са ти типично розови панчаревски простотии за Левски,говедата,Батков и т.н. ....типичен пример за червендалест фен ! :roll:

Моето ли са простотии? Вижте се вие дето на всяко новина за ЦСКА пишете като луди, все едно, че Гунди е вкарал на Уембли...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 14:09

blue avalanche написа:Какво стана с масовите протести на милионите фенове на ЦСКА по села и градове?
Да не хванете шумата,ей!
Да възродите спомена за бригада Чавдар? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво ще спечелиш по този начин? Теб засягат ли те протестите?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 сеп 2012 14:11

Да му се не види, как не разбрах по-рано, че Дучето ще дава пресконференция, много ми е забавен, а нямам пуканки.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 07 сеп 2012 14:16

Кировец написа:
blue avalanche написа:
Син до гроб написа:А ти пък днес си направи регистрация сутринта и веднага гледам скачаш с 24-25 мнения ,от които 20 са ти типично розови панчаревски простотии за Левски,говедата,Батков и т.н. ....типичен пример за червендалест фен ! :roll:

Моето ли са простотии? Вижте се вие дето на всяко новина за ЦСКА пишете като луди, все едно, че Гунди е вкарал на Уембли...

Като се правиш на интересен с анти-Левски цитатите,олеква ли ти,разтоварваш ли се ,че иначе твоето отборче е в будна кома и само чака някой да му дръпне шалтера ? Нищо изкуствено и насила създадено не продължава да вирее дълго,за пореден път се убеждавам в това ! Жалкото е ,че вие си вярвате,че без вас всичко свършва ,а всъщност няма да липсвате на никого ! R.I.P. ЦСКА !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 07 сеп 2012 14:18

Червени_шампиони написа:Да му се не види, как не разбрах по-рано, че Дучето ще дава пресконференция, много ми е забавен, а нямам пуканки.

Ваш Ставрий доста е запотил перчема.......смях голям е ,мани недей ! :lol:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 14:21

Син до гроб написа:Моето ли са простотии? Вижте се вие дето на всяко новина за ЦСКА пишете като луди, все едно, че Гунди е вкарал на Уембли...

Като се правиш на интересен с анти-Левски цитатите,олеква ли ти,разтоварваш ли се ,че иначе твоето отборче е в будна кома и само чака някой да му дръпне шалтера ? Нищо изкуствено и насила създадено не продължава да вирее дълго,за пореден път се убеждавам в това ! Жалкото е ,че вие си вярвате,че без вас всичко свършва ,а всъщност няма да липсвате на никого ! R.I.P. ЦСКА ![/quote]
Ама, Г-не, НЕ АЗ ПИША ВЪВ ФОРУМА НА ОТБОРА, КОЙТО МРАЗЯ!?!?! Имаш си раздел - ЛЕВСКИ - пишете си там! Като знам, че четете и давате мнението си не на място аз ли съм ВИНОВЕН?!
Щом си фен на Левски и пишеш във ТЕМА за ЦСКА значи ти СПАМИШ?!!!
Все едно във форума за риба да пишеш за лов?!!!!! :idea:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 07 сеп 2012 14:27

През последния месец от кухнята на ЦСКА бе изнесено почти всичко. От документите, които представиха червените и кандидат-купувачите "ЦСКА Възраждане" стана ясно, че армейците имат задължения от порядъка на 9-10 млн. лева, а още десетки хора съдят клуба, след което дълговете могат да се покачат.

Босовете на армейците бяха упрекнати, че дават огромни заплати на играчи и треньори, раздават не малки комисионни на знайни и незнайни агенти за привличането на недоказани състезатели.

Оказа се, че в ЦСКА има и друго перо, по което изтичат пари, но за него никой не говори - това към феновете. Sportal.bg поиска и получи официална информация за сумите, които кубът инвестира в запалянковци.

Според информацията те възлизат на около 140 000 лева на година, което прави точно 2 % от бюджета на армейците или цената на чисто нов терен, примерно за ДЮШ.

В тези пари се включват най-вече сумите за хореографии и други дейности, както пише в документите.

Всеизвестен факт е, че всички големи клубове в България плащат или са плащали на част от най-върлите си фенове. ЦСКА не прави изключение, но тук изниква следната дилема - морално или неморално е клуб с 10 млн. лева дългове да плаща по 140 000 лева на запалянковци за най-различни дейности?

Морално ли е през 2009 година да са взети 10 000 лева за хоеография за мача ЦСКА - Динамо (Москва), а в следващи периоди 11 000 лв. за хореография с неназован отбор, 12 000 лева за хореография с Фулъм, 3 000 лева за хореография със Спортист (Своге) и т.н.?

За да не бъдем голословни, ще отбележим следното:

Поискахме справка за това колко е изхарчил ЦСКА за фенове по време на управлението на "Титан" (б.а. твърди се, че и при предишните президенти сумите са били в този диапазон). Според неофициална информация за годините 2009, 2010 и 2011 фенове, представляващи централния фен клуб на ЦСКА, са получили над 400 000 лева.

Според част от документите, с които разполага Sportal.bg, сумите са следните:

период: от 01.01.2009 г. до 31.12. 2009 г.

144 772 лева - ЦСКА е превел тази сума на фирмите "Спайс комерс" и "ЛИЛИ 2007". На ордерите, с които разполагаме, седят подписите на председателя на централния фен клуб на ЦСКА - Димитър Ангелов и на неговия заместник Ивайло Цветков.

период: от 01.01.2010 г. до 31.12. 2010 г.

19 450 лева - ЦСКА е превел тази сума на фирма "Спайс комерс"

период: от януари до декември 2011 година

77 900 лева - ЦСКА е превел 6000 лева на "Спайс комерс", 45 400 лева на ЕТ "Люси 777" и 26 500 лева на Димитър Ангелов. Под ордерите на фирмите стоят подписите на Димитър Ангелов и Ивайло Цветков.

По документите, с които разполагаме общата сума за трите години е точно 242 122 лева. Дали цифрата е голяма или малка, всеки сам може да прецени.

Справка за тази година не ни бе дадена, тъй като все още не е изтекла, но по наша информация споменатите фирми и лица не са получили нито лев за 2012 г.
забележка: Sportal.bg разполага с поне 30 страници с информация, но за да не затормозява читателите публикува само част от нея.

снимки: Sportal.bg

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Дучето да излезе и да обясни,къде са отишли тези 26 500 лева,които са му харизани лично на него.Защото аз лично от поне 2 години не съм видял никаква хореография от него.

Върни се в “ЦСКА”