Абе не е ясен особенно въпроса.....става въпрос за това, ние ли кои ненавиждаме....или въобще футболните фенове по света ? Иначе ето моята тройка:
1- Байерн М.
2- Манчестър Ю.
3- Ливърпул
и донякъде Ювентус !
А по принцип като цяло във футболната общественост, като че ли най мразени са:
Реал М.
Байерн М.
Интер
Поне аз с такова впечатление съм останал !
Ненавижданите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ненавижданите
Последна промяна от THE G.A.M.E на 31 авг 2009 15:57, променено общо 1 път.
- Бижутера
- Контакти:
Излиза, че селската сбирщина на дивия стругар САФ е най-мразеното нещо на планетата....логично!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Излиза, че селската сбирщина на дивия стругар САФ е най-мразеното нещо на планетата....логично!
Много са антипатични, наистина. Чувстват се недосегаеми. А съдийския комфорт е безграничен, това ме дразни.
THE G.A.M.E написа:Абе не е ясен особенно въпроса.....става въпрос за това, ние ли кои ненавиждаме....или въобще футболните фенове по света ? Иначе ето моята тройка:
1- Байерн М.
2- Манчестър Ю.
3- Ливърпул
и донякъде Ювентус !
Реал М.
Байерн М.
Интер
Колкото са мразени,толкова са и обичани - сам си прави равносметката...
-
- Контакти:
http://knightonline.forumotion.com/forum.htm nov KO forum flezte plz
-
durex написа:THE G.A.M.E написа:Абе не е ясен особенно въпроса.....става въпрос за това, ние ли кои ненавиждаме....или въобще футболните фенове по света ? Иначе ето моята тройка:
1- Байерн М.
2- Манчестър Ю.
3- Ливърпул
и донякъде Ювентус !
Реал М.
Байерн М.
Интер
Колкото са мразени,толкова са и обичани - сам си прави равносметката...
Тъкмо мислих да го добавя това което си написал.....обикновенно най мразените, са и най обичани !
На мен са ми най-антипатични Ювентус,Интер,Манчестър Юнайтед и Ливърпул.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord VOODOO
GetLost написа:Всички, които говорят за подпиране на Ман Ю, могат ли да си припомнят фарса, с който Барса отстрани Челси миналата година? А и не ми казвайте, че другите грандове в Англия не са подпирани от съдиите... особено в мачовете срещу отбори от средата на таблицата и надолу.
Колкото за дузпата срещу Арсенал... Как решавате, че това е подпиране от съдията, а не просто некадърност и невиждане на ситуациите. Веднага се категоризира като подпиране.
Тогава защо говориш срещу Барса бе келеш? Просто норвежеца явно е адски некадърен и сляп!
И една много важна подробност! Фазата на директните елиминации на ШЛ се състои от два мача! Айде стига сте говорили за вторият мач, а си помислете колко бяхме ощетени ние в първият? И на нас не ни дадоха чиста дузпа, но не ревем! Строг рефер като Колина щеше да даде 3 червени картона на играчи на Челси още в първият мач и 4 във вторият!!! Та хубаво си помисли какво щяха да направят "великите" Челси срещу нас, когато останат със 7 или 8 играча на терена! Катеначото им рухваше веднага и щяха да се радват да загубят с 10:0!!!
Отделно седи въпроса, че ако си ни бяха дали заслужената дузпа първият мач... във реванша Челси нямаше да играе толкова защитно, защото щяха да имат нужда от поне 1 гол, за да стигнат евентуално до продължения и дузпи, т.е. щеше да им се наложи да се надиграват с нас! Е сети се какво им се случаваше на всички отбори, които пробваха да се надиграват с Барселона!!! За справка можеш да питаш феновете на МЮ - червените дяволи пробваха на финала за ШЛ да се надиграват с нас, или пък питай тези на Реал за мача на Бернабеу, или пък тези на Байерн.... да давам ли още примери или картинката ти стана ясна? Барса бе по-ощетеният отбор, но справедливостта тържествува и се класирахме заслужено на финала!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO написа:GetLost написа:Всички, които говорят за подпиране на Ман Ю, могат ли да си припомнят фарса, с който Барса отстрани Челси миналата година? А и не ми казвайте, че другите грандове в Англия не са подпирани от съдиите... особено в мачовете срещу отбори от средата на таблицата и надолу.
Колкото за дузпата срещу Арсенал... Как решавате, че това е подпиране от съдията, а не просто некадърност и невиждане на ситуациите. Веднага се категоризира като подпиране.
Тогава защо говориш срещу Барса бе келеш? Просто норвежеца явно е адски некадърен и сляп!
И една много важна подробност! Фазата на директните елиминации на ШЛ се състои от два мача! Айде стига сте говорили за вторият мач, а си помислете колко бяхме ощетени ние в първият? И на нас не ни дадоха чиста дузпа, но не ревем! Строг рефер като Колина щеше да даде 3 червени картона на играчи на Челси още в първият мач и 4 във вторият!!! Та хубаво си помисли какво щяха да направят "великите" Челси срещу нас, когато останат със 7 или 8 играча на терена! Катеначото им рухваше веднага и щяха да се радват да загубят с 10:0!!!
Отделно седи въпроса, че ако си ни бяха дали заслужената дузпа първият мач... във реванша Челси нямаше да играе толкова защитно, защото щяха да имат нужда от поне 1 гол, за да стигнат евентуално до продължения и дузпи, т.е. щеше да им се наложи да се надиграват с нас! Е сети се какво им се случаваше на всички отбори, които пробваха да се надиграват с Барселона!!! За справка можеш да питаш феновете на МЮ - червените дяволи пробваха на финала за ШЛ да се надиграват с нас, или пък питай тези на Реал за мача на Бернабеу, или пък тези на Байерн.... да давам ли още примери или картинката ти стана ясна? Барса бе по-ощетеният отбор, но справедливостта тържествува и се класирахме заслужено на финала!
Живееш в заблуда за справедливостта и барселона. Тази теория, която си развил за "ощетената барса в първия мач" е меко казано смешна и нагла. Барселона бе натикана насила на финала в Рим и НЯМАШЕ НИКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ.