Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Re: Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Мнениеот Shtuka » 04 сеп 2012 10:47

joring написа:
Shtuka написа:
joring написа:Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?
Вярно не се бореха за титлата всяка година, но и този ден щеше да дойде, просто парите на руснака помогнаха всичко да стане много по-бързо. Не е случайно, че в ерата на Висшата Лига билетите на Стамфорд Бридж винаги са най-скъпите, Челси винаги са си имали финансова мощ да си купят 1-2 топ играчи на сезон и са го правили преди Абрамович. ;)

Как ще са били топ отбор Челсито винаги?!Възходът им почна в средата на 90-те години на миналия век!

Май не обичаме да четем?
Къде съм написал, че Челси винаги са били топ отбор? За възхода им мисля, че точно съм написал, че говоря за Висшата лига!
Написах, че вече си бяха топ отбор и преди Абрамович, като успехите им така или иначе щяха да дойдат, но парите на руснака помогнаха това да стане много по-бързо. Челси вече си бяха изградили статут на отбор от топ 4, имаха(и все още имат) добра школа и както написах не им представляваше проблем да си купят по 1-2 добри играча на сезон.
И не, не съм от Челси, от Арсенал съм, но това не означава, че не може да следя и други отбори.

Така съм те разбрал,за това не ги обичам тези форуми.И обичам да чета,поне по книга на месец ;) Съмнявам се,че без Абрамович щяха да са спечелили досега нещо...но щом казваш.А колкото до школата им,точно заради Абрамович никое от децата там не може да се докопа до първия отбор,трансфери,трансфери и пак трансфери...това е Челси,купува готови футболисти и търси бързи успехи за да задоволи Роман,а децата от школата ходят под наем по другите отбори,но то си е така от повече от 15години...имаше един Джоди Морис и Джон Харли,които бяха обявили навремето за големи таланти,но и те не се развиха така както всички очакваха...от сегашните Джош Макекрън и Райън Бертранд имат таланта,но като че ли не получават толкова шансове...Но пък темата е за Хълк и Зенит,незнам изобщо защо говорим за Челсито :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

evro12
Контакти:

Мнениеот evro12 » 04 сеп 2012 11:02

Ще дишат прахта на Анжи.
Ето'o е сто пъти по-добър от Хълк.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 сеп 2012 11:12

Днес излезе инфо че Зенит ще се пробват и за Нани от Ман. Ю !!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2012 11:14

evro12 написа:Ще дишат прахта на Анжи.
Ето'o е сто пъти по-добър от Хълк.

Нещо не си в час мойто момче още без Хълк Зенит стана убедителен шампион а Анжи с Ето`О едвам се домъкна до първите 5! ;)

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 04 сеп 2012 11:18

Изненадваю трансфер,типичен пример за това как се работи в Русия и как дърпат на горе със страшна скорост :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 04 сеп 2012 11:47

joring написа:
Shtuka написа:
joring написа:Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?
Вярно не се бореха за титлата всяка година, но и този ден щеше да дойде, просто парите на руснака помогнаха всичко да стане много по-бързо. Не е случайно, че в ерата на Висшата Лига билетите на Стамфорд Бридж винаги са най-скъпите, Челси винаги са си имали финансова мощ да си купят 1-2 топ играчи на сезон и са го правили преди Абрамович. ;)

Как ще са били топ отбор Челсито винаги?!Възходът им почна в средата на 90-те години на миналия век!

Май не обичаме да четем?
Къде съм написал, че Челси винаги са били топ отбор? За възхода им мисля, че точно съм написал, че говоря за Висшата лига!
Написах, че вече си бяха топ отбор и преди Абрамович, като успехите им така или иначе щяха да дойдат, но парите на руснака помогнаха това да стане много по-бързо. Челси вече си бяха изградили статут на отбор от топ 4, имаха(и все още имат) добра школа и както написах не им представляваше проблем да си купят по 1-2 добри играча на сезон.
И не, не съм от Челси, от Арсенал съм, но това не означава, че не може да следя и други отбори.

Чак пък да имат силна школа. Бяха взели таланти от Уест Хем (изградени играчи) по едно време.

haha

Мнениеот haha » 04 сеп 2012 11:49

40 млн. за Аксел Витцел :shock: :shock: :shock:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 сеп 2012 12:07

haha написа:40 млн. за Аксел Витцел :shock: :shock: :shock:

Е какво се чудиш !!!
Витцел си е играч който играе на всички постове по терена от нападател до бек и централен защитник.
Не мисля че е по-слаб като полузащитник от Хави Мартинес примерно !!!
Ясно е че цената е надута ама португалците винаги така продават и тази година Порто и Бенфика пак яко намазаха
от Хълк,А.Перейра,Гуарин,Витцел,Хави Гарсия. Интересното е че Бенфика продаде 2-ма от титулярите си
в халфовата линия -> Х.Гарсия и Витцел.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2012 13:34

Shtuka написа:Съмнявам се,че без Абрамович щяха да са спечелили досега нещо...

Преди Абрамович, през 90-те на миналият век Челси спечели КНК ( тогава вторият най-реномиран турнир в Европа ) + "СуперКупата на Европа ( победа над Реал М. ) ... И още няколко Купи на Англия и Лигата.

Та, щом казваш, че без Абрамович немогат, значи "вероятно" ( обърни внимание на кавичките ... :lol: ) ... Е така. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 сеп 2012 14:06

Челси преди Абрама няма нищо общо с Челси след Абрама. Без значение е колко ще се обяснявате разни челсисти в обратното.

И все пак има нещо вярно в това,което казвате. Челси определено бележеше един възход в представянето си преди появата на Абрама и като отбор се бе стабилизирал в първата 6-ца, но е лъжа твърдението, че сте финиширали редовно в топ 4. Имате едно 3то и две 4ти места преди идването на Абрама. Говоря за период от около ~11 години - началото на ВЛ. Имате не малко 4ти,5ти и 6ти места,но точно три пъти бяхте влизали в топ 4. Вече след идването на Абрама започнахте да гоните първите места навсякъде. Изградихте шампионски отбор и шампионски манталитет.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”