Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Мнениеот кан72 » 24 сеп 2008 16:47

хайде да видим селския какво ще каже,че все повтаряше няма никъкви ''реални купувачи,на никой не съм виждал очите''.ха сега селски ти си на ход,и гледай да е мирно и тихо ,да не съжаляваш.ВЪН СЕЛСКИЯ ОТ БОТЕВ

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 24 сеп 2008 16:55

Айде отново можем поне да се надяваме.Този пат нещата изглеждат сериозни , най- малкото има сериозна организация.Началото на края е поставено.Който може да отиде утре сутринта пред Партийния дом.Трябва да подкрепа на тези хора, който са истински Ботевисти.

o4ilat
Контакти:

Мнениеот o4ilat » 24 сеп 2008 23:08

drystese momcheta chernomore e vas uspeh

Потребителски аватар
Meto_1912

Фондацията

Мнениеот Meto_1912 » 19 дек 2008 14:42

Феновете на Ботев скочиха на лъжеца Христолов

Феновете на Ботев (Пловдив) за пореден път скочиха срещу президента и мажоритарен собственик на тима Димитър Христолов. Както е известно, след вчерашното акционерно събрание на клуба стана ясно, че продажба всъщност може и да няма. Фондация "Бъдеще за професионален футболен клуб Ботев 1912" разпространи декларация, в която изразява своето безпокойство относно бъдещето на "канарчетата". Освен това те призовават "новият или стар собственик" Христолов да не се подиграва с играчите и феновете.

Ето и пълният текст на декларацията:

Фондация "Бъдеще за професионален футболен клуб Ботев 1912" - притеснени сме от неяснотата около собственосттa
на ПФК Ботев Пловдив

Фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912" изразява своето притеснение за продължаващата липса на яснота за собствеността на контролния пакет акции на ПФК Ботев Пловдив АД.
Дали умишлено или не са допуснати грешки при свикването на вчерашното акционерно събрание? Дали начинът, по който се/не се проведе това събрание, е напълно законен?
Новият или стар собственик трябва да е готов да носи отговорност и да не се подиграва с играчите и феновете!
Фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912" е легитимно юридическо лице, ние не се крием и сме готови да седнем на масата за преговори, защото не ни е все едно, какво става с нашия любим отбор - спортна емблема на град Пловдив!

Потребителски аватар
albena

Re: Фондацията

Мнениеот albena » 19 дек 2008 14:42

очаквайте потресаващи разкрития за личния живот на син терор

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317954&view=2

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

ОТНОСНО ФОНДАЦИЯТА

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:21

Относно фондацията и възможността да закупи Ботев:

Незнам дали Ви прави впечатление кои фирми членуват в нея. Повечето са строителни фирми. Още на 17.10.2008г. в тема: "Има ли залози?" Ви споменах, че новия собственик на Ботев евентуално ще е строителна фирма. Тогава изглеждаше недостоверно, но май ще се окажа прав. Кръстева и сие най-вероятно си направи PR, че ще купува Ботев. Познавам голяма част от строителните фирми в Пловдив и смея да твърдя и в цяла България. Нямам нищо против СК "Арнаудов" и "Коев" ООД. Свестни фирми са. Но по отношение на "Булмикс", ако става въпрос за нея, мисля, че е софийската "Булмикс". Тази фирма има много големи задължения. Дължи пари на много пловдивски фирми, които са й били подизпълнители на обектите. Осъдена е от доста фирми. Крайно некоректна фирма и мисля, че няма място в тази фондация, още повече, че може един ден да се окажем в същото положение както със Селския в момента. И пак казвам, ако се окаже, че наистина е тази фирма, за която си мисля. Ако е тя, тежко и горко за Ботев в бъдеще. Незнам дали Марин Бакалов ги познава добре.

БУЛМИКС-97 ООД - има доста информация за тях и в интернет, даже и в Агенцията по вписванията. Там в тяхното досие се вижда от колко фирми е осъдена да им заплати задълженията си. Потърсете и ще се уверите.
Незнам, в случая страшното е дали един ден пак ще се окажем в същата ситуация като в момента със Селския...
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

ИВАН77
Контакти:

Re: ОТНОСНО ФОНДАЦИЯТА

Мнениеот ИВАН77 » 24 дек 2008 13:27

Като при сельо неможе да стане никога.
Даже и да има някоя фирма както казваш(не се и съмнявам и аз се занимавам със строителство)тя ще отпадне от фондацията просто щото няма да е едноличен собственик и другите фирми няма да е траят

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:28

Имам големи опасения, че Булмикс - 97 ООД ще се опитва да източва фондацията, защото има много начини... А дори като собственици на Ботев
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:33

ИВАН77 написа:Като при сельо неможе да стане никога.
Даже и да има някоя фирма както казваш(не се и съмнявам и аз се занимавам със строителство)тя ще отпадне от фондацията просто щото няма да е едноличен собственик и другите фирми няма да е траят

Сигурен ли си? Не съм много съгласен с теб... Голяма част от строителните фирми са на ръба на фалита, брат. Незнам от колко време се занимаваш със строителство, а съм от зората на промените, почти 15 години и ги знам всички. Фондациите в БГ са ми ясни и е много жалко когато българина така леко се подвежда и вярва сляпо... Както искате... Но аз пари никога няма да дам или членство в тази фондация.
Последна промяна от botev.pl на 24 дек 2008 15:23, променено общо 1 път.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

ИВАН77
Контакти:

Мнениеот ИВАН77 » 24 дек 2008 13:36

botev.pl написа:Имам големи опасения, че Булмикс - 97 ООД ще се опитва да източва фондацията, защото има много начини... А дори като собственици на Ботев

При положение че другите фирми са големи незнам как ще го допуснат това,но тогава след като ти като гражданин си разбрал това защо такава организация с толкова кадърни хора да не е стигнала до тези неща и да елиминира фирмата докато не е прояла фондацията

Върни се в “Ботев”