ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА
изобщо да не говори по темата ЦСКА ще е най-добре, да си закриля отбора от подуене и да си го поддържа, ние помощ и спонсори от от съветския съюз не искаме 

bianchi написа:Tommi написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:А Левски не е ли частен клуб случайно?За тях се намери спонсор нали?За едни майка за други мащеха!
Баце, Левски е Отбора на народа! Сравнението ти е неуместно.
Отбора на народа с 100 човека на мач ?
100 сигурно е най- голямото число до което си стигнал в училище, а !?

Относно темата: ББ щеше да ви набута Газпром като спонсор, но Добрев го набута на Газпром с държавното самоучастие в "Южен поток" и за " гърненцата" нищо няма да остане.
Апропо нали си имате ЦСКА- Възраждане АД и цял автобус деятели - милионери !?
Дерзайте!
Последна промяна от mitko_r на 06 сеп 2012 12:52, променено общо 1 път.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
venger написа:BRF написа:Истината е че футболът ни е заложник на няколко човека!Държавата не трябва да се меси в частни клубове,но в нито един!Локо Пд взеха 1 милион след 5 мин разговор!Това не е сериозно!Визирам Локо,защото е най-лесен и фрапантен случай!Можеби е време за обединение на футболните фенове срещу цялата пошлост започната от Перуки и ББ!Ако може да направим една нормална дискусия!
Много си прав. Но само се замисли, може би и поддръжниците на Бойко, като Милен Христов например, имат някакво право. Аргументите на тези, които не поддържат сегашния начин на водене на политика с оглед на отражението й върху обикновения човек, просто не издържат. Защото няма алтернатива, няма политическа алтернатива!
Не съм против държавата да си поддържа собственоста(стадиони,зали).Иска ми се нормален шампионат,с футболисти които се раздават на терена!Не държа да са супер класа!Прекалено много зависим от прищевките на шепа хора!Най-логично ми звучи полуаматьорски футбол!
Teo написа:изобщо да не говори по темата ЦСКА ще е най-добре, да си закриля отбора от подуене и да си го поддържа, ние помощ и спонсори от от съветския съюз не искаме
хехейй, хем не искате, хем цела делегация и една камара декларации изпратихте да се молите на ББ или ти е къса паметта?
- bobonikolov
Съмненията ми се оказаха верни.Значи ЦСКА бил частен клуб и не можел да се меси.А Левски,Берое и Локо Пд какви са-държавни?Ами по действията ви господин премиер така излиза.Поредната излагация на Бойко Борисов.Когато не искаш да правиш нещо за определен клуб просто няма да го направиш и за другите и това е.А сега какво излиза-за едни може за други не.Тук даже някои казват,че нямало желаещи за ЦСКА е сега си видя,че има.Въпроса е,че на премиера в случая не му пука.Иначе можеше да скръцне със зъби към Титан и веднага щяха да сдадат акциите даже и дъгловете можеше да се навият да поемат.Бойко вече доведе по тоя начин нови благодетели и на Левски и на Берое и на Локо Пд.Акъл ви лъже ако си мислите,че ВТБ,Марешки и собствениците на Марица-Изток са искали да имат нещо общо с футбола в България,но като имат поставени условия или взимат отборите или си губят бизнесите какво да правят.А да не говорим,че Марешки е и мераклия за депутат от ГЕРБ в следващия парламент....
Какво сме се молили!Ние освен фенове на ЦСКА,сме и гласоподаватели!ББ си решава дали да направи така,че голяма част от населението му да е спокоино и весело
!При всичките глупости,които правят ВСИЧКИ политици като дойде време за избори,човек се чуди за кого да гласува,но освен ЗА има и така наречение НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ или иначе казано ПРОТИВ!

BRF написа:venger написа:BRF написа:Истината е че футболът ни е заложник на няколко човека!Държавата не трябва да се меси в частни клубове,но в нито един!Локо Пд взеха 1 милион след 5 мин разговор!Това не е сериозно!Визирам Локо,защото е най-лесен и фрапантен случай!Можеби е време за обединение на футболните фенове срещу цялата пошлост започната от Перуки и ББ!Ако може да направим една нормална дискусия!
Много си прав. Но само се замисли, може би и поддръжниците на Бойко, като Милен Христов например, имат някакво право. Аргументите на тези, които не поддържат сегашния начин на водене на политика с оглед на отражението й върху обикновения човек, просто не издържат. Защото няма алтернатива, няма политическа алтернатива!
Не съм против държавата да си поддържа собственоста(стадиони,зали).Иска ми се нормален шампионат,с футболисти които се раздават на терена!Не държа да са супер класа!Прекалено много зависим от прищевките на шепа хора!Най-логично ми звучи полуаматьорски футбол!
Така е. Ако нещо е собственост на някого, то трябва да се поддържа от същия. Но за съжаление желанието ти за нормална дискусия не се изпълва.

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Red Warrior
- Контакти:
Откъде-накъде ББ ще помага на отборчета като Левски, Ботев, Локо Пд., Берое, Марек и т.н., а на великият ЦСКА няма да помага?! Всички тези отбори не са дали и 1/10 от славата и футболистите, които е дал ЦСКА на България!
Последна промяна от Red Warrior на 06 сеп 2012 13:08, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- obi4am_pirin
- Контакти:
Левски и Цска се дръвчат!И за кво за некакви калъФки!Лудогорец пак ще е номер едно!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- count_zero
- Контакти:
Приятели и фенове на ЦСКА,
Моля ви, не се заяждайте с фенове на други отбори. Моментът е ужасен за нас и само за нас. Нека сме сплотени, но наистина сплотени около спасението (макар и през огън и вода и долни дивизии). Трябва веднъж завинаги да се излекуваме от това. Кой ли не ни натовари с борчове - Томов ли, Митал ли, преди тях и други, след тях и сегашните "убавци". Нека сме силни като армейци, а не като мрънкала и МОЛЯ ВИ - нека не се нападаме едни други. Това е НАШИЯТ отбор. Не нечий друг, НАШИЯТ. Аз ще бъда на Армията и в А окръжна, ако трябва. Нека не слизаме на нивото на провокаторите. ЦСКА е НАД ВСИЧКО. И ще останат само тези, които наистина милеят за отбора.
Това с разделението на сектора и изобщо на червената общност е ужасно и е нелепо и е детско. Моля ви като 33-годишен фен на отбора, непринадлежащ към никоя фракция. Всъщност, към най-голямата - СЕКТОР Г.
САМО ЦСКА - И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА!
Моля ви, не се заяждайте с фенове на други отбори. Моментът е ужасен за нас и само за нас. Нека сме сплотени, но наистина сплотени около спасението (макар и през огън и вода и долни дивизии). Трябва веднъж завинаги да се излекуваме от това. Кой ли не ни натовари с борчове - Томов ли, Митал ли, преди тях и други, след тях и сегашните "убавци". Нека сме силни като армейци, а не като мрънкала и МОЛЯ ВИ - нека не се нападаме едни други. Това е НАШИЯТ отбор. Не нечий друг, НАШИЯТ. Аз ще бъда на Армията и в А окръжна, ако трябва. Нека не слизаме на нивото на провокаторите. ЦСКА е НАД ВСИЧКО. И ще останат само тези, които наистина милеят за отбора.
Това с разделението на сектора и изобщо на червената общност е ужасно и е нелепо и е детско. Моля ви като 33-годишен фен на отбора, непринадлежащ към никоя фракция. Всъщност, към най-голямата - СЕКТОР Г.
САМО ЦСКА - И ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА!

that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?