Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 07 сеп 2012 00:20

***cska*** написа:
Кашчей написа:
BRF написа:Бре,от фенчета на подуенци човек не може да си каже мнението!

И мнението ти е?Защото в този си пост мнение не казваш!

А сега си препрочети твойто,и осмисли написаното! :lol: Не важи ли същото и за теб?
Жалко че и мен ме вкара в тоя "филм"! :evil:

Аз моето отдавна съм го казал.Не разсъждавам кой има или няма право да се изкаже в темата.Ти имаш ли някакви притеснения от чужди мнения?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: "Титаните" обещаха да покрият дълговете на ЦСКА

Мнениеот AN71 » 07 сеп 2012 01:02

Кашчей написа:
onegavon написа:Напротив ,харизмата както виждаш е доста ценна и Титан не искат да я дават току- така за без пари.

Кашчей, не сте ли милиционерски отбор имате таман трима доказани агенти в управата.За методите да не говоря, че става дълга и широка.Нашите са си най- обикновенни бивши мутри и на кой пангар сме ? Да не се окаже ,че в края на месеца след мониторинга всичко е точно да видим тогава какви песни ще пеете.

Ще ти задам само един въпрос, но с молба за точен отговор.Ако не знаеш отговора, не извъртай!:

ВКР на пряко подчинение на ДС ли са били или на ГРУ?

Знаеш ли ГРУ на кого е бил подчинен?Дали са имали нещо общо с БНА?А с КГБ..или с ДС?

Знаеш ли ти какво е агент?Живял ли си по времето на социализма в България?

Стига с тоя мониторинг, че ставате смешни, ама много смешни!Не сте платили за Платини, но ви дават лиценз..имате милиони дългове към НАП, но ви дават лиценз.. и говорите за мониторинг!?!Анисе е картотекиран в разрез с всички правилници, но играе и имате лиценз...наблюдаваните ни те, миличките :oops: :oops:

Не не може да ти отговори защото не е бил роден по това време както и повечето тука , но са с промити мозачета кой от тати кой от дедо бивши военни и са като папагали за това не се нерви няма да те разберат :(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 01:17

твоите мнения са най-меродавни, на мама бубата той :lol:
[offtopic]кашчо, в деня , в който спечелим КЕШ, това ще ти е последния спомен от планетата земя, гушнат в канапето, с ръка притискаща сърцето и, знам те аз -нещо скрил си под дупето :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2012 01:36

:lol:
кашчей, ти си бил много заблуден!или извърташ нещата,отново...мирски, не мирски, Динамо си е Динамо....тая мръсна доносническа сган, дето е била, е и ще бъде в динамовци, няма нищо общо с Армията! Армията винаги е била зад народа, във всички бананови реп. превратите са били благодарение на Армията, а не на олигофренската полиция! Така беше и у нас! Армията значи чест, достойнство, и само може да се поклоните пред загиналите офицери и войници :!: Докато онея, полицайте, винаги са били по рушвети, доноси, на топличко някъде, като мишки :evil: Това е истината за Армията и милицията ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2012 07:32

А досега всичко,що са обещали,са го изпълнили... :twisted:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 сеп 2012 08:22

иска каже обича цесека! той е моя кръв! ние турци обича цесека зашото мрази лески! тоо убиец на деца! затова ние мрази а обича цесека! има истамбул фен клуб цесека и там бял и гледа дуче моли турски бог алах и ходи джамия за успех! и цесека има песен кур за лески алах алах което ние много обича! САМО ЦЕСЕКА И ГЛАТАСАРАИ! Brothers forever!!!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2012 09:08

шивача написа::lol:
кашчей, ти си бил много заблуден!или извърташ нещата,отново...мирски, не мирски, Динамо си е Динамо....тая мръсна доносническа сган, дето е била, е и ще бъде в динамовци, няма нищо общо с Армията! Армията винаги е била зад народа, във всички бананови реп. превратите са били благодарение на Армията, а не на олигофренската полиция! Така беше и у нас! Армията значи чест, достойнство, и само може да се поклоните пред загиналите офицери и войници :!: Докато онея, полицайте, винаги са били по рушвети, доноси, на топличко някъде, като мишки :evil: Това е истината за Армията и милицията ;)

Само дето футболистите,играли и играещи в ЦСКА,нямат нищо общо с Армията.Или,по-точно,колкото футболистите на Левски с полицията... :mrgreen:

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 07 сеп 2012 09:19

Шивач, нищо лично все като реша да пиша ти си писал преди това :) .

Аз лично не вярвам да пратят ЦСКА дори в Б група. Каквато и да е сметката не мисля че е се случи. Иначе аз си спомням друг аспект по същата тема. Преди 3 месеца се говореше, че Гриша Ганчев приключва с Литекс и ще налива пари в ЦСКА. Ами остави другото ще дойдат половин дузина играчи, каквито в ЦСКА нямаше и то ей така за без пари. Тогава всички от ЦСКА стискаха палци и се надяваха сделката да се получи. Хич не ги интересуваше факта, че Литекс щеше да престане да съществува. Не че такива инвеститори като Ганчев за ЦСКА не могат да дойдат други 10 и нищо, че Литекс е един от сносните ни отбори в иначе калпавото ни първенство. Отбор със стадион и академия, каквито от години в ЦСКА няма.

Тук не сравнявам двата клуба по титли и успехи, важен е факта, че на ЦСКАря не му пукаше, че щастието ще мине през задния двор и ще се съсипе нещо за да съществува неговия "велик" клуб, който и без това през годините заради далаверите на шефовете си ликвидира отбори като Ботев. Да феновете на ЦСКА не са Титам или Лупи и не носят вина за сделките им, НО когато нямаше риск да закрият ЦСКА, а от дейностите на същите в опастност бяха Ботев, Сливен, Черноморец не се трогвахте.

Затова сега зов от сорта. "Без ЦСКА няма футбол", "Държавата трябва да спаси ЦСКА" или "Който злобее срещу ЦСКА е скапан комплексар" , много не вървят. Защото точно преди 3 месеца, а и сега бихте били доволни, ако се затрие един клуб за да се спаси вашия. Освен това сякаш Литекс хич не е единствения пример. Иначе ви разбирам мен месец не ме хвщаше сън като не знаех, ще играем ли в А група или няма и ще го бъде ли изобщо отбора.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 сеп 2012 09:53

Що има толкова много говеда тук? Разсмърдял се е целият форум на ЦСКА, та се налага Кировец да влезне в действие.
Кой какво казал и смятал да прави за ЦСКА не е ваша работа,драги ми рогати неприятели. Събирайте си катуня и марш на пасището в Подуене да целувате ръка и мустак на Орденоносеца, а после направете поклонение пред офиса на Тотомилионера.

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 07 сеп 2012 10:01

deepblue на 06 Сеп 2012 21:08
титан яко са се притеснили от многомилионния протест и ще платят
По вероятно от ББ е притеснението...

Върни се в “Архив”