Стадионът в Благоевград светна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стадионът в Благоевград светна
Националният стадион, Георги Аспарухов и Българска армия в София, в Стара Загора, Лазур, на Литекс, на Калиакра, не съм сигурен за Ивайло. Това са стадионите за които се сещам. Едно време осветление имаше и в Горна Оряховица
noi написа:Националният стадион, Георги Аспарухов и Българска армия в София, в Стара Загора, Лазур, на Литекс, на Калиакра, не съм сигурен за Ивайло. Това са стадионите за които се сещам. Едно време осветление имаше и в Горна Оряховица
На Колежа също преди 2 сезона се игра мач на осветление срещу Димитровград, ако не се лъжа. Мисля, че в Созопол също има. В Оризари (базата на Евроколеж) също се играят мачове на осветление, а те са в четвърта дивизия. В Маноле също работи осветлението, но не го ползват (аз лично съм бил там на мач на осветление).
Последна промяна от Corwin на 03 сеп 2012 22:15, променено общо 1 път.
Сега остава да ви сложат и една козирка покриваща поне наи горните 4-5 реда служеща за ВИП и журналистическа ложа .
Не съм сигурен дали в Любимец няма осветление
- Червени_шампиони
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Всъщност колко стадиона в България са с функциониращо осветление?
8 със тоя във Благоевград.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Гледай как ги броим тук-6,7,8...и стига толкова. За пример в Англия утре вечер в 21,45 ч (местно време 19-20 часа) има 70 мача от 5,6,7 и 8 дивизия.Всякакви селски отбори явно имат светлина там!
Червени_шампиони написа:obi4am_pirin написа:Всъщност колко стадиона в България са с функциониращо осветление?
Нали знаеш, че функциониращото осветление не е само в А група?

- obi4am_pirin
- Контакти:
И кво стана?По стадионите на непрофесионалните отбори повече осветление!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
Corwin написа:Червени_шампиони написа:obi4am_pirin написа:Всъщност колко стадиона в България са с функциониращо осветление?
Нали знаеш, че функциониращото осветление не е само в А група?
Само?Та те там са най-зле!По тия картофарници!
damyanov1963:
Забравих стадиона на Лудогорец
Последна промяна от noi на 03 сеп 2012 22:24, променено общо 1 път.