Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Няма сделка между ''ЦСКА Възраждане'' и Титан

Мнениеот TheClub » 05 сеп 2012 17:59

sin4ec написа:Жалко, но всичко върви към логичният си завършек... Жалко за вечното Дерби, за хилядите читави червени фенове, но те нямаха смелостта да извървят пътя на ботевци. Наистина жалък и позорен край за клуб с велики традиции и история, вината обаче си е единствено тяхна. Никога не съм предполагал, че Вечният съперник, който съм мразел, но и уважавал, ще стигне дотук...

Споко, ако си искрен е страхотно, но ако не си си пълният нещастник ! ЦСКА ще го бъде - ще видиш :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 сеп 2012 18:01

TheClub написа:
sin4ec написа:Жалко, но всичко върви към логичният си завършек... Жалко за вечното Дерби, за хилядите читави червени фенове, но те нямаха смелостта да извървят пътя на ботевци. Наистина жалък и позорен край за клуб с велики традиции и история, вината обаче си е единствено тяхна. Никога не съм предполагал, че Вечният съперник, който съм мразел, но и уважавал, ще стигне дотук...

Споко, ако си искрен е страхотно, но ако не си си пълният нещастник ! ЦСКА ще го бъде - ще видиш :)

За искреността не се съмнявай, но не споделям оптимизма ти... Освен ако не отидат на ново начало, но това означава край на историята на ЦСКА. Може да има друг клуб, но той вече няма да е с три звезди. Е, след 50-60 г кой знае, може пак да ги има...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 сеп 2012 18:03

delqnski47 написа:[offtopic]Знаете ли,че в момента няма НИТО един потребител във форум ''Левски'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: delqnski47 и 0 госта :lol: :lol:[/offtopic]

Малко допълнение: тук днес се оказа, че пишат не само сини фенове, което е нормално за такава тема, а пишат и много фенове на други отбори - а забелязахте ли какво е тяхното мнение за случващото се в ЦСКА? Всички без изключение единодушно казват едно - ЦСКА във В група. Глас народен глас Божи!!!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

The_Blade
Контакти:

Мнениеот The_Blade » 05 сеп 2012 18:07

Добре де, в крайна сметка нали се пишете фенове на тоя клуб.Всичко което се прави от него трябва да е за Вас.Ако когато вие не сте доволни това трябва да се показва ясно и организирано.Единствено организация на феновете може да бутне "Титан".Нещо от типа на борбите на "канарчетата" срещу Христолов.Но вие сте ЦСКА,къде-къде по силно присъствие в национален план.И да почне клуба от "В" Група а дори и от "Б" може при тия врътки с лицензите и постоянното отказване на отбори по различни причини.Какво толкова?Ще тръгнете по нов път да градите на чисто.С правилна политика и управление,клубът може да се върне много по-силен от преди,ЦСКА е голямо име и ще остане такова,сигурен съм,че има хора които биха отделили средства за този клуб,без едничката цел да се облагодетелстват.Ако ви задоволява да гледате как Килиън Шеридън или Станко Йовчев се напъват срещу Мура,то значи подкрепяте това безумно управление.Никой не е по-силен от Вас,ако го няма вашето присъствие,разлика между ЦСКА и Академик София примерно едва ли ще има.Така или иначе последните години за минусови за развитието на клуба,едва ли би загубил ако се изчисти от този контейнер които си натрупа с участието на "Титан".А и главите ви ще бъдат високо вдигнати защото клубът ще се е изчистил от петното което стои на името му и никои няма да може да ви третира като "изкуственото отборче" или "отбора на власта". В крайна сметка аз не съм прочел да сте платили изрядно за които е да било трансфер различен от свободен в последните няколко години.Ако вие като феновете толерирате и точ дребен тарикатлък значи си заслужавате Борисов и Живков да ви се обясняват до гроб.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 сеп 2012 18:13

sin4ec написа:
TheClub написа:

За искреността не се съмнявай, но не споделям оптимизма ти... Освен ако не отидат на ново начало, но това означава край на историята на ЦСКА. Може да има друг клуб, но той вече няма да е с три звезди. Е, след 50-60 г кой знае, може пак да ги има...

Тризвездните ще пребъдат ;) Както преди така и сега !

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот Thomas Müller » 05 сеп 2012 18:15

ShooterMan написа:
Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!!

Но..."това,което не те убива понякога просто ти е*ава майката"

Веднъж да ви тикнем в Зоните край с вас.Да купите един селски лиценз-край с измислената история.Просто веднъж да посегнеш на мита за неразрушимостта на идола...край.Веднъж да пропаднете в Зоните и няма излизане от там :P

Ти друсаш бе, момче!!!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 05 сеп 2012 18:40

От 40 години чакам този момент.Дано всичко върви по план и от догодина да сте в окръжните групи.Задължително ще ида на поне един мач там,да ви се порадвам. :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 сеп 2012 18:50

caci написа:От 40 години чакам този момент.Дано всичко върви по план и от догодина да сте в окръжните групи.Задължително ще ида на поне един мач там,да ви се порадвам. :lol:

Всичко е по план ! Скоро нов собственик и отново първи ! ;)
[offtopic]цаци дано лапаш много паци ![/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 сеп 2012 18:53

TheClub написа:
caci написа:От 40 години чакам този момент.Дано всичко върви по план и от догодина да сте в окръжните групи.Задължително ще ида на поне един мач там,да ви се порадвам. :lol:

Всичко е по план ! Скоро нов собственик и отново първи ! ;)
[offtopic]цаци дано лапаш много паци ![/offtopic]

Първи във "В" група ! То по селата и юношите на Миньор ще са първи :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 сеп 2012 19:06

Много сте наивни тези, които смятате че ЦСКА ще отиде във В група. ;) Няма да отиде не защото не го заслужават, ами защото тук е Булгаристан - погазват се всякакви закони, наредби, норми и т.н. Я Бойко Тиквата ще се появи като deux ex machina и ще спаси положението, я Перуката ще си затвори очите за пореден път и ще ходатайства пред УЕФА, я нещо друго. Така че чак когато видя да ги изхвърлят, тогава ще повярвам. И не, това не ми е съкровената мечта, не умирам от злоба или нещо такова, просто смятам, че законите са за това за да се спазват и прилагат. Като си неизряден с години наред - нямаш място в А група, без значение дали си ЦСКА, Славия, Левски или кой ще да е. Пак ще дам пример с Ботев - хората ги изхвърлиха, преживяха трудни времена, изгониха Селския, направиха си кефа по селата и сега се завърнаха и са сила. Затова и ги уважавам ;) Така че щом клубове като Рейнджърс, Ювентус, Ривър Плейт, Нотингам Форест и Лийдс по една или друга причина са изпадали или са били изхвърляни от елита, не виждам с какво ЦСКА са по-различни.
А пък защо всички останали фенове сега злорадстват и се кефят, трябва да ви говори доста. Някои може да са от злоба и комплекси - да, но повечето не са така, просто хората искат равнопоставеност и им омръзна вече от мошеници като Титаните, от ходжата ГА, от Дучето, от вечно оплакващия се и търсещ конспирация спец от село Плоски. Не си спомням феновете масово да са злорадствали, когато изхвърлиха Ботев или Пирин. Който е по-умен, сам ще разбере защо. Не е заради прословутите ви 31 титли или харизмата ви :lol: :lol: :lol: Защото Фенът, с главно Ф, е привърженик на тима си и на футбола, и в добро, и в лошо, и без титли, полуфинали, харизми, евробойци и т.н. Който е фен само заради успехите и купите, си е негова работа ;)
Изображение

Върни се в “Архив”