Стига сте се излагали с подобни теми, все едно сме бананова република или сме в разцвета на индустриализацията в началото на миналия век (изберете си който искате от двата варинта). Един колега от предните страници ви даде пример със селските мачове от Англия. А ние тук се кефим, че сме прокарали жица до някакъв стадион, все едно още влаковете ни се движат на въглища и бабите на село си светят с газови лампи.
Тая тема вземете и я ударете по тиквите на онези, които управляват БФС, които допускат футболни отбори с порутени стадиони и без осветление, но иначе с амбиции да играят и в ШЛ, ако ги питаш. Тая тема вземете и я ударете в главите на футболните ни президенти, които си правят оглушки и не искат да вкарат и стадионите си в 21 век, но иначе много ги бива да ръсят пари за център нападателя Бонго-Бонго от държавата Монго и Парк Ви Сан от Манзисан.
Абе, мила родна картинка... съвременен разказ на Чудомир.
Стадионът в Благоевград светна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стадионът в Благоевград светна
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Трябваше отдавна БФС да въведе услови които отбор не си е подменил терена след 2000г. и няма осветление на стадиона си да играе мачовете си от А група на друг стадион така е в Румъния.В момента 9 стадиона отговарят на това условие 3 в София ,Ловеч,Разград,Бургас,Стара Загора,Благоевград,и Каварна наполовина[ там не е подменен терена*].Ако държавата искаше да помогне вади 15мил.за още 9 стадиона[1мил. осветление,600хил.терен*]и лятото всички отбори щяха да играят по хладно и щеше да ма и повече фенове които не са на работа по време на мача и телевизиите щяха да са доволни.Малко по малко нещата започват да се случват дано продължава така и за напред.
По програма срещата е от 17 часа, но феновете на "орлетата" искат да се измести за 20:00 часа или 21:45 когато се играят мачовете от Шампионската лига.
Ако ръководството на Пирин се вслуша в привържениците си, Пирин ще бъде първия отбор, който ще играе мачовете си от "В" група на осветеление.
Това могат да го искат само ненормалниците от СС .Те издигнаха преди години лозунга "Пирин-или КЕШ или нищо" ,затова и си продължаваме с нищото .Осветлението на една футболна среща струва 120-160 лв. на час .Онзи ден на мача с Марек имаше около 400 човека , а са продали 200 билета .Как с 400 лева може да се плати на съдии, линейка ,МВР и др. длъжностни лица , пък и да се пусне осветление .
Ако ръководството на Пирин се вслуша в привържениците си, Пирин ще бъде първия отбор, който ще играе мачовете си от "В" група на осветеление.

Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
- obi4am_pirin
- Контакти:
пирин написа:По програма срещата е от 17 часа, но феновете на "орлетата" искат да се измести за 20:00 часа или 21:45 когато се играят мачовете от Шампионската лига.
Ако ръководството на Пирин се вслуша в привържениците си, Пирин ще бъде първия отбор, който ще играе мачовете си от "В" група на осветеление.Това могат да го искат само ненормалниците от СС .Те издигнаха преди години лозунга "Пирин-или КЕШ или нищо" ,затова и си продължаваме с нищото .Осветлението на една футболна среща струва 120-160 лв. на час .Онзи ден на мача с Марек имаше около 400 човека , а са продали 200 билета .Как с 400 лева може да се плати на съдии, линейка ,МВР и др. длъжностни лица , пък и да се пусне осветление .
Нали си наясно че не всичко е отчетено в Кресна!Билетчетата бяха на стойност 1 лв и отгоре с химикал поправено на 2 лв!Не е болка за умиране но си е чиста измама!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кресна са ми ясни , миналата година билетите им бяха по един лев и на тях пишеше "билет за баня" с ударен печат върху билета -цена 20 лв. ,,това сигурно беше някакъв кочан отпреди 16 години .Проблемът , е че в Благоевград ходят малко зрители на стадиона , не е нормално на мач като Пирин - Марек , нищо че е във В група , да има 400 зрители .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
- Артилериста
- Контакти:
Евала,така се прави!!!!

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Малоумна работа.
1.БФС е виновно от където и да го погледнеш ако 2008 беше заложило изисквания до края на 2013 всеки стадион от А и Б групите да покрият минимум изисквания като осветление,покритие на трибуни(поне 30 %),съблекални и т.н.До сега щяхме да имаме голям напредък,но докато се чака на самоинициатива така ще е.
2.Относно Пирин.Човек като Чапов взима клуб като Пирин без никакви амбиции.Щом не му се занимава с футбол да ги остави и общината може да се справи на такъв етап В група.
3.Защо феновете не ходили на мач.Ми какво да ходиш половината от така наречените футболисти ритат вечер на изкуствени игрища с хора от махалата.Сещате ли се какъв мач става във В група.ЯК!!!На мен Левски не ми харесват на този етап вие за Пирин ми говорите.
Решението е едно да се поставят изисквания от БФС поне за А група.Примерно изисквания до 2017.Всички които искат да играят в А футболна група да имат осветление с над 1400 lum осветление.Задължително покритие поне на 70 % от стадиона и т.н. да не ги изброявам.Само с изисквания можем да се оправим или поне фена да се чувства желан на стадиона.Другото си зависи от клуба.
1.БФС е виновно от където и да го погледнеш ако 2008 беше заложило изисквания до края на 2013 всеки стадион от А и Б групите да покрият минимум изисквания като осветление,покритие на трибуни(поне 30 %),съблекални и т.н.До сега щяхме да имаме голям напредък,но докато се чака на самоинициатива така ще е.
2.Относно Пирин.Човек като Чапов взима клуб като Пирин без никакви амбиции.Щом не му се занимава с футбол да ги остави и общината може да се справи на такъв етап В група.
3.Защо феновете не ходили на мач.Ми какво да ходиш половината от така наречените футболисти ритат вечер на изкуствени игрища с хора от махалата.Сещате ли се какъв мач става във В група.ЯК!!!На мен Левски не ми харесват на този етап вие за Пирин ми говорите.
Решението е едно да се поставят изисквания от БФС поне за А група.Примерно изисквания до 2017.Всички които искат да играят в А футболна група да имат осветление с над 1400 lum осветление.Задължително покритие поне на 70 % от стадиона и т.н. да не ги изброявам.Само с изисквания можем да се оправим или поне фена да се чувства желан на стадиона.Другото си зависи от клуба.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Plovdiv Finest
- Контакти:
"Васил Левски" ; "Георги Аспарухов" ; "Българска Армия" ; "Лазур" ; "Разград Арена" ; "Ловеч" ; "Берое" ; "Калиакра" ; "Христо Ботев" Благоевград"
"Созопол" ; " Христо Ботев" Пловдив" ; "Поморие" ; "Несебър"
"Созопол" ; " Христо Ботев" Пловдив" ; "Поморие" ; "Несебър"