W84me написа:Гърците и словаците били по-бедни от нас! Европейска комисия направила оценка...
Горките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Гърците и словаците били по-бедни от нас! Европейска комисия направила оценка...
LSFC 1914 написа:Какво може да се очаква от една МИШКА? Аз лично не съм изненадан, че е неграмотен !
zlatan написа:ТИХО човека е ПРЕЗИДЕНТ на България и е от Гоцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Всички сме виновни преди 5-6 месеца си спомнете кой го избра.НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
W84me написа:Спокойно, вече не сме най-бедните в Европа, Бойко каза!
stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през негоПод блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него
![]()
През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей
milen.hristov написа:W84me написа:Спокойно, вече не сме най-бедните в Европа, Бойко каза!
УПСССС! Хванах те в лъжа. Думите бяха, че до няколко години няма да сме..., а не че не сме
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през негоПод блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него
![]()
През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей
klausbarby написа:А някой от вас да е виждал Петър Стоянов някога да чете или срича?! Жалко, че бързо го забравихме, беше най-добрият ни президент, а и все още е търсен и ценен от най-престижните научни институти в Европа и най-вече в САЩ. п.с. Росен е бизнесмен, Първанов даскал, а Стоянов адвокат... Няма смисъл да говорим за дар слоео. Мое мнение. Просто споделям.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта