Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Мнениеот haha » 04 сеп 2012 20:57

Pichichi написа:
haha написа:40 млн. за Аксел Витцел :shock: :shock: :shock:

Е какво се чудиш !!!
Витцел си е играч който играе на всички постове по терена от нападател до бек и централен защитник.
Не мисля че е по-слаб като полузащитник от Хави Мартинес примерно !!!
Ясно е че цената е надута ама португалците винаги така продават и тази година Порто и Бенфика пак яко намазаха
от Хълк,А.Перейра,Гуарин,Витцел,Хави Гарсия. Интересното е че Бенфика продаде 2-ма от титулярите си
в халфовата линия -> Х.Гарсия и Витцел.

Не отричам качествата на белгиеца,нито пък на Хави Мартинес,но не е нормално да се дават такива умопомрачителни цени за който и да е футболист.
П.п.А оня палячо aguias дори не заслужава внимание,много жалко човече.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 04 сеп 2012 23:27

Как успяват португалските клубове постоянно да правят такива скъпи трансфери ? Всеки сезон продават футболисти за по 40+ мил. € . Едно голямо БРАВО !

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 05 сеп 2012 09:32

THE G.A.M.E написа:
Само Сините! написа:Страшен клуб майна- 2 титли на Англия и една КНК която можеше да спечели дори и Фулъм преди 2 години(ЛЕ),и кви ли не посредствени отборчета го взеха тоя турнир,взимахте залязващите звезди и завършвахте в златната среда...
Ебати легендарния клуб бате :lol:
Верно имате ебати комплексите като ви кажат че не сте били топ отбор преди Абрама :lol:

Aбе батко, аз да не съм станал фен на "Сините" заради трофеите ?
То неможе всички да сме глорихънтъри и да подкрепяме Юнайтед. :lol:

И откъде знаеш феновете на Юнайтед за какво са станали привърженици на самия отбор? Тези заучените фразички отдавна са се изтъркали,нали знаеш? Май имаш някакви комплекси на тема фенщина,защото си тръгнал да се изкарваш като по-голям фен от останалите. Ами да вземем да ти ръкопляскаме всички,че си избрал Челси преди да ви обсипе мутратата с праните си пари? А между другото дали си наясно кога ви нарастна фенската база? Я ми къже къде беше мутрата в Юнайтед през годините,която беляза възхода и кой точно трябва да се срамува на тази тема - ние или вие?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 05 сеп 2012 09:42

THE G.A.M.E написа:
Само Сините! написа:Страшен клуб майна- 2 титли на Англия и една КНК която можеше да спечели дори и Фулъм преди 2 години(ЛЕ),и кви ли не посредствени отборчета го взеха тоя турнир,взимахте залязващите звезди и завършвахте в златната среда...
Ебати легендарния клуб бате :lol:
Верно имате ебати комплексите като ви кажат че не сте били топ отбор преди Абрама :lol:

Никой не твърди, че Челси са легендарен Клуб !
Нито, че са били гранд, или нещо подобно ...
Бяха един от добрите отбори на острова.
И Клуб, със своя специфична история и игра.
Това бе отборът, който 1-ви загърби типичното за британските тимове - Ритай на високо, скачай и тичай !!

И се гордея, че съм си ги избрал да ги подкрепям, когато не бяха сред много-големите.
Жалко, че Хълк също не ги избра, но той губи.

Ти ще решиш ли какво твърдиш? Мисля,че много добре бях написал по-горе какви бяхте преди Абрама,а ти ми каза,че съм си нямал представа? :lol: :lol: :lol:
Вие бяхте един от добрите отбори и нищо повече - мястото ви варираше от 4 до 6. Вие не бяхте нищо особено и не се борихте за трофеи,защото нямахте класа. Вече след идването на Абрама всичко се промени.

И в същия момент ти ми казваш,че това не била истината и съм си нямал идея? Аз вероятно съм по-запознат с историята на Челси от теб,но благодаря за смеха приятелю!
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2012 10:26

sMotLiO написа:Ти ще решиш ли какво твърдиш? Мисля,че много добре бях написал по-горе какви бяхте преди Абрама,а ти ми каза,че съм си нямал представа? :lol: :lol: :lol:
Вие бяхте един от добрите отбори и нищо повече - мястото ви варираше от 4 до 6. Вие не бяхте нищо особено и не се борихте за трофеи,защото нямахте класа. Вече след идването на Абрама всичко се промени.

И в същия момент ти ми казваш,че това не била истината и съм си нямал идея? Аз вероятно съм по-запознат с историята на Челси от теб,но благодаря за смеха приятелю!

Къде и кога съм твърдял, че Челси е "суперГранд" ?
Ако си взел за такова мнението ми, където просто посочих, че Челси и преди руснака си печелеше тук-таме Купи, значи си го интерпретирал по-начин, който няма общо с написаното от мен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2012 10:31

THE G.A.M.E написа:Aбе батко, аз да не съм станал фен на "Сините" заради трофеите ?
То неможе всички да сме глорихънтъри и да подкрепяме Юнайтед. :lol:

Никой не твърди, че Челси са легендарен Клуб !
Нито, че са били гранд, или нещо подобно ...
Бяха един от добрите отбори на острова.
И Клуб, със своя специфична история и игра.
Това бе отборът, който 1-ви загърби типичното за британските тимове - Ритай на високо, скачай и тичай !!

И се гордея, че съм си ги избрал да ги подкрепям, когато не бяха сред много-големите.
Жалко, че Хълк също не ги избра, но той губи.

Разбрахме всички че гроздето е кисело. Не е нужно да го повтаряш постоянно :)
П.П. Аз изпитвах симпатии към Челси през 90- те и началото на новия век. Дойде Абрамович и от тогава ми се драйфа от отбора му.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2012 10:41

sMotLiO написа:И откъде знаеш феновете на Юнайтед за какво са станали привърженици на самия отбор? Тези заучените фразички отдавна са се изтъркали,нали знаеш? Май имаш някакви комплекси на тема фенщина,защото си тръгнал да се изкарваш като по-голям фен от останалите.

Ами нека започнем с това, че преди Юнайтед да вземат прословутата КЕШ на Ноу Камп, аз лично познавах точно 2-3 фена на този Клуб.
Ест. че съдя от собствената си камбанария, ама ако твърдя че съм имал глобална представа за нещата, значи да излъжа.
Но някак си съм убеден, че като цяло в България, преди този успех над Байерн, нещата са били долу-горе идентични.
Тоест, едвали всеки интересуваш се от английски футбол е познавал много фенове на Юнайтед.

И не, нямам комплекси ...
Просто давам отговор на някои, които твърдят че всички фенове на "Сините" от Лондон в България са такива, след идването на Баце Роман.
Междудругото, Челси има привърженици в този форум ( освен мен ) ... Които са такива, преди Абрамович.
Това едвали може да се каже за Юнайтед ...
Не се заяждам, просто посочвам факти.
И да, много по-футболно е да избереш да подкрепяш тим, който няма особени успехи.

sMotLiO написа:да вземем да ти ръкопляскаме всички,че си избрал Челси преди да ви обсипе мутратата с праните си пари?

Призоваваш да не използваме клишета, но и сам го правиш ...
"Челси бил станал голям отбор, едва след парите на руснака" ?
Е, посочи ми един голям Клуб, който е станал такъв без пари !?
Барселона, Реал М. Ман. Юн. Милан, Ювентус, Байерн М. ... ъъъъ, тези Клубове не разполагат ли с финанси, отвъд възможностите на повечето други в Европа ???

Много ясно, че ти трябва много пари, за да направиш тим, който да е над масовката ...
Така че, айде стига с тия обвинения.
Всички, абсолютно всички Клубове, ако разполагаха с финансите на Челси преди Роман, едвали щяха да имат повече успехи от тях !
А от известно време Челси започна да постига успехите на Грандовете, защото просто започна да пръска толкова пари, колкото и те.
Това е положението ... Свиквайте.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2012 10:48

THE G.A.M.E написа:Призоваваш да не използваме клишета, но и сам го правиш ...
"Челси бил станал голям отбор, едва след парите на руснака" ?
Е, посочи ми един голям Клуб, който е станал такъв без пари !?
Барселона, Реал М. Ман. Юн. Милан, Ювентус, Байерн М. ... ъъъъ, тези Клубове не разполагат ли с финанси, отвъд възможностите на повечето други в Европа ???

Много ясно, че ти трябва много пари, за да направиш тим, който да е над масовката ...
Така че, айде стига с тия обвинения.
Всички, абсолютно всички Клубове, ако разполагаха с финансите на Челси преди Роман, едвали щяха да имат повече успехи от тях !
А от известно време Челси започна да постига успехите на Грандовете, защото просто започна да пръска толкова пари, колкото и те.
Това е положението ... Свиквайте.

Когато видя Байерн в такава компания настръхвам :evil:
Байерн са си изкрали парите, не чакат някой олигарх, шейх, министър председател или заем от банка.
По - добре си говори за Абрамович. Там си по- силен ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2012 11:03

MCMXIII написа:Когато видя Байерн в такава компания настръхвам :evil:
Байерн са си изкрали парите, не чакат някой олигарх, шейх, министър председател или заем от банка.
По - добре си говори за Абрамович. Там си по- силен ;)

Няма никакво значение по-какъв начин даден Клуб си е осигурил мощни финанси.
В крайна сметка, Абрамович закупи Челси, чак след като стана ясно, че отборът се класира за Шампоионската лига !

Значи, "Сините" от Лондон сами са си извоювали финансовата мощ. :lol:
Това е положението Баце ...
Независимо дали ви харесва или не, Челси влезе с шут през вратата при "Елитът" на Европа. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2012 11:09

Игра, като си толкоз широко скроен, защо пикаеш газ, че Зенит хвърлят пари?
Свиквай Баце :) :) :)

Върни се в “Футбол - Свят”