Ливърпул - Арсенал 02.09.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Ливърпул - Арсенал 02.09.2012
Kristianc написа:0:2 Арсенал ще покаже на дърветата как се играе.
Познах

- we are the champions
- Контакти:
Напълно заслужена победа честито.
- IvanAtanasov
- Контакти:
само честито мога да кажа на феновете на 'артилеристите' . напълно заслужена победа, дано продължават така !
- arsenvengerin
- Контакти:
Поздравления за Арсенал.Като цяло заслужена победа.
-
- Контакти:
Страхотна победа,получи се така,както и очаквах...От мач на мач все по добре,все пак отбор се гради много трудно...Искам само да отбележа отличната игра на Абу Диаби,футболист,който беше дълго време обиждан и критикуван от брилянтните футболни ,,капацитети,, в нашия форум.Добре че Венгер не го изгони,както настояваха много от ,,компетентните,, ни привърженици...
Чудесна победа срещу един от най-неудобните отбори за Арсенал и то, като гост. След първите два кръга, головата немощ и многото нови играчи се притеснявах да не стане, като миналата година. Е, освен Жиру смятам, че трансферите са точни. Надявам се французина съвсем скоро да покаже качествата си и да заработи големия си трансфер. Санти Касорла играе страхотно, а тепърва ще свиква с футбола в Англия. Засега се справя идеално и като пасове и дори вкара. Бях против привличането на Подолски, но човека ме опровергава и всеки мач доказва, че е сериозен играч. Сериозно впечатление ми прави защитата. В последните сезони това звено беше най-големия проблем на Арсенал. Вермаален знаем, какво може, но Мертезакер ме изненада с формата си. Не разбирам вратарската смяна, но явно в момента Маноне е човека, заради контузията на Шчесни. Много се радвам и за двата бека Гибс и Дженкинсън, защото са млади момчета и бъдещето е пред тях.
- Udoji90
- Контакти:
adams_drugs написа:Искам само да отбележа отличната игра на Абу Диаби,футболист,който беше дълго време обиждан и критикуван от брилянтните футболни ,,капацитети,, в нашия форум.Добре че Венгер не го изгони,както настояваха много от ,,компетентните,, ни привърженици...
+1

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...