Най-подценени и най-надценени футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Най-подценени и най-надценени футболисти

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2012 13:45

Хаха, ако Рууни е надценен играч, то не знам Бербатов какъв е, ама нали е българин, никой няма да го пусне в тази класация.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 сеп 2012 14:02

[center]Класация за най-подценен играч:

1. Berbatov - 15 гласа :shock:
2. Falcao - 11
3. Huntelaar - 4
4. Afellay - 3
5. Riquelme - 3
6. Jovetic - 3
7. De Rossi - 3
8. Ben Arfa - 2
9. Baines - 2
10. Kaka - 2
11. Stanko - 2 :lol:
12. Bent - 2
13. Boateng - 2
14. Marchisio - 2
15. Papis Cisse - 2
16. Lampard - 2[/center]

Това се е получило тук , Берба печели пред Фалкао :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 сеп 2012 14:18

Това само спрямо трансферите на играчите ли? Защо само по 3? Мога да изброя ужасно много силно надценени играчи...

Най-надценени: ФАБРЕГАС, Торес, Неймар
Най-подценени: Бербатов, Савиола, Макелеле

П.П. Ако все пак мога да добавя още към надценените играчи ето още няколко:
РВП - един силен сезон и го обявиха едва ли не за футболно божество... Нека да направи няколко силни сезона под ред, в които да вкарва по 30+ гола и едва тогава няма да се води надценен.
Насри - еми просто не е нищо кой знае какво, а като си помисля, че го смятаха за новият Зидан... просто ми става смешно.
Ибра - като се има предвид колко пари даде за него Барса и какво направи за отбора... тоя бастун определено е силно надценен.
Снайдер - същото като за РВП! Направи един много силен сезон, даже най-точно казано ПОЛУСЕЗОН - първата половина на 2010-а година и го обявиха за някакъв футболен феномен... Е искам да попитам с какво се е проявил тоя "феномен" през следващите 2 години? Защо не показва същото ниво на игра? И само заради един единствен силен сезон в цялата му кариера трябва ли да се възвеличава до небето?
Йозил - ужасно надценен играч, който има много сериозни проблеми с физиката си и винаги втората половина на един сезон е като парцал и не става за нищо. Играч, който претендира да е световна класа да може да изкарва само по половин сезон... Еми определено е надценен!
Чигрински, Хлеб и Адриано - другите малоумни трансфери на Пеп, които се оказаха пълен провал като този на Ибра и Фабрегас, но отбора се изръси яко за тях!

Има и още, но смятам да спра до тук.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 сеп 2012 14:45

megan fox написа:Това само спрямо трансферите на играчите ли? Защо само по 3? Мога да изброя ужасно много силно надценени играчи...

Най-надценени: ФАБРЕГАС, Торес, Неймар
Най-подценени: Бербатов, Савиола, Макелеле

П.П. Ако все пак мога да добавя още към надценените играчи ето още няколко:
РВП - един силен сезон и го обявиха едва ли не за футболно божество... Нека да направи няколко силни сезона под ред, в които да вкарва по 30+ гола и едва тогава няма да се води надценен.
Насри - еми просто не е нищо кой знае какво, а като си помисля, че го смятаха за новият Зидан... просто ми става смешно.
Ибра - като се има предвид колко пари даде за него Барса и какво направи за отбора... тоя бастун определено е силно надценен.
Снайдер - същото като за РВП! Направи един много силен сезон, даже най-точно казано ПОЛУСЕЗОН - първата половина на 2010-а година и го обявиха за някакъв футболен феномен... Е искам да попитам с какво се е проявил тоя "феномен" през следващите 2 години? Защо не показва същото ниво на игра? И само заради един единствен силен сезон в цялата му кариера трябва ли да се възвеличава до небето?
Йозил - ужасно надценен играч, който има много сериозни проблеми с физиката си и винаги втората половина на един сезон е като парцал и не става за нищо. Играч, който претендира да е световна класа да може да изкарва само по половин сезон... Еми определено е надценен!
Чигрински, Хлеб и Адриано - другите малоумни трансфери на Пеп, които се оказаха пълен провал като този на Ибра и Фабрегас, но отбора се изръси яко за тях!

Има и още, но смятам да спра до тук.

Споделям почти всичко написано от теб, но може би аз съм един от малкото фенове на Неймар във форума а и като цяло, знам ли искам го в Барса пък квото ще да става.... :) :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 09 сеп 2012 13:43

Аз за чужденците не искам да говоря, понеже следя предимно български футбол. Ако трябва да изброявам по няколко надценени и подценени играчи...

Надценени- Гонзо, Благой Георгиев, Станислав Костов, Михаил Александров, Бодуров, Гаджев, Сърмов, Галчев, с известни условности- дори Бербатов
Подценени- Мицански, Сашо Тонев, Манолев, Костадин Хазуров, Томислав Костадинов

На Мицански винаги съм смятал, че не му се дават достатъчно шансове да покаже качествата си, а след онзи ден съм абсолютно убеден в това. Като започнем с това, че в България никога не е играл за голям отбор (беше в Пирин 1922, а.к.а. Македонска слава, но може би беше за добро, че не отиде в някой от "грандовете"). После в Полша се скъса да вкарва един сезон, в резулатат на което беше привлечен във влезлия в Първа Бундеслига Кайзерслаутерн. Помня, че тогава вкара гол на Ливърпул в контрола, но веднага след това беше закотвен на пейката. После отиде под наем във Франкфурт във Втора Бундеслига и стана голмайстор там. Върна се в Кайзерслаутерн- и пак същата песен на нов глас. След като пък най-после го викнаха в националния, и там е резерва. А последните 4 мача има 2 гола и 1 много важна асистенция. Това момче определено няма късмет. Мисля си, че на това се дължат неудачите му, защото не съм забелязал да е някакъв особен характер.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”