Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: "Титан" поиска 14 милиона за акциите си - сделка ще има

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2012 01:00

wolf написа:40млн се опрощават? Ей така?

По-скоро някой е искал да си врътне далавера за 40 млн и като не го е огряло,решава да си ги опрости 8-)А това без натиск от властта няма как да стане ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 сеп 2012 01:09

CTAHKO написа:
wolf написа:40млн се опрощават? Ей така?

По-скоро някой е искал да си врътне далавера за 40 млн и като не го е огряло,решава да си ги опрости 8-)А това без натиск от властта няма как да стане ;)

Именно. Кой ще тръгне да опростява 40 милиона, било то и малоумни перничани?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2012 01:30

Янис Зику написа:Искат или не, тия 40 милиона ще го опростят бързо-бързо, защото бат Бойко веднага ще им смали броят на регионите, които трябва да почистват.

Ами то вие винаги на това чакате, обаче Бойко след изборите е бита карта...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2012 01:33

Абе важното е да се нормализират нещата и да има някакъв баланс,за да има конкуренция,а не да идват никому неизвестни отборчета и да ни отсвирват още преди да са почнали мачовете 8-) Слаб ЦСКА не е добре и за Левски и това се вижда от представянето на оборите в ЕКТ :!: Иначе кой щял да вземе титлата,кой купата не е важно.Важното е като излезнеш от това първенство,каакво ще покажеш :!: А в момента нас ни няма на картата(имам предвид всички БГ отбори)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 сеп 2012 02:07

W84me написа:
Янис Зику написа:Искат или не, тия 40 милиона ще го опростят бързо-бързо, защото бат Бойко веднага ще им смали броят на регионите, които трябва да почистват.

Ами то вие винаги на това чакате, обаче Бойко след изборите е бита карта...

Добре де, обясни ми, защо ти абсолютно винаги се опитваш да завъртиш нещата така, че ние, феновете на ЦСКА сме виновни за всичкото зло на света? Тези 40 милиона как са натрупани? Нали Титан са поели издръжката на отбора, те са длъжни да ги дават. Друг е въпроса, че си ги отчитат като заеми, а не е редно.

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 05 сеп 2012 02:11

Червени_шампиони написа:Разбирате ги явно нещата, жалко, че "умни", интелектуални хора, като вас немогат да се реализират в никоя друга област, освен в гледането на крави.

ха ха ами ти като ги разбираш повече,обясни им на хората за какво иде реч с тези 40 милиончета РАЗБИРАЧО :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2012 06:39

CTAHKO написа:Абе важното е да се нормализират нещата и да има някакъв баланс,за да има конкуренция,а не да идват никому неизвестни отборчета и да ни отсвирват още преди да са почнали мачовете 8-) Слаб ЦСКА не е добре и за Левски и това се вижда от представянето на оборите в ЕКТ :!: Иначе кой щял да вземе титлата,кой купата не е важно.Важното е като излезнеш от това първенство,каакво ще покажеш :!: А в момента нас ни няма на картата(имам предвид всички БГ отбори)

Що бе?Слаб ЦСКА и силен Лудогорец лошо ли е?Или "силен" ЦСКА означава,че всички БГ отбори ще мачкат в ЕКТ?Тц,тц,тц...Те "силните" ЦСКА ги думкат в Европа,та...
Иначе-80% сделката щяла да стане за България означава,че по-скоро няма да стане.
ПП.Винаги ми е било интересно как журналистите ги "смятат" тези проценти... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 05 сеп 2012 08:06

blue avalanche написа:
CTAHKO написа:Абе важното е да се нормализират нещата и да има някакъв баланс,за да има конкуренция,а не да идват никому неизвестни отборчета и да ни отсвирват още преди да са почнали мачовете 8-) Слаб ЦСКА не е добре и за Левски и това се вижда от представянето на оборите в ЕКТ :!: Иначе кой щял да вземе титлата,кой купата не е важно.Важното е като излезнеш от това първенство,каакво ще покажеш :!: А в момента нас ни няма на картата(имам предвид всички БГ отбори)

Що бе?Слаб ЦСКА и силен Лудогорец лошо ли е?Или "силен" ЦСКА означава,че всички БГ отбори ще мачкат в ЕКТ?Тц,тц,тц...Те "силните" ЦСКА ги думкат в Европа,та...
Иначе-80% сделката щяла да стане за България означава,че по-скоро няма да стане.
ПП.Винаги ми е било интересно как журналистите ги "смятат" тези проценти... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ме кефи как посиня от страх :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2012 08:39

Какви 40 милиона ви гонят бе, вие добре ли сте? За какво са дадени тия пари? Каквито ще комисионни и заплати да са давани, абсурд е да се натрупа такава сума, особено след като се приспаднат въпросните 14 милиона. Какво - 54 милиона ли са вкарали Титан в ЦСКА до момента? :lol: И понеже са добра душа, ще опростят 40 милиона :lol: :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2012 09:45

warhead написа:Много ме кефи как посиня от страх :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нали?Само ми кажи как позна?Да не си погледнал в "кристалната топка"? :o

Върни се в “Архив”