Колко често лъскаш бастунЯ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ultrasblue написа:ss1914 написа:Ако ти изневерят би ли простил и има ли значение ако е с жена (до мъжката аудитория на форума)
Не, няма значение мъж или жена.
 Ако ги хвана на "местопрестъплението" 100 на 100 ще ме поканят и мене
  Ако ги хвана на "местопрестъплението" 100 на 100 ще ме поканят и мене     

[/offtopic]
[/offtopic]megan fox написа:Заради коя да е жена не бих го направил. Има само една заради, които бих напуснал България и те не би го поискала от мен...
Колко често лъскаш бастунЯ?

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

)
 ) 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Но да съм по-точен, мразя ги защото са набедени, че са най-добри и съм сигурен че този балон рано или късно ще се спука. Много по-добър е един друг отбор, който се намира в баварската околия и при следващата им среща това ясно ще проличи!
  Но да съм по-точен, мразя ги защото са набедени, че са най-добри и съм сигурен че този балон рано или късно ще се спука. Много по-добър е един друг отбор, който се намира в баварската околия и при следващата им среща това ясно ще проличи!   А кой действително е най-добрият отбор е много трудно да се прецени, защото няма общоприети критерии.
 А кой действително е най-добрият отбор е много трудно да се прецени, защото няма общоприети критерии.Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта