Азербайджан - Швеция 82-76
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- brat domingo
- Контакти:
Азербайджан - Швеция 82-76
Отличен резултат за нас, който ни открива пътя към третото място в групата, което може да ни класира на финалите в Словения. Сега остава да стискаме палци и за други добри резултати в останалите групи. Важно е Австрия да победи Унгария.
Re: Азербайджан - Швеция 82-76
А мачът на нашите с германците ще го дават ли някъде? Ако все пак ги бием, мисля, че се класираме без да гледаме резултатите от другите групи.
- brat domingo
- Контакти:
Klaatu написа:А мачът на нашите с германците ще го дават ли някъде? Ако все пак ги бием, мисля, че се класираме без да гледаме резултатите от другите групи.
Прав си, но ми изглежда невъзможно да ги бием.
Вие хубаво се радвате, но вярвате ли, че ще спечелим в Трийр, както мисля, че е правилно да се произнася името на града?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- brat domingo
- Контакти:
daniel875 написа:Вие хубаво се радвате, но вярвате ли, че ще спечелим в Трийр, както мисля, че е правилно да се произнася името на града?
Точно затова казвам, че трябва да следим другите мачове. Мачът с немците съм го отписал, но и при загуба ще сме трети. Тогава за класирането може да се окаже важна и точковата разлика. Затова, ако ще падаме, поне да е с малко
-
- Контакти:
41-32 на полувремето за Дойчланд. За съжаление се получи неприятна немска серия от трите точки.
- shotgun blues
- Контакти:
И да завършим трети ,едва ли ще играем на Европейско,тъй като почти сигурно ще има по-добри трети отбори от другите групи.
За мачът днес - загуба ...
За мачът днес - загуба ...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
ЕвалЯ на швеЦите,както ги нарича 1 футболен класик
Нашите падат с 2цифрена разлика в ТриЙр,а Австрия -Унгария е непредсказуем мач,но пък алпийците се опънаха на отличниците в групата Хърватска (75-82) и Украйна (57-61) у дома и могата да бият 'маджарите' 
Дайте 1 линкче,за да гледам нашите вместо Хърватия -Украйна или Турция - Италия

Дайте 1 линкче,за да гледам нашите вместо Хърватия -Украйна или Турция - Италия

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Нали казаха, че няма шанс да сме сред най-добрите 3-ти. Т.е. чакаме Швеция да падне от Люксембург или ние да бием Германия...не знам кое е по-вероятно