wolf написа:40млн се опрощават? Ей така?
По-скоро някой е искал да си врътне далавера за 40 млн и като не го е огряло,решава да си ги опрости

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wolf написа:40млн се опрощават? Ей така?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:wolf написа:40млн се опрощават? Ей така?
По-скоро някой е искал да си врътне далавера за 40 млн и като не го е огряло,решава да си ги опростиА това без натиск от властта няма как да стане
Янис Зику написа:Искат или не, тия 40 милиона ще го опростят бързо-бързо, защото бат Бойко веднага ще им смали броят на регионите, които трябва да почистват.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
W84me написа:Янис Зику написа:Искат или не, тия 40 милиона ще го опростят бързо-бързо, защото бат Бойко веднага ще им смали броят на регионите, които трябва да почистват.
Ами то вие винаги на това чакате, обаче Бойко след изборите е бита карта...
Червени_шампиони написа:Разбирате ги явно нещата, жалко, че "умни", интелектуални хора, като вас немогат да се реализират в никоя друга област, освен в гледането на крави.
CTAHKO написа:Абе важното е да се нормализират нещата и да има някакъв баланс,за да има конкуренция,а не да идват никому неизвестни отборчета и да ни отсвирват още преди да са почнали мачоветеСлаб ЦСКА не е добре и за Левски и това се вижда от представянето на оборите в ЕКТ
Иначе кой щял да вземе титлата,кой купата не е важно.Важното е като излезнеш от това първенство,каакво ще покажеш
А в момента нас ни няма на картата(имам предвид всички БГ отбори)
blue avalanche написа:CTAHKO написа:Абе важното е да се нормализират нещата и да има някакъв баланс,за да има конкуренция,а не да идват никому неизвестни отборчета и да ни отсвирват още преди да са почнали мачоветеСлаб ЦСКА не е добре и за Левски и това се вижда от представянето на оборите в ЕКТ
Иначе кой щял да вземе титлата,кой купата не е важно.Важното е като излезнеш от това първенство,каакво ще покажеш
А в момента нас ни няма на картата(имам предвид всички БГ отбори)
Що бе?Слаб ЦСКА и силен Лудогорец лошо ли е?Или "силен" ЦСКА означава,че всички БГ отбори ще мачкат в ЕКТ?Тц,тц,тц...Те "силните" ЦСКА ги думкат в Европа,та...
Иначе-80% сделката щяла да стане за България означава,че по-скоро няма да стане.
ПП.Винаги ми е било интересно как журналистите ги "смятат" тези проценти...![]()
![]()
warhead написа:Много ме кефи как посиня от страх![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта