Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Мнениеот nasko75 » 07 сеп 2012 01:26

k.dimitrov написа:
nasko75 написа:[човече, съжалявам, че не съм гледал останалите три мача от този сезон...но повярвай ми, имам някаква идея за футбола :)
Венко е момче с лимитирани качества, но мачът в Пловдив не е заради нег...може би неговата грешка сте видели само...Мачът за купата в Пловдив заради кого го загубихме миналата година? Както и лагерът на Ботев в Поморие тази зима без да се плаща и двата отбора строени да играят контроли...ако загубим и пролетта в Бургас, а ВЕНКО не играе, вече ще ме разбереш ли?
относно съзряването - познавам някои юноши от т.нар Европейски шампиони (поради рпофесията ми и местожителството ми)...вероятно си наясно, че сме имали и доста солидна бройка 22-23-годишни юноши...а пък румънските юноши какви са били, не искам да коментирам...
надявам се, че всички са наясно, че футболът е различен. Когато някой не се развива или е в началото, БГ е равностойна, но после ония като запалят мотора...виждаш...последният пример е Станките - то по пирнцип е рпотивоестествено женска борба, ама нациите с човешки потенциал като се амбицираха и вече се срещат с истината някои хора...трябва да се работи, както смешно казва Любчо Пенев. Но тука хората идея си нямат от елементарни неща...като се видим на живо, повече :)

Наско, смятах да не ти отговарям, защото мога да предизвикам още един дълъг спор, но нещо ме гложди отвътре и отговарям. Според мен един футболист заслужава място в определен отбор не защото е израстнал в школата му, а защото има качества и ги доказва във всеки един мач. За мен Венко няма качествата, за да играе в А група. Закопавал е отбора не в един или два мача. Почти няма развитие в неговата игра, най-вече в защитна фаза, а това за него е основно. Изпада в смешни и глупави ситуации. За мача в Пловдив - отборът игра много силно и ако не бяха фрапантните грешки на Венко, резултатът сигурно би бил съвсем друг. За дългите години, в които гледам Черноморец, единствено един футболист е успял да се преобрази и то на поста бек, само че ляв - Иван Пазачев.
Беше същия като Венко когато започна в отбора - не умееше да се пласира, смешен в посрещането на противника - понякога с 2 ръце напред, рисков в единоборствата, по една случайност не го освободиха, но остана дълбока резерва и изведнъж, мисля на третата година се преобрази, за да стане титуляр и един от най-обичаните футболисти в Бургас. Единствената ми надежда за Венко е да го последва, иначе с тази рискова игра няма място в отбора.

Относно съзряването - не обичам да влизам в конспирациите, които ми предлагаш, може и да е имало и такива състезатели, но не съм сигурен. Ще те запитам друго, сигурно трябва да знаеш, ако не, не ти е проблем да се информираш - кога навлязоха в мъжкия отбор на Черноморец (Ботев), а и в националните гарнитури - Пейо Николов и Тотко Дремсизов, Георги Маджаров и Иван Притъргов, Валентин Делиминков и Руси Гочев, Иван Илчев и Иван Йовчев, Владимир Стоянов и още много други, които в момента пропускам. А да не забравяме и Гошо Терзиев - по начина, по който се развива и утвърждава в отбора, може да се предвиди скорошното му израстване като един от най-добрите български футболисти.

Голям великан си :) наистина. Давам ти право да се изказваш от мое име...ти някога с футбол на професионално ниво занимавал ли си се??? не като играч -без значение е позицията...
или поне имал ли си контакти с хора от високото и успешно ниво във футбола - нямам предвид българи, имам предвид от световния футбол

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 сеп 2012 13:19

Не Наско, сериозна травма в кръста ме извади много рано извън футбола. Професионалното ми развитие след това не беше свързано със спорт, но ми остана голямата любов към футбола и най-вече и завинаги към "Черноморец".

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 сеп 2012 13:31

Наско, смятах да не ти отговарям, защото мога да предизвикам още един дълъг спор, но нещо ме гложди отвътре и отговарям. Според мен един футболист заслужава място в определен отбор не защото е израстнал в школата му, а защото има качества и ги доказва във всеки един мач. За мен Венко няма качествата, за да играе в А група. Закопавал е отбора не в един или два мача. Почти няма развитие в неговата игра, най-вече в защитна фаза, а това за него е основно. Изпада в смешни и глупави ситуации. За мача в Пловдив - отборът игра много силно и ако не бяха фрапантните грешки на Венко, резултатът сигурно би бил съвсем друг. За дългите години, в които гледам Черноморец, единствено един футболист е успял да се преобрази и то на поста бек, само че ляв - Иван Пазачев.
Беше същия като Венко когато започна в отбора - не умееше да се пласира, смешен в посрещането на противника - понякога с 2 ръце напред, рисков в единоборствата, по една случайност не го освободиха, но остана дълбока резерва и изведнъж, мисля на третата година се преобрази, за да стане титуляр и един от най-обичаните футболисти в Бургас. Единствената ми надежда за Венко е да го последва, иначе с тази рискова игра няма място в отбора.

Венко просто не е защитник ... и колкото да го мъчат няма да стане . Осен останалите качества за тази позиция е нужен и доста интелект . В "Джубокс" обаче няма как да се "прихване" . В интерес на истината в Пловдив Венко направи 3 фатални грешки , от които паднаха 2 гола . В същото време в предни позиции отиграванията само на Боли лишиха Черноморец от поне 3 гола . Някои от тях при резултат 0:0 . Така , че да се изкарва Венко за основен виновник за загубата си е малко несериозно ... особено на фона на останалите резултати .

Върни се в “Черноморец”