[quote="Red Warrior"]Вече не ми се и чете. Достатъчно трафик направих на Никиту Александров дето цяла година ми говори, че титаните не били виновни и Томиту Русев,
Ха-ха-ха. Никиту Александров ха-ха-ха-ха
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: ЦСКА пред фалит!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Dexter Lord написа:Как може до сега да си живуркате в "А" група и никой да не ви наказва. Синьото БФС да не ви изхвърли до сега е просто престъпление, ако това беше отбор извън София отдавна да е заминал.
много вярно

Левски до гроб!!!

danko_sot написа:Не са само феновете виновни. Феновете от форумите имат най-малка вина за това. къде беше държавата, когато виждаха как ЦСКА се управлява??? Къде беше Дучето, който се показа едва преди около месец, а трябваше да реагира много по-рано???
ЦСКА може да отиде във "В" група, но аз искам отмъщение за Титан. Не знам какво ще е, но силно се надявам брадвата на Бойко да реже на месо тея пернишки боклуци. Те са си за затвор направо!
К`во ревеш за държавата пак , бре?
Къде беше държавата, когато се унищожиха предприятия с десетки хиляди работещи в тях, които останаха на улицата?!Държавата вечно трябва да ви върже гащите на вас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:danko_sot написа:Не са само феновете виновни. Феновете от форумите имат най-малка вина за това. къде беше държавата, когато виждаха как ЦСКА се управлява??? Къде беше Дучето, който се показа едва преди около месец, а трябваше да реагира много по-рано???
ЦСКА може да отиде във "В" група, но аз искам отмъщение за Титан. Не знам какво ще е, но силно се надявам брадвата на Бойко да реже на месо тея пернишки боклуци. Те са си за затвор направо!
К`во ревеш за държавата пак , бре?
Къде беше държавата, когато се унищожиха предприятия с десетки хиляди работещи в тях, които останаха на улицата?!Държавата вечно трябва да ви върже гащите на вас!
Бойко да не се меси в това положение дето е сега ЦСКА ще е най-добре, после сините да се хвалят че ни е помогнал от батака, да си седи там и да не се бърка в проблемите на ЦСКА

terrorist написа:Аз съм навит ЦСКА да почне начисто от В група при тези условия:
- ЦСКА да бъде въведено управлението тип Барса и Реал М, не на Ботев пд, това ако трябва да бъде написано в конституцията на България.
- Държавата да даде на новият ЦСКА стадион "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"
- Титан и Лупи в затвора, да се разследват другите герои Лечков, Киряков, Галчеви - малчеви и тн
ако не стане последното искам да попитам държавата и по точно г-н Цветанов, след като някои е извършвал престъпления от името на ЦСКА, може ли аз също да направа убийство в имто на ЦСКА, да речем да гръмна някои
Боже Господи!

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:terrorist написа:Аз съм навит ЦСКА да почне начисто от В група при тези условия:
- ЦСКА да бъде въведено управлението тип Барса и Реал М, не на Ботев пд, това ако трябва да бъде написано в конституцията на България.
- Държавата да даде на новият ЦСКА стадион "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"
- Титан и Лупи в затвора, да се разследват другите герои Лечков, Киряков, Галчеви - малчеви и тн
ако не стане последното искам да попитам държавата и по точно г-н Цветанов, след като някои е извършвал престъпления от името на ЦСКА, може ли аз също да направа убийство в имто на ЦСКА, да речем да гръмна някои
Боже Господи!
![]()
![]()
Какво се учудваш бе, да не би да е написал нещо грешно?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
danko_sot написа:Не са само феновете виновни. Феновете от форумите имат най-малка вина за това. къде беше държавата, когато виждаха как ЦСКА се управлява??? Къде беше Дучето, който се показа едва преди около месец, а трябваше да реагира много по-рано???
Напротив, най-голяма вина имат феновете!
Държавата я мани-ЦСКА е частен клуб и държавата не виждам защо трябва да се занимава с нас!
И тук идва големият въпрос-къде бяхме ние феновете-нали се тупаме в гърдите ,че много го обичаме тоя отбор!!ДА ама само по форумите и пред тв-то май!! НЯкои от тия фенове(90%) спаха две години и едва последните два три месеца , а някой чак неска им светна за кво става въпрос!!Е кой ни е виновен,че стопляме бавно или просто ни мързи да се опитаме да променим нещата!!ФЕНОВЕТЕ и никой друг носят основната вина!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
УТРЕ ВСИЧКИ 16:30 на Армията!!!!! пред съблекалните време е да направим нещо!!!!!!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:УТРЕ ВСИЧКИ 16:30 на Армията!!!!! пред съблекалните време е да направим нещо!!!!!!
не искам да се меся,но не мисля че ще постигнете нещо единственото е ако може да съберете 80 милиона но това е почти невъзможно

Левски до гроб!!!

ОФАНЗИВА написа:danko_sot написа:Не са само феновете виновни. Феновете от форумите имат най-малка вина за това. къде беше държавата, когато виждаха как ЦСКА се управлява??? Къде беше Дучето, който се показа едва преди около месец, а трябваше да реагира много по-рано???
Напротив, най-голяма вина имат феновете!
Държавата я мани-ЦСКА е частен клуб и държавата не виждам защо трябва да се занимава с нас!
И тук идва големият въпрос-къде бяхме ние феновете-нали се тупаме в гърдите ,че много го обичаме тоя отбор!!ДА ама само по форумите и пред тв-то май!! НЯкои от тия фенове(90%) спаха две години и едва последните два три месеца , а някой чак неска им светна за кво става въпрос!!Е кой ни е виновен,че стопляме бавно или просто ни мързи да се опитаме да променим нещата!!ФЕНОВЕТЕ и никой друг носят основната вина!
и 20 000 хиляди да се съберат и мощно да викат ВЪН БОКЛУЦИТЕ 2 години на всеки мач, боклуците пак нямаше да напускат ЦСКА, това ти го гарантирам. Колкото до феновете, те имат най-малка вина за случващото се в ЦСКА