Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПОЧНА СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дано да стане работата
- PLOVDIV PEE 1912
Доктор Н написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Да докторе ,първо се продава,и после се купува.Обществено достояние или не, фирмените параметри трябва да бъдат известни на евентуалния купувач,преди всичко ,нали така?
Не всички, особено най-важните са фирмена тайна, до момента при който има договореност между страните. Именно това е странното, че фондацията не желае юридическо обвързване при декларирани сериозни намерения. По-скоро това прилича на някакъв ултиматум на хора целящи нещо друго, но дано да бъркам!
Почвам да си мисля ,че дискусията с теб става излишна!Би ли изяснил ,как НЕ желае да се обвързва юридически,въпросната фондация!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Доктор Н написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Да докторе ,първо се продава,и после се купува.Обществено достояние или не, фирмените параметри трябва да бъдат известни на евентуалния купувач,преди всичко ,нали така?
Не всички, особено най-важните са фирмена тайна, до момента при който има договореност между страните. Именно това е странното, че фондацията не желае юридическо обвързване при декларирани сериозни намерения. По-скоро това прилича на някакъв ултиматум на хора целящи нещо друго, но дано да бъркам!
Почвам да си мисля ,че дискусията с теб става излишна!Би ли изяснил ,как НЕ желае да се обвързва юридически,въпросната фондация!
"Настоящото писмо няма обвързващо действие и не поражда задължения за ФОНДАЦИЯ „БЪДЕЩЕ ЗА ПФК БОТЕВ 1912”. Това имам в предвид. Единствено в случаите на рекет само едната страна притежава права и няма задължения към другата. Доколкото знам правото е наука на детайлите

- PLOVDIV PEE 1912
Няма обвързващо действие и не поражда задължения до момента в който дх-с не обяви желание за преговори.Това се отнася само за ТОВА ПИСМО.Сиреч ,селю може да каже -НАЛИ ИЗКАТЕ КЛУБА С ТОВА ПИСМО ,ЕЙ НА ВИ ГО АМА ЗА 10 МИЛИОНА ПАУНДА!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Няма обвързващо действие и не поражда задължения до момента в който дх-с не обяви желание за преговори.Това се отнася само за ТОВА ПИСМО.Сиреч ,селю може да каже -НАЛИ ИЗКАТЕ КЛУБА С ТОВА ПИСМО ,ЕЙ НА ВИ ГО АМА ЗА 10 МИЛИОНА ПАУНДА!!
Така да е.УСПЕХ !
- PLOVDIV PEE 1912
Мерси за пожеланието.
Защо само някакво писмо сте му писали на Христола?!!!Да не сте му гаджета...Можеше някоя песен и рози да му бяхте пратили.
Ако аз оценя апартаменче за 10 000 лева , а СОБСТВЕНИКА му си го оценява на 50 000 лева как да стане сделка???!!!!Ама надявайте се ,то само това ви е останало...

niko1 написа:Защо само някакво писмо сте му писали на Христола?!!!Да не сте му гаджета...Можеше някоя песен и рози да му бяхте пратили.![]()
![]()
Ако аз оценя апартаменче за 10 000 лева , а СОБСТВЕНИКА му си го оценява на 50 000 лева как да стане сделка???!!!!Ама надявайте се ,то само това ви е останало...
![]()
![]()
Вие си гледайте Галка
- plamen etov
- Контакти:
Успех ПИЧОВЕ!!!!!!!!!!!!!!Вие и БОТЕВ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ! Стискам ви палци.

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Феновете на Ботев се събират пред стадиона на протест
Фенове на Ботев ще се съберат днес пред стадиона на клуба по време на мача с Беласица, който се играе при закрити врати заради наказание на "канарчетата". Ултрасите, които са против президента на клуба Димитър Христолов се надяват по този начин да покажат за пореден път, че са против начина му на управление на клуба. Напрежението напоследък се усилва поради факта, че Христолов нееднократно в интервюта заявяваше, че не е продал Ботев, защото не е имало купувачи. Самият той призна, че има кандидати, а освен това тази седмица бе официално основана и "Фондация за Ботев", която също пожела преговори с президента на клуба, но той твърдо отказва разговори с тях.