Що да спираме?Това е една гледна точка,която обмислям доста време!След 5 място в квалификации от 5 отбора и без отбелязан гол в домакинство!След отпадане на 4 отбора в ЕКТ в първия възможен мач,при положение че преди 4-5 години беше срамно да играе някой български отбор през юли!Какво му е професионалното на този футбол?Покрай панаирите между нас и Черноморец изкараха договора на Анисе!Той в Бургас е получавал 10000 лв.само заплата !Колко ли взима сега в ЦСКА?Как заработва тези пари?
Според мен всичко, ама всичко в една държава се определя от културата. В момента култура и образование на едно нормално равнище липсват. Това е съвсем целенасочено. Наречи го "преход", "комунизъм", "план Ран-Ът", "световна конспирация", многото имена са названия на едно нещо- ти сам го каза, шепа хора разполагат с голям потенциал и ресурс и управляват стадото, което умишлено е държано тъмнина.
Това стадо вярва, че с 300 лв. на месец може да живее нормално, стадото вярва, че като сме се събрали 10 000 души на порутения стадион, то трябва да сме весели и да гледаме какви космически финтове въртят нашите любимци.
Но и между овцете има различни. Има такива, на които се дават повече пари, за да са доволни. Има такива, чиито комплекси са задоволени чрез "гущери". И тия овце са футболистите ни. На фона на останалата обстановка се чувстват богове. Аз ако взимам 10 000 евро или лева на месец, в тая държава ще съм "висш пилотаж", бе братко. Проблемът им е само един- липсата на култура, от която произлиза всичко.

Парите променят човека, особено в такива мизерни условия като нашите. При нас наличието на финанси по- скоро е изключение, отколкото правило на високия стандарт.
Идеята ти за реформи във футбола е добра. Но запомни, че за да се свърши една работа се изисква воля и желание. Те могат да бъдат намерени по- скоро в нас, обикновените фенове, отколкото в управляващите. Защото те и така ще живеят добре, при тях мънито няма да се свърши.
Много дълга тема, много дълга...