Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот vladomin_ » 31 авг 2009 18:10

Нека да ходи да се развива! Няма лошо! Но защо се чудя не се вика в национала другия Буфон Кирев! Нещата сами ще си дойдат на мястото. Имайте малко търпение. След тези два мача Мърльо ще бъде изгонен така, че.
ВДинев

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот alexpk » 31 авг 2009 18:38

Проблема на отбора е Батков.
Баткоff вън

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 авг 2009 18:49

ВИЖ СЕГА иванович не сме рода с никито,но си мисля че да те потърсят от псв не е работа само на баща си.това с юве го казах защото по горе беше написано че никито е резева в твенте ,а се вика в национала ,а видите ли кирев е в юве а него не го викат.|Ами и неговия ред ще дойде кирев е на 19,ще дойде ред и на караджов.САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ И ЛЕВКАРИ И ЦЕСЕКАРИ ГО ОБИЖДАТ НЯМА ТАКОВА ЧУДО.ТОЙ ВСЕ ПАК Е НАЦИОНАЛЕН ВРАТАР.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 19:10

zlatan написа:ВИЖ СЕГА иванович не сме рода с никито,но си мисля че да те потърсят от псв не е работа само на баща си.това с юве го казах защото по горе беше написано че никито е резева в твенте ,а се вика в национала ,а видите ли кирев е в юве а него не го викат.|Ами и неговия ред ще дойде кирев е на 19,ще дойде ред и на караджов.САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ И ЛЕВКАРИ И ЦЕСЕКАРИ ГО ОБИЖДАТ НЯМА ТАКОВА ЧУДО.ТОЙ ВСЕ ПАК Е НАЦИОНАЛЕН ВРАТАР.

Ами да...странно е --- на мача с Латвия беше освиркван като мръсно ,долнопробно псе...по форумите се плюе, и Левскари и Цесекари са на едно и също мнение - СТОП НА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ! Изображение
Последна промяна от aloha^guy на 31 авг 2009 20:23, променено общо 1 път.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот BOCA » 31 авг 2009 19:27

honda написа:Да се върнем към темата- няма нищо лошо и нередно ЦСКА да взема футболисти без пари. Проблема ,че ЦСКА и другите отбори играят в един и същ турнир и се оказва,че "Черноморец", "Пирин", "Сливен" са заинтересовани ЦСКА да стане шампион и техните играчи(собственост) да играе в ШЛ и да станат по-продаваеми- това май не е много редно. Не знам дали помните преди няколко години ,когато имаше плей-офи в първенството,че "Спартак"(Пл)(на практика "Левски"2) щеще да играе напълно заслужено в плей-офите ,но червените ореваха орталъка и Батков изхвърли на практика "Спартак" за сметка на 'Славия"- къде се сега тези апологети на честната игра?

Да включим в групичката Литекс и Миньор.Едните контузиха Гаджев,а другите Живко. Миньор даже за това бяха излезли.С парите от ШЛ трудно щяха да ни спрат блзките 2-3 години-мисията изпълнена.Пак САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 31 авг 2009 19:31

aloha^guy написа:Златане ти да не си някакав роднина на Перуци ? Ако е така - извинявайте , Господин Добро Утро ;)
Мъро и на мене ми е странно...явно Твенте са по-голям клуб от Ювентус :shock:
Ааа и Мамин НИки "фанал" дузпа на Спортинг - какво постижение само !!! Каква невероятна класа - както си заби автогола срещу Вердер...

Пич земи се успокой малко :roll: Разбирам,че те е яд щото си Чорбар ама сдържай си по някакъв начин нервите :!:

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 31 авг 2009 19:41

за Платини са пращат 3-ма футблисти и Тошев няма да са доплаща такаче млъкнете

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 19:56

levskarinvt написа:
aloha^guy написа:Златане ти да не си някакав роднина на Перуци ? Ако е така - извинявайте , Господин Добро Утро ;)
Мъро и на мене ми е странно...явно Твенте са по-голям клуб от Ювентус :shock:
Ааа и Мамин НИки "фанал" дузпа на Спортинг - какво постижение само !!! Каква невероятна класа - както си заби автогола срещу Вердер...

Пич земи се успокой малко :roll: Разбирам,че те е яд щото си Чорбар ама сдържай си по някакъв начин нервите :!:

с тебе е изключено да говорим на един език... Явно ти харесваш шуробаджанащината..ако имаш "обръчи от фирми " не знам :P
Последна промяна от aloha^guy на 31 авг 2009 20:28, променено общо 1 път.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 авг 2009 20:03

Lord VOODOO, въобще не ми дреме дали се заяждаш или не! Във този форум съм се нагледал на диваци и никой не може да ме изуми с нищо! Така, че не се притеснявай, не си мисля, че се заяждаш... а иначе за Гонзо това дето го споменаваш за 15 млн. си е доста изопъчено, да не говорим за отборите. Аз знам за оферти от Валенсия и Маьорка, които са били около 5 млн. но нашите тогава искаха поне 10... иди му обеснявай на адвоката и на хората около него, че цената се определя от търсенето и съответно колко ти дават... а не колко искаш ти. Така беше и с Домовчийски. ПСВ даваха 2,5 млн., нашия калъф искаше 5...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 31 авг 2009 20:19

aloha^guy написа:
zlatan написа:ВИЖ СЕГА иванович не сме рода с никито,но си мисля че да те потърсят от псв не е работа само на баща си.това с юве го казах защото по горе беше написано че никито е резева в твенте ,а се вика в национала ,а видите ли кирев е в юве а него не го викат.|Ами и неговия ред ще дойде кирев е на 19,ще дойде ред и на караджов.САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ И ЛЕВКАРИ И ЦЕСЕКАРИ ГО ОБИЖДАТ НЯМА ТАКОВА ЧУДО.ТОЙ ВСЕ ПАК Е НАЦИОНАЛЕН ВРАТАР.

Ами да...странно е --- на мача с Латвия беше освиркван като мръсно ,долнопробно псе...по форумите се плюе, и Левскари и Цесекари са на едно и също мнение - СТОП НА ШИРОБАДЖАНАЩИНАТА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ! Изображение

МИЛО МОЕ ДЕТЕ !
След 7-8 години когато вече ще имаш възможност да си извадиш задграничен паспорт, направи го, и с първият самолет отлети до най-близката африканска държава, в която има палми и кокосови орехи ......
А до тогава се научи да пишеш на български език ..... / широбаджанащина/ не означава нищо, а шуробаджанащина е дума твърде дълга и сложна за елементарни хора ....... :) :) :)
Колкото по темата ... даже на сватовете на сватба не дават 1 000 000 . Толкова пари се дават само за многократно проверена и качествена стока !!!!!
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Върни се в “Архив”