Имам един въпрос
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Имам един въпрос
За феновете на Нефтохимик. Каква е разликата между вашия отбор и този на Черноморец, защото не откривам абсолютно никаква. И двата отбора сте създадени по един и същи начин. Ако не са били червените куфарчета на Порточанов никога нямаше да чуем за Нефтохимик. Колко много публика имало да домакинствата на Нефтохимик. Разбира се, че е имало благодарение на вход свободен. След като въведоха вход на домакинствата ходеха шепа хора както и сега при Черноморец
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Имам един въпрос
Би ли дал 10 или 20лв за билет е..?И то срещу отбори като Монтана,Своге и т.н..за всички мачове са толкова билетите,а за ВИП ложата 200лв.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- Бижутера
- Контакти:
lionel_messi написа:Би ли дал 10 или 20лв за билет е..?И то срещу отбори като Монтана,Своге и т.н..за всички мачове са толкова билетите,а за ВИП ложата 200лв.
нали отбора се развива по европейски модел...билетите влизат в това развитие

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
lionel_messi написа:Би ли дал 10 или 20лв за билет е..?И то срещу отбори като Монтана,Своге и т.н..за всички мачове са толкова билетите,а за ВИП ложата 200лв.
Дивотията е пълна!

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Бижутера написа:lionel_messi написа:Би ли дал 10 или 20лв за билет е..?И то срещу отбори като Монтана,Своге и т.н..за всички мачове са толкова билетите,а за ВИП ложата 200лв.
нали отбора се развива по европейски модел...билетите влизат в това развитие
Те с хиляда човека публика изкарват колкото ЦСКА И ПФК Левски взети заедно за един кръг
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Lord VOODOO
lionel_messi написа:...а за ВИП ложата 200лв.
А защо не обясниш какво получаваш във ВИП ложата?

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Разбира се, че бих дал. Стадионът е хубав, безопасен. Възможно е да заведеш детето си там. ХАйде да слезем на земята. 10 лв в Пловдив на руините на Лаута е ужасно много, но на Лазур си е жива аванта. Какво си мислите? че ако направят нов стадион и пак ще е без пари?
в бургас е лудница, не сте ли разбрали? то играчите сигурно вече незнаят в кой отбор играят, дали Черноморец, Поморие, Нехтохимик, Нафтекс

Вижте,10лв.за мач със Своге са много мойте уважения,да за мач срещу Цска и Левски съм съгласен

- Бижутера
- Контакти:
Fichango написа:Разбира се, че бих дал. Стадионът е хубав, безопасен. Възможно е да заведеш детето си там. ХАйде да слезем на земята. 10 лв в Пловдив на руините на Лаута е ужасно много, но на Лазур си е жива аванта. Какво си мислите? че ако направят нов стадион и пак ще е без пари?
а като отидеш там какъв футбол гледаш?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!