delqnski47 написа:Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!
Ами честно да ти кажа, не съм очаквал друго!Просто за пореден път се убеждавам в истинността на думите “Не е важно Аз да съм добре – важното е съседа да е зле"!!!Жалка родна картинка..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!
percival написа:Колко дребни душици плъзнаха из форума не е истина.Колко народ сме комплексирали и сме им трън в гъзовете.Направо цялото животинско царство е тук
ЦСКА ще го има на пук на всички ,по един или руг начин.Това е най-успелият и титулуван роден клуб.Без ЦСКА няма футбол в България.
delqnski47 написа:MCMXIII написа:Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????
Колко фенове има Славия и колко ЦСКА и Левски знаеш ли?
RedeviL написа:delqnski47 написа:Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!
Ами честно да ти кажа, не съм очаквал друго!Просто за пореден път се убеждавам в истинността в думите “Не е важно Аз да съм добре – важното е съседа да е зле"!!!Жалка родна картинка..
tsonpen написа:Ако сега ви пратят във В група, можете само да съжалявате, че българската система не е достатъчно строга и не го направи през миналия сезон заради допинга и неуредените дела с Черноморец. Вече щеше да е започнало пречистването в клуба, а догодина да бъдете вече в Б група. А сега всичко ще се проточи по-дълго.
Макар, че въобще не е сигурно, че няма да прескочите трапа сега. "Възраждане" правят декларацията си за да натиснат Титан. Ако Титан погледнат реално, може и спасението да сработи.
dodo7271 написа:MCMXIII написа:dodo7271 написа:От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.
Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????
Не говоря да не са равни. Естествено, че всички трябва да са равни. И щом имат дългове, отиват във "В" група. Говоря, че от това ще пострада футболът - по-малък зрителски интерес, никакви тв-права и т.н. Конкретно с Шотландия даваш кофти пример. 50 милиона паунда по-малко взеха клубовете за тв-права този сезон. И ако зе Селтик тези пари не са проблем, то за другите са много сериозен проблем.
Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта