Teo написа:delqnski47 написа:[offtopic]Знаете ли,че в момента няма НИТО един потребител във форум ''Левски''![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Деляне, тая новина е като мед за душите им[/offtopic]
Да ми обръснат оная работа, дано.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:delqnski47 написа:[offtopic]Знаете ли,че в момента няма НИТО един потребител във форум ''Левски''![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Деляне, тая новина е като мед за душите им[/offtopic]
MCMXIII написа:delqnski47 написа:[offtopic]Ти на театър ходил ли си?
Аз съм ходил много пъти и залата е ВИНАГИ пълна!
Стига с тия малоумни примери![/offtopic]
[offtopic]И театър съм гледал, и опера съм гледал, и хеви концерти съм гледал, и волейбол съм гледал, и футбол съм гледал, и конни съзтезания съм гледал.
На чалга концерт не съм ходил![]()
![]()
![]()
И?[/offtopic]
1982 написа:pesho_1913 написа:1982 написа:
Вашето стадионче се позапълва само Левски или ЦСКА като дойдат, иначе сте си дежурните 100 човека в "Овча купел".
Вие сте много, да знаеш! Верните фенове, пада им отборчето 3 пъти и ги домързява да отидат до стадиона.
Ама вие и като биете пак никой не идва, схващаш ли ??! На финала за купата, въпреки цялата свръхмобилизация сред вашата малцинствена общност, едва 2 000 събрахте.
optimista написа:пичове няма нищо страшно да играете от В група, по добре във В но с чисто и адекватно управление, а докато ги има феновете ще има и футбол!
delqnski47 написа:[offtopic]И за какво трябваше да изреждаш всичко това?Медал ли да ти дам сега![]()
![]()
![]()
Казах ти,че примерът ти е ужасно тъп ти продължаваш...[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост