Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 14:16

ShooterMan написа:
Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!!

Но..."това,което не те убива понякога просто ти е*ава майката"

Веднъж да ви тикнем в Зоните край с вас.Да купите един селски лиценз-край с измислената история.Просто веднъж да посегнеш на мита за неразрушимостта на идола...край.Веднъж да пропаднете в Зоните и няма излизане от там :P

Това,което не те убива не ти ебава майката,ебаваш си я самия ти,ако се откажеш!Но аз лично по малко цесекар не съм станал след тази новина,даже напротив!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 05 сеп 2012 14:16

Хм, ако наистина е така положението с борчовете.. редно е да идат при аматьорите.
Но не виждам защо трябва да се радваме, че поредния отбор заминава на кино. Да, пазиха ги, спасяваха се, трябваше отдавна да са там (че сигурно и да са се върнали вече), ОК.
Но не е радостна новина, защото това е ПОРЕДНИЯ отбор, заминал заради далаверите на Някой. И следващия ПОРЕДЕН отбор може да е вашия. Под Вашия разбирам Всеки, на който и да е фен.
Не е радостна новина и защото колкото и заслужено да е ЦСКА да иде във В група, дотам се стигна заради редица далавери на ограничен кръг хора. И такива хора може да купят всеки 1 отбор и да го пратят по стъпките на ЦСКА, Ботев, Пирин и т.н.
Затова дори и когато ЦСКА си плати по 1 или друг начин за всичките борчове.. не злорадствайте. Пили - платили, ОК.
Но няма смисъл да се радваме на факта, че шепа мутри могат да разсипят А група отбор по отбор както им дойде.
Мога да се радвам, че 1 отбор ще плати за издънките си, но не мога да се радвам, че това им го причини поредния мутрафон. Дори и когато жертвата е Вечния враг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 05 сеп 2012 14:17

futbolqga написа:Доста ми е интересно защо повечето левскари се радват на тази новина.Разбирам феновете на Пирин, Ботев, Сливен, Черноморец или някой от другите измамени от ЦСКА отбори (леле - те станаха доста, но ... това е друга тема) да се радват, но някак си аз лично не изпитвам радост от тази новина.Ако погледнем реално на нещата, можете ли да си представите българското първенство без дербито Левски - ЦСКА?Аз лично не мога.Честно казано за мен няма да има друг дразнител в първенството - макар да има и по-добри отбори от Левски, за мен пак няма да бъдат дразнители от ранга на ЦСКА.Българското първенство и без това става все по-безинтересно със всяка изминала година, поне дербито за сега задържа интереса ми, но без него ... май български футбол ще се гледа все по-рядко (поне от моя страна).

Много хора си мислят така като тебе. Още при социализма трябваше да направят "А" група от два отбора и да си разменят титли, купи и победи. То от тогава си стои лафа , че родната А група е двойка неврозни кюфтета с една голяма гарнитура. Не няма да е интересно първенството - напротив без измислените грандове ще е много по добре. Защото България не е София. И не може не легитимното БФС да е майка за миропомазаните социалистически рожби и мащеха за другите. Трябва да се закрие федерацията и първенството. Проядено е от мафиотските структури.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2012 14:18

MCMXIII написа:
dodo7271 написа:От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.

Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????

Вашето стадионче се позапълва само Левски или ЦСКА като дойдат, иначе сте си дежурните 100 човека в "Овча купел".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 сеп 2012 14:19

ShooterMan написа:
Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!!

Но..."това,което не те убива понякога просто ти е*ава майката"

Веднъж да ви тикнем в Зоните край с вас.Да купите един селски лиценз-край с измислената история.Просто веднъж да посегнеш на мита за неразрушимостта на идола...край.Веднъж да пропаднете в Зоните и няма излизане от там :P

Сигурно говориш от личен опит, защото като ти чета коментарчетата си в много здраво нагазил в "ЗОНАТА" и няма никакъв шанс да излезеш от там.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 сеп 2012 14:19

кой го интересува мнение от син :roll:, колкото до темата, да се приключва по някакъв начин, че вече ми писна да чета проблемите на боклуците...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 сеп 2012 14:19

:arrow:
Последна промяна от Червени_шампиони на 05 сеп 2012 14:33, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 сеп 2012 14:19

Дано най-накрая единствения отбор който не е преминал през задължителните групи преди да играе в А група да мине както си му е реда и както са направили другите отбори.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 14:20

Neron написа:Дано най-накрая единствения отбор който не е преминал през задължителните групи преди да играе в А група да мине както си му е реда и както са направили другите отбори.

Нека минава и да мирясате,че ми писна от сини ревльовци!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 сеп 2012 14:22

delqnski47 написа:
Neron написа:Дано най-накрая единствения отбор който не е преминал през задължителните групи преди да играе в А група да мине както си му е реда и както са направили другите отбори.

Нека минава и да мирясате,че ми писна от сини ревльовци!

много се изкефя да играе ме в В група, да видим подуенци щастливи, това ми мечтата :P

Върни се в “Архив”