Ванко_Ултраса написа:sure thing1926 написа:Ванко, какъв е тоя Илиян? Колко мача реши, в колко скандала се намеси? Да си ходи! Имаше шанса играе пред най-любвеобилната и толерантна публика в България. В единствения клуб, който възражда кариери и създава големи играчи. Тръгнал момъка от село Звъничево, Пазaрджишко да чупи стойки на Кокала?! Първо се докажи, пък тогава я отваряй тази голяма уста. Лимона да си го чул да се замесва в кавги? Пиянде бил, не знам какъв. Усети, че се намира в клуб, а не в сдружение на две години. Усети, че си има работа с Истински майни, а не с диви.... Курдов също ще бъде смирен и усърден. Радвайте се, на това, което имаме. Хубаво, лошо, наше си е! Черно-бяла романтика с футболисти, събрани от кол и въже! Ама не губят!
Аааа тук вече НЕ си прав,брат - в лицето на Илиан имахме най-младото, бързо и технично ляво крило в "А"гр.
Как да се докаже, като Велев не го пуска? Нали видя срещу Витес в Холандия младите Илиан и Станислав като влезнаха второто полувреме, какво стана.
Илиан и Малама с включванията си нееднократно показваха, че са готови за титуляри.
Аз съм се отчаял, брат, че някога в нашия клуб ще има ред и ще се работи на професионално ниво.
Ония ден се прибирам от работа с един колега и от дума на дума стана ясно, че се познава с башата на наш юноша...и знаеш ли какво му е казал бащата на нашата юношка - че Насьо му искал 50 000лв за да играе сина му.
Направо онемях ти казвам, майна...не мога да си вдигна главата от земята...толкова съм се отчаял.
За да не бъда голословен другия път като се видим ще го питам за фамилията на това момче.
Няма, брат...няма да се оправим, майна.
Sad But True
Ултрас,пак си се вкарал в някви филми.Ти чуваш ли се какво говориш ? 50 000лв ? Ако ги даде тия пари бащата на момчето,ще ги избива две години.Нали ги знаеш заплатите при нас.Стига си дрънкал глупости.Илиан та Илиан,голяма звезда голямо чудо.Ти като толкова си го гледал,кажи какво е направил ? Комбинация ли някаква,удар отдалече ли,някакви пасове извънземни ли,пряксвободни като Бащата ли ? Добър е,ама на малки вратички.Разни тиквеници,дето не ги слуша главата,ако искат да играят,като не,да изчезват.