Ливърпул - Арсенал 02.09.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал 02.09.2012

Мнениеот cska_kts_888 » 05 сеп 2012 12:40

Udoji90 написа:
adams_drugs написа:Искам само да отбележа отличната игра на Абу Диаби,футболист,който беше дълго време обиждан и критикуван от брилянтните футболни ,,капацитети,, в нашия форум.Добре че Венгер не го изгони,както настояваха много от ,,компетентните,, ни привърженици...

+1 :!:

Всеки си има свое виждане,не може да ме убедиш,че Диаби е по-добър от Алекс Сонг и това че е направил 1 силен от 3 мача не означава,че е звезда.Да не говорим,че той от както е в Арсенал няма нито един пълен сезон винаги е контузен и такива моментни проблясъци не означават нищо...Не искам да се карам с никой просто това е мойто мнение :))
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал 02.09.2012

Мнениеот Udoji90 » 10 сеп 2012 12:56

cska_kts_888 написа:
Udoji90 написа:
adams_drugs написа:Искам само да отбележа отличната игра на Абу Диаби,футболист,който беше дълго време обиждан и критикуван от брилянтните футболни ,,капацитети,, в нашия форум.Добре че Венгер не го изгони,както настояваха много от ,,компетентните,, ни привърженици...

+1 :!:

Всеки си има свое виждане,не може да ме убедиш,че Диаби е по-добър от Алекс Сонг и това че е направил 1 силен от 3 мача не означава,че е звезда.Да не говорим,че той от както е в Арсенал няма нито един пълен сезон винаги е контузен и такива моментни проблясъци не означават нищо...Не искам да се карам с никой просто това е мойто мнение :))

Преди да започнат контузиите му, Диаби за мен беше по-добър от Сонг. В последните няколко сезона обаче е все с травми (преди това мисля, че имаше сезони без контузии - май не си прав, че няма пълен сезон в Арсенал), а Сонг се възползва от шанса си и се разви неимоверно, с което изпревари Диаби. Ако обаче Диаби беше здрав и играеше редовно, не се знае дали сега нямаше да е по-добър от Сонг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Арсенал”